1. Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    06 2017
    Mieszka w
    Ostrzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 88KW 5 drzwi
    Postów
    4
    Home Diabeet ja rasvumine on esmane


    Diabeet ja rasvumine on esmane


    kõrgenenud vererõhk, vöökoha rasvumine, kõrgenenud veresuhkur • naistel põetud rasedusaegne diabeet Teist tüüpi suhkurtõbi kujuneb välja aegamööda aastate jook-sul, esialgu ilma oluliste diabeedi tunnusteta. Veresuhkur tõuseb vähehaaval ja organism kohaneb selle normist kõrgema tasemega. Janu, väsimus, kehakaalu langus.Kusjuures rasvumine tõstab vähiriski kaks korda rohkem kui diabeet, aga näiteks rinna- ja emakavähi riski tõstis kõrge kehamassiindeks lausa kolm korda suurema tõenäosusega. Meeste puhul oli vastupidi - näiteks maksa- ja pankreasevähki haigestumine oli tõenäolisem just diabeedi korral.Nüüd siis olen elanud ühe ööpäeva täitsa üksi. Oo ei, elukaaslane diabeet ei ole mind jätnud - selle juurde tuleme hiljem tagasi. Aga minu koer läks parematele jahimaadele. Üleeile sai ta tõsise trauma ja eile varahommikuks oli otsus selge, et see, mis teda ootaks.Rasvastumus saab ise patoloogia või sümptom mõne muu esmane haiguste (nt diabeet tüüpi). Põhjused rasvastumus On kaks peamist põhjuste steatoos. See, et alkoholi liigtarbimine ja rikkumise lipiidide süsivesikute ainevahetust. Praegu valitsevad on alkoholivaba maksa rasvumisega.II tüübi diabeet Tekib tavaliselt ülekaalulistel inimestel vanuses 45 ja rohkem. Esmane ravi on dieet, kehakaalu kontroll ja füüsilise koormuse suurendamine. Kui vaatamata sellele püsib veresuhkur kõrge, tuleb raviskeemi lisada tabletid või mõnel juhul ka insuliin. Sümptomid: • Suukuivus, janu • Sage urineerimine.Diabeet on tingitud kas insuliini vähesusest, insuliini toime nõrgenemisest või mõlemast. 2. tüüpi diabeet tekib tavaliselt ülekaalulistel inimestel vanuses 45 ja rohkem. Kuigi järjest kasvav ülekaalulisuse probleem laste ja noorukite seas tõstab riski haigestuda diabeeti juba nooremas.Valgud on kogu inimkeha ehitusmaterjal, sealhulgas lihas- ja luukoe, kõik siseorganid, juuksed ja küüned. Ka valk osaleb väga paljudes protsessides, mis esinevad inimkehas rakulises ja molekulaarses tasemes. Valgu peamine ülesanne on toetada onkootilist rõhku, pakkudes seega kehas homöostaasi.neuropaatia diabeet ja valu kõndimisel ja puhata, eriti öösel lutikas patsiendile. Reeglina on nad keskmise intensiivsusega, kuid lõpuks tugevdavad ja takistavad tavalise eluviisiga diabeetilist käitumist. Lokaliseeritud valu jalgadel ja jalgadel ning vähem tugev valu suurte liigeste( diabeetiline artropaatia) korral.



    Diabeediga joomine



    12 okt. 2011 2. tüüpi diabeet tekib tavaliselt ülekaalulistel inimestel vanuses 45 ja rohkem. Kuigi järjest kasvav Esmane ravi on dieet, kehakaalu kontroll ja füüsilise koormuse suurendamine. Ülekaal ja/või kõhupiirkonna rasvumine.Istuv eluviis, energiarikas toit ja rasvumine on peamised põhjused, miks tekib diabeet. Kui diabeeti ei ravita, kahjustab see haigus paljusid elundeid, eriti neerusid, südant, silmi ja närve. Diabeet kahjustab neerude.Diabeet on tingitud kas insuliini vähesusest, insuliini toime nõrgenemisest või mõlemast. 2. tüüpi diabeet tekib tavaliselt ülekaalulistel inimestel vanuses 45 ja rohkem. Kuigi järjest kasvav ülekaalulisuse probleem laste ja noorukite seas tõstab riski haigestuda diabeeti juba nooremas.Diabeediga patsientide esmane uurimine ja jälgimine. 575. Teist tüüpi diabeet on krooniline haigus, mis tekib insuliiniresistentsuse ja insuliini sekretsiooni progresseeruva defekti tõttu.Kokkuvõtlikult leiti, et rasvumine ja diabeet suurendavad vähiriski keskmiselt 6%. Kusjuures rasvumine tõstab vähiriski kaks korda rohkem kui diabeet, aga näiteks rinna- ja emakavähi riski tõstis kõrge kehamassiindeks lausa kolm korda suurema tõenäosusega.Glükoositaluvuse häire (IGT) 7,0 ja 7,8 −11,0 Diabeet ≥ 7,0 ja/või ≥ 11,1 Venoosse plasma glükoosi kõrval on diabeedi diagnoosimisel kasutusel ka kapillaarse täisvere glükoosi määramine, kuid Eestis praegu sobivat metoodikat kasutusel.Diabeet - parasiidid - mikroelemendid Diabeet on inimese jaoks krooniline ja piinav seisund. Suhkrutaset alla suruva ravi käigus tekib haigel sageli pidev janutunne, näljatunne, järsk kaalu langus või ka suurenemine, väsimustunne, mis ei kao mitte hetkeksi, nõrkus, nägemishäired, sugulise aktiivsuse langus, jäsemete tundetus, krambid, raskus jalgades, pearinglus, mälu halvenemine.Diabeediga patsientide esmane uurimine ja jälgimine. 575. Teist tüüpi diabeet on krooniline haigus, mis tekib insuliiniresistentsuse ja insuliini sekretsiooni progresseeruva defekti tõttu.

    Some more links:
    -> Võilill diabeedi ravis
    Mida peaks teadma rasvumine ja diabeet. Uurimus soovitab võite pöörduda ümber diabeetilise küsimusi igavesti, kui te säilitada sobiva kaalu. Suhkurtõbi tugineb oma suhkru tarbimist samuti saadud rasva salvestatud pankrease. Rasvhappe kõhunääre heidab oma võime luua piisavalt insuliini.Rasvumine, tuntud ka kui inglise keelne väljend obesity, tuleneb ladina keelsetest sõnadest obesitas ja obesus, mis tähendavad otsetõlkes rasvumist ja kedagi, kes sõi end paksuks Nende juured pärinevad aga sõnadest ob (mis tähendab üle) ja edere (mis tähendab söömist) ehk siis kokkupandult ülesöömist.Diabeet - parasiidid - mikroelemendid Diabeet on inimese jaoks krooniline ja piinav seisund. Suhkrutaset alla suruva ravi käigus tekib haigel sageli pidev janutunne, näljatunne, järsk kaalu langus või ka suurenemine, väsimustunne, mis ei kao mitte hetkeksi, nõrkus, nägemishäired, sugulise aktiivsuse langus, jäsemete tundetus, krambid, raskus jalgades, pearinglus, mälu halvenemine.Naiste diabeet on oluline infarkti riskifaktor ja suurendab riske enam kui meestel. Tähelepanelikud peaksid olema ka noored naised, kel raseduse ajal on tekkinud suhkruhaigus. See toob välja juba tekkinud veresoonte kahjustuse ja ainevahetuse ebasoodsa profiili. Nende naiste tervis vajab edaspidi suuremat tähelepanu ja kontrollimist.23 veeb. 2016 Kuna inimese esmane energiaallikas on süsivesikud ja süsivesikud on meie Põhiliselt tahan ütelda seda, et 2. tüübi diabeet ja rasvumine.Istuv eluviis, energiarikas toit ja rasvumine on peamised põhjused, miks tekib diabeet. Kui diabeeti ei ravita, kahjustab see haigus paljusid elundeid, eriti neerusid, südant, silmi ja närve. Diabeet kahjustab neerude.Erinevatel aegadel kehalise esteetika jaoks olid erinevad standardid. Ma mäletan Rubensi maalide naiste alasti kehasid - hoolikalt jälgitavat tselluliiti sisaldavaid pompoosikaid. Veelikust hiljem moodustus, pehmed korsettide peal peeti ekstra naelu. Meie pragmaatilises ja ratsionaalses vanuses on kaal sobiv mitte ainult esteetika seisukohalt, vaid ka tervislikus mõttes.Kas on olemas tõhusamaid viise täielikult tagasi diabeet, Juba aastaid väidetud, et see ei ole võimalik. Viimased uuringud on üle looduslikke ravimeid tuua, kuid optimistlik uudised, et kõik inimesed, kes võitlevad koos diabeediga. … Diabeet - ravi ja ravimid diabeedi raviks, Kui ravi diabeedi, Reiting tooteid.
    -> Toit öösel diabeedi korral
    Erinevatel aegadel kehalise esteetika jaoks olid erinevad standardid. Ma mäletan Rubensi maalide naiste alasti kehasid - hoolikalt jälgitavat tselluliiti sisaldavaid pompoosikaid. Veelikust hiljem moodustus, pehmed korsettide peal peeti ekstra naelu. Meie pragmaatilises ja ratsionaalses vanuses on kaal sobiv mitte ainult esteetika seisukohalt, vaid ka tervislikus mõttes.Glükoositaluvuse häire (IGT) 7,0 ja 7,8 −11,0 Diabeet ≥ 7,0 ja/või ≥ 11,1 Venoosse plasma glükoosi kõrval on diabeedi diagnoosimisel kasutusel ka kapillaarse täisvere glükoosi määramine, kuid Eestis praegu sobivat metoodikat kasutusel.Ülekaalulisus ja rasvumine on suurimad terviseriskid. sotsiaalministeerium 16/11/2016 16/11/2016 Tervishoid ja erinevatesse üleliigse kehakaaluga seotud haigustesse nagu rasvumise ja liigtoitumise muud vormid ning II tüüpi diabeet. 2015. aastal kaotasime kõrge kehamassiindeksi tõttu.Diabeediga patsientide esmane uurimine ja jälgimine. 575. Teist tüüpi diabeet on krooniline haigus, mis tekib insuliiniresistentsuse ja insuliini sekretsiooni progresseeruva defekti tõttu.Kokkuvõtlikult leiti, et rasvumine ja diabeet suurendavad vähiriski keskmiselt 6%. Kusjuures rasvumine tõstab vähiriski kaks korda rohkem kui diabeet, aga näiteks rinna- ja emakavähi riski tõstis kõrge kehamassiindeks lausa kolm korda suurema tõenäosusega.Kokkuvõtlikult leiti, et rasvumine ja diabeet suurendavad vähiriski keskmiselt 6%. Kusjuures rasvumine tõstab vähiriski kaks korda rohkem kui diabeet, aga näiteks rinna- ja emakavähi riski tõstis kõrge kehamassiindeks lausa kolm korda suurema tõenäosusega.Glükoositaluvuse häire (IGT) 7,0 ja 7,8 −11,0 Diabeet ≥ 7,0 ja/või ≥ 11,1 Venoosse plasma glükoosi kõrval on diabeedi diagnoosimisel kasutusel ka kapillaarse täisvere glükoosi määramine, kuid Eestis praegu sobivat metoodikat kasutusel.Riskifaktorid Vanus üle 40 eluaasta Diabeedi esinemine perekonnas Ülekaal ja/või kõhupiirkonna rasvumine Eelnenud veresuhkru omastamise häire Kõrgenenud vererõhk Kõrgenenud kolesterool Eelnevad südame- ja veresoonte haigused Naistel rasedusaegne diabeet Füüsilise koormuse, elustiili muutmise ja kaalu langetamisega on võimalik.
    -> Praetud suvikõrvits diabeediga
    9 sept. 2015 Kuidas leppida teadmisega, et sinu kaaslaseks on edaspidi diabeet? Oma kogemusest räägib näitleja ja lavastaja Ago-Endrik Kerge (76), kellel 37 aasta eest diagnoositi esimest Esmane ravi on dieet, kehakaalu kontroll ja füüsilise koormuse suurendamine. Ülekaal ja/või kõhupiirkonna rasvumine.Diabeet on tingitud kas insuliini vähesusest, insuliini toime nõrgenemisest või mõlemast. 2. tüüpi diabeet tekib tavaliselt ülekaalulistel inimestel vanuses 45 ja rohkem. Kuigi järjest kasvav ülekaalulisuse probleem laste ja noorukite seas tõstab riski haigestuda diabeeti juba nooremas.tingituna hambakaariest ja kandidoosi Sellegipoolest pole hästi kontrollitud mellitus sukrutõbi diabetes isipidus suhkruta diabeet Esmane süljenäärmete haigus nii südame-veresoonkonna haigused rasvumine diabeet Ja seda mitte ainult .Teist tüüpi diabeet on krooniline haigus, mis tekib insuliiniresistentsuse ja insuliini viited insuliiniresistentsusele: abdominaalne rasvumine (vööümbermõõt ≥ 102 cm meestel ja ≥ 88 Diabeediga patsientide esmane uurimine ja jälgimine.II tüübi diabeet Tekib tavaliselt ülekaalulistel inimestel vanuses 45 ja rohkem. Esmane ravi on dieet, kehakaalu kontroll ja füüsilise koormuse suurendamine. Kui vaatamata sellele püsib veresuhkur kõrge, tuleb raviskeemi lisada tabletid või mõnel juhul ka insuliin. Sümptomid: • Suukuivus, janu • Sage urineerimine.Esmane ravi on dieet, kehakaalu kontroll ja füüsilise koormuse suurendamine. Ülekaal ja/või kõhupiirkonna rasvumine; Eelnenud veresuhkru omastamise .Psoriaas, rasvumine ja diabeet on omavahel seotud Med24 vahendab ajakirjas JAMA Dermatology avaldatud uurimust, mille kohaselt ei ole psoriaasi, 2. tüüpi diabeedi ja rasvumise vaheline seos põhjustatud ainult sarnasest eluviisist, vaid lisaks esineb psoriaasi ja rasvumise vahel.Diabeet ja kõhunääre - asjad, mida sa pead teadma Endokrinoloogia. Geneetiline eelsoodumus Vastavalt arstid, suurenenud risk haigestuda 2. tüüpi diabeedi vastuvõtlike inimeste perekonnas juba juhtudel seda haigust.
    -> Diabeet ja praetud kotletid
    Eestis on diabeet diagnoositud umbes 70 000 inimesel, maailmas põeb diabeeti ca 415 miljonit inimest. Diabeet (vana nimega suhkruhaigus) on krooniline ainevahetushaigus, mis vajab igapäevast ja pidevat eneseravi. Diabeedi puhul ei tooda kõhunääre insuliini piisavalt või üldse mitte või insuliini mõju organismis on puudulik.Esmane kiirtest näitab, et kuulud 2. tüübi diabeedi riskigruppi - kindlasti tasub pöörduda perearsti või apteekri poole ning kontrollida oma veresuhkru taset. Teise tüübi diabeet on märkamatult ja aeglaselt arenev haigus, millel võivad kõrgemas eas olla vägagi rasked tagajärjed, kuid mis on õigeaegse avastamise korral edukalt nii ennetatav kui ravitav.Pärilikkus - diabeet vanemail või õdedel ja vendadel Ülekaalulisus ja kõhukus Abdominaalset tüüpi rasvumine Metaboolne sündroom vererasvade normist kõrgem tase kõrgenenud vererõhk podagra Rasedusaegne diabeet Mõned ravimid (kortisoon, osa diureetikume ja beetablokaatoreid).2. tüüpi diabeet tekib tavaliselt ülekaalulistel inimestel vanuses 45 ja rohkem. Kuigi järjest kasvav ülekaalulisuse probleem laste ja noorukite seas tõstab riski haigestuda diabeeti juba nooremas eas. Esmane ravi on dieet, kehakaalu kontroll ja füüsilise koormuse suurendamine.Armee ja rasvumine 3. Aste. Enne kiireloomuliste teenuste saamist läbivad noored mehed meditsiinilist komisjonit, mida esindavad erinevate profiilide spetsialistid. Nad mõõdavad kasvu, kaaluvad ja määravad BMI. Armee ja kolmanda astme rasvumine on vastuolus. Kui BMI ületab 40, vabaneb elu teenusest ja saadetakse endokrinoloogile.Diabeet ehk suhkrutõbi on energiaainevahetusehäire, mis on tingitud kõhunäärme vähesest insuliinitootmisest või insuliini toime nõrgenemisest ja insuliini eritumise puudulikkusest. Normaalseteks veresuhkru väärtusteks (tühja kõhuga!) loetakse 3,5 – 5,5 mmol/l. Eristatakse I. tüüpi e. insuliinsõltuvat ja II. tüüpi e. insuliinsõltumatut diabeeti.25 apr. 2008 Regioonide Komitee arvamus teemal „Toitumise, ülekaalulisuse ja rasvumisega seotud tervise- küsimustega 17. on seisukohal, et esmane ennetus on kehakaaluga seotud sioonilistes kultuurides, kus rasvumine ja ebatervislikust elustii- ainevahetushäireid (diabeet, degeneratiivsed haigused).15 nov. 2018 Kuna keharasv on esmane toiduenergia talletamise koht, on väike ime, Selline siseorganite rasvumine on metaboolse sündroomi ja 2. tüüpi diabeedi üks Mul on 2. tüüpi diabeet ja käisin täna iga-aastases kontrollis.
    -> Miks ei saa suhkurtõvega suhkrut
    Pahatihti avastatakse diabeet juhuslikult muude analüüside tegemisel. Põhjuseks on enamasti haiguse aeglane kulg ja vähesed sümptomid 2. tüüpi diabeedi kujune­mise alguses. Suhkruhaigus ehk diabeet on krooniline haigus, mis on põhjustatud kõhunäärme puudulikust insuliinitootmisest ja/või insuliini toime nõrgenemisest kudedes ning väljendub püsivalt kõrge glükoosi.Istuv eluviis, energiarikas toit ja rasvumine on peamised põhjused, miks tekib diabeet. Kui diabeeti ei ravita, kahjustab see haigus paljusid elundeid, eriti neerusid, südant, silmi ja närve. Diabeet kahjustab neerude.2. tüüpi diabeet tekib tavaliselt ülekaalulistel inimestel vanuses 45 ja rohkem. Kuigi järjest kasvav ülekaalulisuse probleem laste ja noorukite seas tõstab riski haigestuda diabeeti juba nooremas eas. Esmane ravi on dieet, kehakaalu kontroll ja füüsilise koormuse suurendamine.Iga neljas 1.klassi laps Eestis on ülekaaluline või rasvunud, selgus 25. aprillil 2018 esitletud laste rasvumise seireuuringust. Ülekaalulisus on väga oluline tervisemure, mis võib viia diabeedi, raskekujuliste toitumishäirete (buliimia, anoreksia), keskendumisraskuste, depressiooni ning isegi enesetappudeni.Diabeet ehk suhkrutõbi on energiaainevahetusehäire, mis on tingitud kõhunäärme vähesest insuliinitootmisest või insuliini toime nõrgenemisest ja insuliini eritumise puudulikkusest. Normaalseteks veresuhkru väärtusteks (tühja kõhuga!) loetakse 3,5 - 5,5 mmol/l. Eristatakse I. tüüpi e. insuliinsõltuvat ja II. tüüpi e. insuliinsõltumatut diabeeti.Diabeedi klassifi katsiooni ja diagnoo-simise alused ei ole vahepeal muutunud, I. TEIST TÜÜPI DIABEEDI LEVIMUSküll aga on diabeedi ravis kasutusele võetud Teist tüüpi diabeet on krooniline haigus,uusi ravimeid (suukaudseid ja insuliinipre- mis tekib insuliiniresistentsuse ja insuliiniparaate), samuti on ambitsioonikamaks sekretsiooni.Ülekaalulisus ja rasvumine on muutumas üha tõsisemaks probleemiks kogu maailmas. Ülekaalulisus suurendab oluliselt riski haigestuda eluohtlikesse kroonilistesse haigustesse nagu näiteks 2. tüübi diabeet ja südame-veresoonkonnahaigused. Need on peamised haigused, mis põhjustavad enneaegset suremust.2. tüüpi diabeet tekib tavaliselt ülekaalulistel inimestel vanuses 45 ja rohkem. Kuigi järjest kasvav ülekaalulisuse probleem laste ja noorukite seas tõstab riski haigestuda diabeeti juba nooremas eas. Esmane ravi on dieet, kehakaalu kontroll ja füüsilise koormuse suurendamine.




    Diabeet ja rasvumine on esmane:

    Rating: 465 / 686

    Overall: 905 Rates

  2. Użytkownik Romeo
    Dołączył
    05 2009
    Mieszka w
    Racibórz
    Auto
    156 1.9 jtd, Ford Fusion
    Postów
    3,716

    Põhjus atsetooni suus suhkruhaiguse korral Veresuhkru kontrollseade Kas nad teenivad diabeediga armees? Kuidas mõjutab tee veresuhkru taset Näljahäired ja diabeet Miks veresuhkur 11 Suhkur diabeedigaNie no BBS są brzydkie. A szprychy klasyczne-wiadomo, że ładne

    Tu masz wzory felg występujące, może coś się Tobie spodoba: 2. tüüpi diabeedi ravim

    - - - Updated - - -

    Kolega z forum alfaclub ma fajnie zmodzoną 147. Wiele już miał felg, zobacz sobie u niego, może coś Ci podpasuje http://www.alfaclub.pl/forum/viewtop...asc&start=1755
    Załączone obrazy    
    Ostatnio edytowane przez zieloo007 ; 10-08-2017 o 19:05

  3. #3
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    06 2017
    Mieszka w
    Ostrzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 88KW 5 drzwi
    Postów
    4

    Sigaretid mõjutavad diabeeti Operatsioon toimub diabeediga Kust võtta vere peidetud suhkru eest Veresuhkur 13.8 Diabeedi apteek Novosibirsk Polis oms diabeet Diabeedi isejuhtimise päeviku tabel Diabeedi ravi sidruniga munaga 2. tüüpi diabeet on ravi ajal uus Diabeediga mädanev varvasDzięki za odpowiedź i propozycję.
    Teraz pytanie bo już dokonałem wyboru. Czy do Belli 147 po lifcie będą pasować felgi o rozmiarach 7,5J X 17 H2 ET31 5x98 ?
    Potrzebuje to wiedzieć na szybko

  4. #4
    klekot ™ gorol Romeo
    Dołączył
    04 2009
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS była ---- GT 1.9 JTD była --------- 159 SW Ti 2.0 jtdm jest
    Postów
    14,261








  5. Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    06 2017
    Mieszka w
    Ostrzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 88KW 5 drzwi
    Postów
    4

    Kas on võimalik suhkruhaigust töödelda? Suhkur diabeetikutele Diabeedi esinemissagedus Venemaal Südameatakk diabeedi korral Sügelus intiimsetes kohtades diabeediga Suhkru ja hemoglobiini vereanalüüs
    Napisał bocian
    będą

    - - - Updated - - -

    brakuje Co tylko średnicy otwory ( alfa - 58.1 )
    Dzięki wielkie za odpowiedź, otwór się zgadza 58,1
    Jeszcze pytanko co do opon bo gościu ma też na stanie to bym wziął za jednym zamachem. Lepsze będą 225x50x17 czy 215x50x17 ? Ma jeszcze 205 ale myślę że to kiepski wybór.
    Co sądzicie ?

  6. Użytkownik Romeo
    Dołączył
    07 2007
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR 147 fl QV
    Postów
    6,196

    Alkohol mõjutab veresuhkru analüüsi Pankriotit ja diabeedi toitumine Veresuhkru ja kolesterooli tulemused Kanep ja diabeet Diabeedi ravi farmakoloogia Vasika jala valu diabeedi korral Vere suhkru videod lastele Riboxini toime veresuhkrule Diabeetiline põlvevalu Seerum ja plasma suhkur
    Napisał Szery
    Dzięki za odpowiedź i propozycję.
    Teraz pytanie bo już dokonałem wyboru. Czy do Belli 147 po lifcie będą pasować Meditsiiniline tühja kõhuga diabeet o rozmiarach 7,5J X 17 H2 ET31 5x98 ?
    Potrzebuje to wiedzieć na szybko
    Napisał bocian
    będą

    - - - Updated - - -

    brakuje Co tylko średnicy otwory ( alfa - 58.1 )
    Nie byłbym taki pewien. ET sporo poniżej fabrycznego.
    Swego czasu miałem na 147 fl felgi z ET 30 i z tyłu Diabeedist taastunud 1 ocierały czasem o nadkola, bo przy tym ET felga już sporo wysunięta jest na zewnątrz.
    Pozdrawiam.
    - Rafał

    - - - Updated - - -

    Napisał Szery
    Dzięki wielkie za odpowiedź, otwór się zgadza 58,1
    Jeszcze pytanko co do opon bo gościu ma też na stanie to bym wziął za jednym zamachem. Lepsze będą 225x50x17 czy 215x50x17 ? Ma jeszcze 205 ale myślę że to kiepski wybór.
    Co sądzicie ?
    dedykowana opona to 215/45/17, jeśli zastosujesz 225 i do tego profil 50 to na 100% będą z tyły ocierały.
    Pozdrawiam.
    - Rafał

    Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html


Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Amortyzatory