1. Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    06 2017
    Mieszka w
    Ostrzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 88KW 5 drzwi
    Postów
    4
    Homepage Kuidas glükoos mõjutab diabeeti


    Kuidas glükoos mõjutab diabeeti


    Eestis on ligikaudu 7000 1 tüübi diabeeti põdevat inimest. II tüübi Kuidas diabeet diagnoositakse? Suurenenud glükoos tühja kõhu veresuhkru puhul.Veresuhkru taseme kõikumine mõjutab kergesti ka aju seda osa, mis juhib meie uute teadmiste omandamist ja mälu. Toiduga omastatavast energiast umbes 20 protsenti kulub aju tööks, mis vajab pidevalt glükoosi. Aju vajab keskmisel hulgal energiat iga päev, mitte liiga palju ning mitte ka liiga vähe.Hormoon nimega kortisool on tuntud stressihormoonina, pingeperioodidel kortisooli tase organismis tõuseb. Kortisool omakorda stimuleerib insuliini tootmist ja kuidas insuliin mõjutab kehakaalu, seda juba kirjutasin. See on üks põhjus, miks osadel inimestel stressis olles kehakaal tõusma hakkab.Kuidas diabeeti mõjutab seedesüsteemi? Halvasti kontrollitud veresuhkur võib põhjustada neuropaatiat, suurendades riski selliste probleemide suhtes nagu happe refluks (GERD), gastroparees ja suhkurtõve enteroneuropaatia. Kuidas diabeetiline neuropaatia võib põhjustada kõrvetised ja muud probleemid.Mõnel juhul võib diabeedi ära hoida. Kuidas? Uurime välja. Mis on diabeet? Diabeet on haigus, mis mõjutab seda, kuidas keha kasutab glükoosi (nt GLOO-kose) - suhkrut, mis on keha peamine kütuseallikas. Teie keha vajab glükoosi, et see töötab. Selle toimimine peaks toimima järgmiselt. Sa sööd. Glükoos toidust saab vereringesse.Keha põhikütus on glükoos, lihtsuhkur, mis varustab kõiki meie rakke energiaga, mida need vajavad talitluseks, tervenemiseks, kasvuks ja paljunemiseks. Glükoos hoiab meid käigus – ja hoiab meid elus. Selle abil töötab kesknärvisüsteem, nagu ka kõik elundid kehas, kaasa arvatud süda.Kõrge veresuhkru taseme näit on märgiks, et inimesel võib olla diabeet või metaboolne sündroom ehk ainevahetussündroom (nimetatakse ka X-sündroomiks). Ja kui neid probleeme ja haigusi veel ka ei ole, on jätkuva kõrge veresuhkru taseme juures tõsine oht need tulevikus saada.Nende ebameeldivate sümptomite kõrvaldamine ja edasiste terviseprobleemide vältimine on võimalik, kui teate, kuidas õigesti jälgida glükeemiat ja kuidas diabeet on ohtlik. Haiguse kompenseerimise saavutamine võimaldab asjakohast ravimiteraapiat, samuti mitte ainult patsiendi toitumist, vaid ka üldist elustiili. Miks glükoos.Kui aga tekivad mingid kaebused ja perearst kahtlustab diabeeti, määrab arst patsiendile jälgimisplaani. aga rakud glükoosi vastu ei võta. Tulemuseks on, et glükoos muudetakse organismis rasvadeks ja keha muutub insuliinile tundetuks ehk tekib insuliiniresistentsus. Veresuhkur ja aju Veresuhkru taseme kõikumine mõjutab kergesti.



    Veresuhkur 13.8



    Kuidas diabeet rasedust mõjutab? See sõltub paljuski sellest, kuidas enda eest hoolitseda. Hoolikalt diabeeti kontrolli all hoides teed lapse jaoks kõik endast sõltuva. Kõrge glükoosisisaldus kandub edasi ka lapsele ja kuna tema saab rohkem energiat, kui ära kulutab, ladestub see tema kehal rasvana.Mineraalid on tihti olulisemadki kui vitamiinid, sest ilma nendeta ei saa viimased moodustuda ega imenduda. Magneesium on tähtsam ka kaltsiumist, kaaliumist ja naatriumist, sest sellest sõltuvad kõik eelnimetatud. Võibki lausa öelda, et magneesium on hapniku, vee ja põhitoidu järel üks olulisim element, mida meie keha vajab. Magneesium võtab osa rohkem kui 300-st tähtsast.“Patsiendid kaebavad tavaliselt tugevat ja otsekui vööna pitsitavat valu ülakõhus, millele lisanduvad muud sümptomid. Äge pankreatiit on raske haigus, mille tõttu patsiendid viibivad sageli kirurgiaosakonnas ja saavad intensiivravi,” ütleb Lääne-Tallinna keskhaigla gastroenteroloog ja endoskoopiaosakonna juhataja Külliki Suurmaa.Insuliin vastutab glükoosi imendumise eest lihasrakkudesse, maksarakkudesse (mis hoiustavad seda glükogeenina, et glükoos oleks kättesaadav ka einete vahepealsel ajal ja öösel) ja rasvkoesse (liigsöömise korral).Kuidas kõrge veresuhkur mõjutab südame tervist? tahes pehmete uimastite pannakse 2. tüüpi diabeedi. Toorikud diabeedi veresuhkru naiste 40, kas on võimalik, et diabeediga patsientidel hapukapsas rõhuerinevusseadised põhjustab diabeeti.Kuidas arstiga rääkida diabeedi tüsistuste ohust. Kui teil on diabeet, on tõenäoline, et teil on sageli öeldud mitmel korral, kui tähtis on teie vere suhkrusisalduse kontrollimine ja diabeedi võimalike komplikatsioonide vältimine, näiteks neeruhaigus, nägemishäired, närvide funktsioonihäired ja südamehaigused.Keha põhikütus on glükoos, lihtsuhkur, mis varustab kõiki meie rakke energiaga, mida need vajavad talitluseks, tervenemiseks, kasvuks ja paljunemiseks. Glükoos hoiab meid käigus – ja hoiab meid elus. Selle abil töötab kesknärvisüsteem, nagu ka kõik elundid kehas, kaasa arvatud süda. Glükoosi kasutame lihaste kasvatamiseks ja talitluseks ning see täidab elutähtsaid funktsioone.Dieet kui sõna ei tähenda, et näljutad end – see on toitumisviis. Tähtis on mõista, et sa ei pea hakkama kaloreid lugema. Kalor pole lihtsalt kalor. See on ainult number ega näita toiteväärtust. Jah, termodünaamika seadus sätestab, et kui tahame kaalu vähendada, tuleb tarbida päevasest kaloraazist vähem kui me kulutame. Seega kalorite lugemisel on loogika […].Diabeedi Ühing. Sisukord. 1. MIS ON JA KUIDAS TEKIB DIABEET DIABEETI PÕDEVA LAPSE MEDITSIINILINE JÄLGIMINE glükoos insuliini abil verest maksa ja lihastesse Kõige rohkem mõjutab toiduenergiavajadust kehaline.

    Related queries:
    -> Stenokardia ja 2. tüüpi diabeet
    No ma saan aru, et mõõdetakse veresuhkrut, aga see võib ju olla igal päeval erinev, kui ma näiteks söön pidevalt magusat, on kõrgem ja kui nädal aega pole suhkruteragi suusisse võtnud, on ju palju madalam.Lihtsalt lugesin praegu artiklit suhkruhaigusest ja seal kirjas, et peab aeg-ajalt ise veresu.Kõrge veresuhkur Veresuhkru - väga oluline näitaja Ta ütleb, et inimene võib tekkida või on juba välja töötanud diabeedi Diabeet - ähvardava ja ravimatu haigus Mõnel juhul soodustab diabeedi teket saab ennetada aeg püüdmine ohtlikke olukordi. Kuid see ei ole alati võimalik - arengut haiguseks on järkjärguline ja sageli märkamata.Kõrge veresuhkru taseme näit on märgiks, et inimesel võib olla diabeet või metaboolne sündroom ehk ainevahetussündroom (nimetatakse ka X-sündroomiks). Ja kui neid probleeme ja haigusi veel ka ei ole, on jätkuva kõrge veresuhkru taseme juures tõsine oht need tulevikus saada.Aastaks 2016 on krooniliste haiguste poolt põhjustatud 64% surmadest. Räägin selleks, et te mõistaksite, et olukord ei lähe paremaks vaid halvemaks. WHO uurib kuidas elustiil mõjutab tervist riigiti. 80% Serblastest suitsetab; 20% lastest 11-13a suitsetavad. WHO jälgib selliseid tegureid, eesmärgiga püüda mõjutada inimeste käitumist saates laiali statistilist infot.Selle haiguse teket mõjutab suurel määral pärilikkus. Kui ühel vanemal on teist tüüpi diabeet, on lapsel risk haigestuda ligikaudu 40%. Teist tüüpi diabeeti haigestumist soodustab ülekaal, eriti vöökohale kogunenud rasv ning vähene liikumine. Need soodustavad insuliinitundlikkuse vähenemist organismis, mille tagajärjel tõuseb.pi diabeeti esineb koertel harva ning enamasti on see seotud juba eelne-valt nimetatud insuliini antagonistlike seisundite ja ravimitega. Teist tüüpi diabeeti põdevatel koertel on pank-reases piisav hulk funktsioneerivaid beeta-rakke, kuid insuliini antagonis-mi püsimisel ei suuda need toota in-suliini piisavalt, tagamaks normaalse.Müügil on sadu erinevaid energiajooke, mille kofeiinisisaldus ulatub tagasihoidlikust 50 mg kuni lausa murettekitava 505 mg purgi või pudeli kohta. Energiajookide definitsiooni ei olegi tegelikult olemas, kuid tavaliselt loetakse nendeks mittealkohoolseid jooke, mis võivad endas sisaldada kofeiini ja/või teisi stimulante, suhkrut, B-grupi vitamiine ja muid koostisosasid.Event in Paide, Estonia by Silvia Lotman and 2 others on Friday, August.24 jaan. 2015 Kui aga tekivad mingid kaebused ja perearst kahtlustab diabeeti, määrab arst patsiendile Selleks et glükoos pääseks rakkudesse ja sellest saaks Veresuhkru taseme kõikumine mõjutab kergesti ka aju seda osa, mis juhib .
    -> Neerukahjustus diabeedi korral
    2 sept. 2011 Kui keha ei tule toime topeltkoguse insuliini tootmisega ja glükoos Kuidas diabeet rasedust mõjutab? Kuidas rasedusdiabeeti ravitakse.Unlimited recording storage space. Live TV from 60+ channels. No cable box required. Cancel anytime.Kuidas diabeeti mõjutab seedesüsteemi? Halvasti kontrollitud veresuhkur võib põhjustada neuropaatiat, suurendades riski selliste probleemide suhtes nagu happe refluks (GERD), gastroparees ja suhkurtõve enteroneuropaatia.Glükoos tekib taimedes fotosünteesi käigus ning see on sukroosist vähem magus, fruktoos, mida leidub looduslikult mees ja puuviljades, on 70% magusam, kui lauasuhkur. Suhkru söömisel pääseb glükoos verre ning selle vastusena vabaneb insuliin, mis aitab lihastel, rasvkoel ja maksal veresuhkrut töödelda ja selle taset veres langetada.Mõtlesin ja mõtlesin, kas kirjutada paastumisest või mitte. Ometi olen saanud mitmeid kirju huvilistelt, et see teema pakub huvi. Et mitte kedagi pimedusse jätta ning võtta kaasa minu tähelepanu suuresti haaranud avastusretkele, siis otsustasin selle põhjaliku blogipostituse ette võtta.Kas kalorit mõjutab asendajate valikut. Suhkurtõbi kui haigus on otseselt seotud ülekaaluprobleemiga. Seega on diabeedi suhkruasendajate peamine nõue nende madala kalorsusega sisaldus. Kuidas määratakse magusaine tüüp tootes. Suhkruasendajad, mis on toidu lisaained, on vastav kood, mis võimaldab teil mõista kauba pakendil olevat.“Patsiendid kaebavad tavaliselt tugevat ja otsekui vööna pitsitavat valu ülakõhus, millele lisanduvad muud sümptomid. Äge pankreatiit on raske haigus, mille tõttu patsiendid viibivad sageli kirurgiaosakonnas ja saavad intensiivravi,” ütleb Lääne-Tallinna keskhaigla gastroenteroloog ja endoskoopiaosakonna juhataja Külliki Suurmaa.Kõrge suhkru( glükoos) tasemed veres või urises - Mis see tähendab? Mar 29, 2018; Kuidas suhkur sattuda verdesse? Kõik seeditud ja absorbeeruvad toiduained liiguvad verd läbi maksa. Siin töödeldakse edasi - mõned on jagatud lihtsamateks ühenditeks, mõned on salvestatud ja teised võivad muutuda või isegi erituda.Diabeeti iseloomustab pikka aega kõrgel tasemel püsiv vere suhkrusisaldus ja Insuliini resistentsuse või insuliini puuduliku tootmise korral ei saa glükoos .
    -> Suhkurtõbi
    Kuidas valida optimaalsed süstid. Iga diabeedi tüübi jaoks on olemas süstimisgraafik, mille moodustumist mõjutavad ravimi tüüp, annus ja toidutarbimine. Millisel ajal peate lööma - enne sööki või pärast sööki - on parem konsulteerida arstiga. Ta aitab teil valida mitte ainult süstide ajakava ja tüübi, vaid ka dieedi.Kõige hullemaks peetaksegi pidevat veresuhkru taseme kõikumist, sest see koormab liialt neerupealiseid. Sestap soovitatakse süüa viis korda päevas ja igal korral vähese glükeemilise koormusega toitu. Veresuhkur ja aju Veresuhkru taseme kõikumine mõjutab kergesti ka aju seda osa, mis juhib meie uute teadmiste omandamist ja mälu.Palun palun hari ennast ka veidi rohkem veresuhkru teema osas. Rasv mõjutab kohe kindlasti seda kuidas erinevad süsivesikuterikkad toidud tegelikult veresuhkrule mõjuvad. Rasv takistab insuliini tööd (hormoon, mis viib suhkru verest rakkudesse) ning friikaid ja pitsa (süsivesikud koos rasvaga) tõstavad just selle tõttu samuti veresuhkrut.Kuidas mitte haigestuda diabeeti*? Selleks et glükoos pääseks vereringest rakkudesse on vaja insuliini. Insuliin on Näiteks arvatakse nüüd et ka tervetel inimestel mõjutab kõrge rasvasisaldusega dieet keha võimet tulla toime glükoosiga.Kookosõli seostati varem tihti suurenenud südameinfarkti riskiga, kuid viimastel aastatel ilmub aina enam infot selle kohta, et kookosõlil on inimesele hoopis kasulik toime. 1950-ndatel sai alguse rasvavabade toitude populariseerimine: margariini ja tahkestatud taimerasvasid reklaamiti kui tervislikumat alternatiivi seni kasutusel olnud toidurasvadele.21 apr. 2013 Veresuhkur ehk glükoos on organismi peamine energiaallikas. Haiguse teket mõjutab palju elustiil, aga ka pärilikkus. haigestuvad ligi pooled rasedusaegset diabeeti põdenud naistest 10–15 aasta möödudes 2. tüübi diabeeti. Kuidas on olla hooldaja, kui kallil inimesel on parandamatu haigus.Võtke meiega ühendust; Reitingud Menu Toggle. Valu kand – see kannus piętowa. Треснутые kand ja valu kontsad, käies? Reiting Tooteid. – health and beauty.Ebatervisliku toitumise tagajärjel on organismi ladestunud toksiine ja säilitusaineid, mis pikemaajalisel tarbimisel kiirendavad vananemisprotsessi, suurendavad riski haigestuda diabeeti ja halvendavad elundite funktsioneerimist. Paastumine on üks viis, kuidas keha efektiivsemalt toksiinidest vabastada.Kõrge veresuhkru taseme näit on märgiks, et inimesel võib olla diabeet või metaboolne sündroom ehk ainevahetussündroom (nimetatakse ka X-sündroomiks). Ja kui neid probleeme ja haigusi veel ka ei ole, on jätkuva kõrge veresuhkru taseme juures tõsine oht need tulevikus saada. Samuti on küsimus selles, et kui liialt palju süsivesikute rikast toitu (mitte ainult suhkrut!) süüa,….
    -> Survekamber diabeedi ravis
    Kuidas diabeet rasedust mõjutab? See sõltub paljuski sellest, kuidas enda eest hoolitseda. Hoolikalt diabeeti kontrolli all hoides teed lapse jaoks kõik endast sõltuva. Kõrge glükoosisisaldus kandub edasi ka lapsele ja kuna tema saab rohkem energiat, kui ära kulutab, ladestub see tema kehal rasvana.ni ega tooda seda üldse - glükoos ei jõua teie rakkudesse energiale. Selle tulemuseks on diabeet. Diabeedi kaks peamist tüüpi on. 1. tüüpi diabeet , mida varem nimetati noorukite diabeediks, on autoimmuunne seisund, mille korral keha ei tooda insuliini, kuna organismi immuunsüsteem ründab pankrease nimega beetarakkude insuliini tootvaid rakke.40+ mehe lisapakett 43 €. Üle 40-aastastele meestele mõeldud analüüsid, mis koos Terviseriski põhipaketiga aitavad paremini selgitada ainevahetushaiguste, hormonaalsete häirete, teatud kasvajate ja põletike esinemist või puudumist. Pakett koosneb 6 täiendavast analüüsist.Lastel ja noorukitel esineb enamasti I tüüpi diabeeti. Sellise haige keha kõhunäärme rakud ei tooda insuliini. Enamasti lapseeas tekkiva I tüüpi diabeedi tekkepõhjused pole täpselt teada. Ilmselt mõjutab selle teket nii pärilik eelsoodumus kui keskkonnategurid. Liigne kommi- ega jäätiselembus pole kindlasti selle haiguse põhjuseks.Diabeet on keeruline teema, millest Eestis palju ei räägita. Me teame, et tegu on raske haigusega, mis on seotud veresuhkru ja insuliiniga. Kuni 90% diabeeti haigestunutest on diagnoositud just II tüübi diabeediga, mida tihti nimetatakse elustiilihaiguseks.Joonis 5.1 näitab, kuidas ema glükoositase mõjutab loote insuliinitootmist. Mida kõrgem glükoositase on emal, seda rohkem toodab (glükoos lahustatakse 100 ml vees). Seda testi võib teha ka täiskõhuga. Verd võetakse 1 tund pärast tüübi diabeeti põdeva raseda puhul võib jääda samaks, lisaks tuleb arvestada rasedusega.Teen siinkohal lühikokkuvõtte toitumisteadlase Dr. Michael Gregeri uue raamatu “Kuidas mitte surra” peatükist 6 – “Kuidas mitte surra diabeeti”. Teise tüübi diabeeti on kutsutud “21. sajandi mustaks surmaks” – sedavõrd ulatuslik on sellesse haigestumine, invaliidistumine ja suremine.Kuid kas toidulisandite abil saab tüüp 2 diabeeti kontrolli all hoida? Kuigi tervislik toitumine ning regulaarne treening aitavad veresuhkru taset langetada, ei ole need ainsaks looduslikuks viisiks, kuidas tüüp 2 diabeeti kontrolli all hoida. Toitumuslik tugi on tervisliku ja tasakaalustatud suhkrutaseme saavutamisel hädavajaliku tähtsusega.Rasval, mis on kogunenud naha alla ja mis mõjutab kehakaalu ja kehamassiindeksit, näib olevat väike mõju terviseseisundile. See ei näe ilus välja, aga paistab siiski olevat ainevahetuse seisukohast ohutu. USA-s tehtud uuringu kohaselt ei paranda operatsioonid, millega eemaldatakse suur osa keharasvast, patsiendi tervist.
    -> Jõhvikad 2. tüüpi diabeedi retseptidele
    Müügil on sadu erinevaid energiajooke, mille kofeiinisisaldus ulatub tagasihoidlikust 50 mg kuni lausa murettekitava 505 mg purgi või pudeli kohta. Energiajookide definitsiooni ei olegi tegelikult olemas, kuid tavaliselt loetakse nendeks mittealkohoolseid jooke, mis võivad endas sisaldada kofeiini ja/või teisi stimulante, suhkrut, B-grupi vitamiine ja muid koostisosasid.Diabeet ehk suhkruhaigus on lahutamatult seotud kõhunäärmega. Kui inimene on äsja söönud, siis lagunevad seedetraktis süsivesikud glükoosiks, misjärel imendub glükoos verre. Normaaltingimustel eritab kõhunääre glükoositaseme tõusule vastaval hulgal insuliini. Tegu on hormooniga, mida vajavad rakud glükoosi kasutamiseks.Keha ei tunne geneetiliselt muundatud nisu toiduna ära Tänapäevane nisu ei ole enam seesama teravili, mida meie vanaemad nooruses sõid. See on 45 cm kõrgune kääbus nisu, mis loodi geneetiliste uuringute käigus 1960–1970-ndatel. Kui põllumajandustööstus võttis laialdase nisukasvatuse üle ning hakkas arendama suurema saagikusega taime, muudeti nisu hübriidi nii suurel määral.Tahad teada, mis haigusele su kaebused viitavad või mida sul diagnoositud haigus endaga kaasa võib tuua? Kahtled, kas ja millise arsti poole peaksid pöörduma? Virtuaalkliinikust leiad teaduspõhist infot haiguste kohta ning kiirtee arstiabi ja terviseteenusteni.Glükoos lihtsalt ei pääse rakkudesse ilma insuliinita. Võibolla olete ka kuulnud diabeedi all kannatavatest vanematest inimestest, näiteks võib see probleem olla teie vanavanematel. Sellisel juhul on tavaliselt tegemist erineva - insuliinist mittesõltuva diabeediga. Seda nimetatakse ka tüüp 2 diabeediks ehk täiskasvanute diabeediks.20 dets. 2016 Insuliini peamine ülesanne on veres olev glükoos energia tootmiseks rakkudesse viia. Kui insuliini ei Kuidas soolebakterid diabeeti mõjutavad? Mikrobioom mõjutab näiteks vaimset tervist, rasvumist kui ka pikaealisust.Ananassi ja 2. tüüpi suhkurtõve Grenade diabeeti, diabeet tugevalt valus jalga diabeediga kaupluse Moscow. Meie pere diabeeditarvikud 2. tüüpi diabeedi haiguse jalgadehoolitsus. Kuidas kontrollida eelsoodumus diabeet lihtne toores toit toitumine. tervendav diabeet 30 päeva, tunne ebapiisav insuliini kuidas kaaluda jagades insuliinisüstal.Teen siinkohal lühikokkuvõtte toitumisteadlase Dr. Michael Gregeri uue raamatu “Kuidas mitte surra” peatükist 6 – “Kuidas mitte surra diabeeti”. Teise tüübi diabeeti on kutsutud “21. sajandi mustaks surmaks” – sedavõrd ulatuslik on sellesse haigestumine, invaliidistumine ja suremine.Diabeet - krooniline ravimatu haigus, mis mõjutab organismi võimet töödelda energiat toidust. On olemas kolm peamist tüüpi diabeeti: 1. tüüpi diabeet, 2. tüüpi diabeedi ja rasedusaegne diabeet. Igasugust diabeet on ühiseid jooni. Tavaliselt inimkeha lagundab suhkrut ja süsivesikuid tarbitakse eriliik suhkur - glükoosi.




    Kuidas glükoos mõjutab diabeeti:

    Rating: 866 / 230

    Overall: 596 Rates

  2. Użytkownik Romeo
    Dołączył
    05 2009
    Mieszka w
    Racibórz
    Auto
    156 1.9 jtd, Ford Fusion
    Postów
    3,716

    Veresuhkru tabel glükoosimõõturiga Peedi diabeet Kes võitis 1. tüüpi diabeedi Suurenenud põrgu diabeediga 2. tüüpi diabeedi valu kõhunäärmes Keedetud seapekk ja diabeet Veresuhkru kõikumineNie no BBS są brzydkie. A szprychy klasyczne-wiadomo, że ładne

    Tu masz wzory felg występujące, może coś się Tobie spodoba: Kuidas vähendada kassi veresuhkru taset

    - - - Updated - - -

    Kolega z forum alfaclub ma fajnie zmodzoną 147. Wiele już miał felg, zobacz sobie u niego, może coś Ci podpasuje http://www.alfaclub.pl/forum/viewtop...asc&start=1755
    Załączone obrazy    
    Ostatnio edytowane przez zieloo007 ; 10-08-2017 o 19:05

  3. #3
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    06 2017
    Mieszka w
    Ostrzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 88KW 5 drzwi
    Postów
    4

  4. #4
    klekot ™ gorol Romeo
    Dołączył
    04 2009
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS była ---- GT 1.9 JTD była --------- 159 SW Ti 2.0 jtdm jest
    Postów
    14,261








  5. Ok ja diabeet
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    06 2017
    Mieszka w
    Ostrzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 88KW 5 drzwi
    Postów
    4

    Mis suurendab kiiresti veresuhkru taset Vere suhkrusisalduse määr 11 aastat Mis ennetab suhkurtõbe Diabeedi sümptomid 12 Vere suhkrusisaldus testib, kuidas kirjutada Kui suhkur uriinis ja veres on suurem kui 10. \ T
    Napisał bocian
    będą

    - - - Updated - - -

    brakuje Co tylko średnicy otwory ( alfa - 58.1 )
    Dzięki wielkie za odpowiedź, otwór się zgadza 58,1
    Jeszcze pytanko co do opon bo gościu ma też na stanie to bym wziął za jednym zamachem. Lepsze będą 225x50x17 czy 215x50x17 ? Ma jeszcze 205 ale myślę że to kiepski wybór.
    Co sądzicie ?

  6. Użytkownik Romeo
    Dołączył
    07 2007
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR 147 fl QV
    Postów
    6,196

    Soda ja 1. tüüpi diabeet Insuliini veresuhkru tase Honey ja prig diabeet Meditsiinikeskuse diabeedi ülevaated Valkude lagunemine diabeedis Mis on põhjus, miks veres on palju suhkrut? Vere suhkrusisaldus üle 60-aastastel naistel Diabeedi menüüd Madal veresuhkru analüüs Kui diabeedil on madal vererõhk
    Napisał Szery
    Dzięki za odpowiedź i propozycję.
    Teraz pytanie bo już dokonałem wyboru. Czy do Belli 147 po lifcie będą pasować Terav nälg diabeedi korral o rozmiarach 7,5J X 17 H2 ET31 5x98 ?
    Potrzebuje to wiedzieć na szybko
    Napisał bocian
    będą

    - - - Updated - - -

    brakuje Co tylko średnicy otwory ( alfa - 58.1 )
    Nie byłbym taki pewien. ET sporo poniżej fabrycznego.
    Swego czasu miałem na 147 fl felgi z ET 30 i z tyłu Diabeet võib süüa mett ocierały czasem o nadkola, bo przy tym ET felga już sporo wysunięta jest na zewnątrz.
    Pozdrawiam.
    - Rafał

    - - - Updated - - -

    Napisał Szery
    Dzięki wielkie za odpowiedź, otwór się zgadza 58,1
    Jeszcze pytanko co do opon bo gościu ma też na stanie to bym wziął za jednym zamachem. Lepsze będą 225x50x17 czy 215x50x17 ? Ma jeszcze 205 ale myślę że to kiepski wybór.
    Co sądzicie ?
    dedykowana opona to 215/45/17, jeśli zastosujesz 225 i do tego profil 50 to na 100% będą z tyły ocierały.
    Pozdrawiam.
    - Rafał

    Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html


Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Amortyzatory