1. Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    06 2017
    Mieszka w
    Ostrzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 88KW 5 drzwi
    Postów
    4
    Home Tiibeti diabeedi retsept


    Tiibeti diabeedi retsept


    6. Kasutatakse diabeedi profülaktikaks ja raviks. Eliksiiril on madal suhkrusisaldus. Ta aitab kaasa glükoosi ainevahetusele, alandab veresuhkrust tingitud insuliini konsistentsi seerumis, aitab suhkruhaigusest põhjustatud isheemia, hüpertoonia jm korral. On võimeline taastama patoloogilisi glomeeruleid;.Joo retsept: vala 8 spl. supilusikatäis kuivatatud puuvilja 4 tassi keeva veega, lisa 4 spl. lusikad suhkrut ja keeta 10 minutit. Infundeerige 4 tundi, seejärel pingutage ja pudeli. 10. 2-3 sibulakivi peeneks hakitud peeneks lõigatud ja segada 200 g suhkrut. Lisada 0,5 liitrit vett ja keeta vähese kuumusega vähemalt poolteist tundi.Eriti väärtuslikuks peetakse hiina korditsepsi, mille levialad paiknevad HRV lääneosas, Tiibeti kõrgmäestikus ja [Zinhai]-Tiibeti platool. Korditsepsi ümbritsevad müüdid ja salapära, Ta on tõeline HTM ja farmakoloogia pärl. Korditseps on ühtaegu nii taim kui loom. Traditsiooniliselt nimetatakse teda putuk-taimeks.Banaan kaitseb vabade radikaalide eest ja 2-tüübi diabeedi eest. Ta aitab alandada paistetust ja banaanil on hea mõju närvisüsteemile. Veelgi enam, banaan kaitseb teid mõningate haiguste eest nagu osteoporoos ja neeruvähk. Banaani söömisel viskame me tavaliselt koore ära, mõtlemata, et banaanikoorel on samuti tervisele kasulikke.Aloe külma täiskasvanutele ja lastele. Aloe - on ühine Ruum Taim, mis on pikka aega kasutatud raviotstarbel.Seda kasutatakse laialdaselt kontrollrühma artriidi, psoriaasi, diabeedi ja paljude teiste haiguste protsesse.Kuid kas aloe on külm ja ajal nohu?Elukogemus ja arstid sellele.Nii palju kui inimesi, nii palju retsepte. Viimased on aga otseses seoses tervislike eluviisidega. Siinjuures tuleb silmas pidada kolme väga tähtsat tegurit: retsept peab olema väga isiklik (seeriast “mis eestlasele sobib, see on jaapanlasele surm”), kindlasti peab see rahuldust pakkuma (mitte segi ajada söödud tordist saadud eufooriaga) ega tohi olla dogmaatiline.Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.Soovitatakse mitte ainult kasevihtu. Ja vihaokste vahele võib sobitada käepäraseid ravimtaimi - näiteks melissi, piparmünti, punet, paiselehte, kortslehte või raudrohtu. Maagilise toimega viha saab, kui sinna köita kokku seitsmest erinevast puust ja üheksast kohast korjatud vitsad.Alternatiivne toitetee retsept: kolmeliitrise purgi kohta kaks kotikest teed ja suhkrut nõnda palju, et oleks nagu väga magus tee. 4. T-seent hoida vaikses soojas kohas, eemal otsesest valgusest. Seen hingab! 5. Nädala või poole pärast on kihisev ja kerges kraadis jook valmis. Kui joogil põhi peal, keeta seenele.



    Andrei Malakhov diabeedi kohta



    Taimne ravim retsept: Honey (1 korstnat) ja kuivatatud ürtide segu (1 spl). Kuumutage mett kastrulis ja lisage taimne tee, seejärel küpseta vähese kuumusega. Pärast seda lülitage välja, sulgege kaas ja mähituge riidega 10 minutit. Seejärel pingutage tinktuura ja valage see pannile tagasi, et kuumutada uuesti.Loodus Ravib R A V I • T E R V I S • T O I T. Erilehe koostas Eesti Päevalehe teema- ja erilehtede osakond. Projektijuht: Terje Kõrm, terje.korm@epl.ee, tel 680 4514 Toimetaja: Signe Kalberg.Eliksiir FOHOW – see on unikaalne iidne retsept, suurepärane kvaliteetne tooraine, eesrindlik tehnoloogia. Need on kolm põhilist eelist, mis võimaldavad pidada seda preparaati parimatest parimaks regulatsiooni seeria tooteks traditsioonilises tervishoiusüsteemis. Kasutamine. Pakendis on 4 pudelikest a' 30 ml. Enne kasutamist raputada.Diabetes Treatment (Type 1 and Type 2 Medications and Diet) Diabetes type 1 and type 2 treatment facts. Controlling blood sugar (glucose) levels is the major goal of diabetes treatment, in order to prevent complications of the disease. Type 1 diabetes is managed with insulin.TIIBETI TRADITSIOONILISE MEDITSIINI PÕHITÕED. Autor: Teised peatükid uurivad eluviisi ja toitumise taime või mineraali tähtsamad omadused ja kliinilise. Eesti NSV Rahvakomissaride Nõukogu ja Eesti NSV ja Kliinilise Meditsiini Instituudi organisatsiooni p/k nr.1083/13.Eesti Rahvusringhäälingu retseptiportaal. Banaanilehes aurutatud kala ja banaanilehes aurutatud kleepuv riis banaaniga 17.04.2015. Daima Resort 5* - Türgi, Antalya, Kemer dieet- ja taimetoidud, 5 baari, 2 välibasseini, sisebassein, veepark- 7 veeliumäge, spaakeskus, arstikabinet.Loodus Ravib R A V I • T E R V I S • T O I T. Erilehe koostas Eesti Päevalehe teema- ja erilehtede osakond. Projektijuht: Terje Kõrm, terje.korm@epl.ee, tel 680 4514 Toimetaja: Signe Kalberg.Kontakt. Meist Tervisekoolitus. Tervisetooted Koolitus.See hämmastav retsept on väga kasulik paljude haiguste raviks, see on 5 000 aastat vana ja on leitud Tiibeti kloostrist. See imeline meetod on tõesti….

    Some more links:
    -> Mesi alandab veresuhkru taset
    Mõõda 5sl=ca 50 g goji marju termosesse ehk kaanetatavasse soojapidavasse anumasse, kalla liitri jagu 70-80 kraadist vett peale (lülita kann välja kahisema hakates), lisa paar kaneelikoore kangi ja jäta hauduma, näiteks üle öö. Eemalda kaneelikangid. Marjade peenestamise eesmärgil töötle segu sauseguriga. Kuna marjad on magedad, siis oma maitset arvestades võib juurde lisada.Muide, peaaegu kõik ülalmainitud ravimid on olemas Monastic tees - tõhus vahend kõhunäärmepõletiku, neerude ja diabeedi raviks! Põгіus: ravimtaimed, petersell. Ägeda põletiku korral ei saa peterselli kasutada. Koos teiste maitsetaimedega on selle kasutamine õigustatud ainult haiguse kroonilises ravis. Taim on tuntud oma ainulaadse.taimetoitlane, vegan haiglas -toitumine kuidas peab taimetoitlane ja vagan haiglas hakkama saama ! diabeedikutele on küll eri dieedid.Olen terve elu olnud taimetoitlane,ning ei tunne ennast tervislik toitumine toidulisand toidulisandid toitumine toitumiskava toitumiskavad Toitumiskava retsept.Tervislik toitumine · January 8, 2015 · 5 MÄRKI.Gallstone'i haigus, kus sapipõie õõneses moodustuvad betoonid (kivid), on maailmas kardiovaskulaarsüsteemi ja diabeedi patoloogiate levimuse poolest kolmandas kohas. Sellest haigusest silmitsi seisab peaaegu 25 protsenti kogu meie täiskasvanud elanikkonnast ühel või teisel viisil.Diabetes Program at Dartmouth-Hitchcock Typical Patient s Journey. Patient gets A1c tested two to four times a year: Patients with diabetes should also have their A1c (glycohemoglobin) tested four times.Eriti väärtuslikuks peetakse hiina korditsepsi, mille levialad paiknevad HRV lääneosas, Tiibeti kõrgmäestikus ja [Zinhai]-Tiibeti platool. Korditsepsi ümbritsevad müüdid ja salapära, Ta on tõeline HTM ja farmakoloogia pärl. Korditseps on ühtaegu nii taim kui loom. Traditsiooniliselt nimetatakse teda putuk-taimeks.34. Vähendab diabeedi riski 35. Võitleb dementsuse vastu 36. Leevendab seljavalu 37. Alandab osteoporoosi riski 38. Alandab depressiooni tunnet 39. Ennetab lihaste atroofiat 40. Tõstab energiat 41. Tõstab vastupanu jõudu 42. Parandab tasakaalu ja koordinatsiooni 43. Parandab hapniku transportimist rakkudesse 44. Parandab sportlikke.PUNGI, mis on kogutud nende paisumise ajal, soovitatakse kasutada diabeedi korral. Tehakse TEED. Ööpäevane annus on 2-3 supilusikatäit 2 klaasi keeva vee kohta ning enne tarbimist tuleb seda lasta seista 6 tundi. Kondivalu. TINKTUUR KUIVATATUD ÕITEST. Sireliõied ära kuivatada ja viina sisse panna. Seista lasta umbes 48 tundi.3. retsept. Seda Tiibeti munkade meetodit kasutatakse otse varba tuimus. Kuiv vesi valatakse basseini ja jalg jääb selle sisse. Suu jõed suruvad vaagniku põhja - haavatav sõrm muutub kiiresti tundlikuks. Retsept 4. Küpseta 10 g must pipart pulbrini ja segage see 100 ml taimeõlis. Saadud segu kuumutatakse veevannis ligikaudu pool tundi.
    -> Diabeediga paastumine
    Tuunikala salat pasta ei valmista, kuid kui soovite, lisada veidi pasta.Baklažaani kana: retsept. Rabarber moosi: retsepti apelsinid multivarka fotod. Dieet Banana Bread Retseptid. Patties kartuli ja juustu. Delicious pannkoogid maasikatega.Milline dieet oleks kõige parem ja tõhusam ning mõjuks kohe? Vaat see on alles küsimus.Idandatud tatart kasutasid inimesed nii toidu kui ka ravimina juba tuhandeid aastaid tagasi. Vana-Egiptuse ja India rahvad kasutasid haiguste ennetamiseks, organismi noorendamiseks ja ilu säilitamiseks idandatud seemneid, pähkleid.Selle valmistamise retsept: 1 spl. l usnuku vala 1 tassi keeva veega. Teravuse perioodil on kasulik juua peedi mahl, roheline tee, kadakamarjad, roosipuu infusioon. See on tähtis! Rünnaku ajal ei ole võimalik kasutada kuuma vanni, kuna see toob lühiajalise leevenduse, siis jõuab valu suurema jõuga.Kas rumalus on diabeedi tagajärg või põhjus? Allikas: Katre Tatrik/Novaator Pilt: sxc.hu Tartu ülikooli isiksusepsühholoog René Mõttus näib vastust teadvat. 5 Tiibeti riitust, iidne Tiibetist pärit praktika, mis tasakaalustab ja teeb imesid! klubi tallinnas mis toimub tallinnas modell natural girl party peod peod tallinnas.Diabeet kaasneb sageli kuiv nahk, rikkumise oma elastsuse. Sagedased ja ebameeldivaid aistinguid suguelundite piirkonnas. Kandidoos diabeet naistel - üsna tavaline nähtus.Esmaspäeval algab kohtuistung Keskerakonna endise esimehe Edgar Savisaare, Tallinna linnavolikogu esimees Kalev Kallo ja mitme tuntud ettevõtja üle. Savisaar proovis sellest vabaneda, viidates oma kehvale tervisele, aga ekspertiis leidis, et ta võib kohtuprotsessis osaleda. Täna avaldas Savisaar oma Facebooki lehel sellesama ekspertiisi teksti. 1 OSA: ISIKU EKSPERTSIAKT.Viimastel aastatel on diabeedi ravimine sidruniga muutunud väga üheks kõige lõhnavamaks esindajaks on sidrun, mille sünnikodu on India ja Tiibeti jalamilad. Kõige tõhusam ja efektiivsem populaarne retsept on diabeediga sidruni .4 okt. 2016 See hämmastav retsept on rohkem kui 5000 aastat vana ning selle avastasid Tiibeti mungad. Tänasel päeval teavad paljud inimesed üle kogu .Retsept nr 2. Tinglikult jagame kogu lahuse osadeks: mesi - 2 osa, viin - 3 osa, aloe mahl - 1 osa. Segatakse ja laske infusioonilahus toatemperatuuril pimedalt valgustatud ruumis 12 tundi. Retsept nr. 3 Osteokondroosi mädarõika raviks on vaja võtta oma lehti, valada neile keeva veega, seejärel kinnitada valus kohale.
    -> Kui suhkur uriinis ja veres on suurem kui 10. \ T
    Diabetes mellitus is a condition in which the pancreas no longer produces enough insulin or cells stop responding to the insulin that is produced, so that glucose in the blood cannot be absorbed into the cells.22 juuni 2016 on – India siddha- ja ajurveeda- ning Tiibeti ja Hiina meditsiin. Kõrge: üle 140/90 mmHg, diabeedi ja neerupuudulikkuse korral aga juba .Cut the Fat, Up the Fiber. The ideal diabetes prevention diet consists of 15 percent fat, 15 percent protein and 70 percent carbohydrates, with the majority of those carbs coming from fruits, vegetables and whole grains, says George King, M.D., director of research at the Joslin Diabetes Center at Harvard Medical School.Kõhunääre on kahe organismi süsteemide elutähtis. Ta osana seedesüsteemi, toodab ensüüme, mis tagavad metabolismi valke, rasvu, süsivesikuid ja nende assimilatsioon osana endokriinseid - eritab glükagooni ja insuliini. Selles elundis esinev põletikuline protsess (pankreatiit) nõuab tõsist suhtumist ja õigeaegset ravi kõhunäärme toimimiseks.home; videod; galeriid; modellid; chill; black box; varia. persoonid; tervis; toit ja jook; nÕuandja; vÕistlus; gallup; pidu; logi sisse; liitumine.So some folks who look for all the world like they have type 1 diabetes have no antibodies, and therefore can be labeled as having a subtype of type 1 diabetes that is called idiopathic diabetes.Kas muretsed oma liigkõrge kolesteroolitaseme pärast? Kui jah, siis on järgnev jutt sinu jaoks. Nagu teada on kolesterool meie kehale ülivajalik, ca 75-80% sellest sünteesib keha oma igapäevasteks vajadusteks ise. Päevas toodab organism keskmiselt ühe grammi kolesterooli. Kolesterool on kõikide steroidhormoonide, sealhulgas D-vitamiini eelaineks.diabeedi puhul ja neid korjata tõesti juba kevadel vara. Ja mina olen oma elus saanud Tiibeti piimaseent. K2: pärast järgi teha ja mul on oma raamatutes kaasa retsept olemas, et seal on üheksateist taime ja taruvaik sees, mida kasutab.Diabeton website.
    -> Milline on veresuhkru kiirus koormuse all
    Diabeedi profülaktikaks mõeldud tee. «Khubad sai» retsept on koostatud muistsete burjaadi teadjameeste traktaatide alusel, mis kirjeldasid diabeedi tekkepõhjuseid ja selle ravi. Tee koostisse kuuluvatel Baikali ümbruses ja Olhoni saarel kasvavatel taimedel on järgmised veresuhkrut alandavad komplekssed toimed.Find patient medical information for Diabevite Oral on WebMD including its uses, side effects and safety, interactions, pictures, warnings and user ratings.Madala glükeemilise indeksiga toitu saab süüa diabeedi, insuliiniresistentsuse ja kehakaalu languse ajal. Normaalne toit peaks põhinema madala GI-ga toodetel, nimelt värsked köögiviljad ja puuviljad, valgud, pähklid.Find best value and selection for your TE DIABE GOLD search on eBay. World s leading marketplace.7 apr. 2010 Esimesed andmed nende marjade kasutamisest Tiibeti munkade poolt pärinevad RETSEPT: Eriline hommikujook, mis sobib ka õhtupoolikul.Retsept nr 2. Tinglikult jagame kogu lahuse osadeks: mesi - 2 osa, viin - 3 osa, aloe mahl - 1 osa. Segatakse ja laske infusioonilahus toatemperatuuril pimedalt valgustatud ruumis 12 tundi. Retsept nr. 3 Osteokondroosi mädarõika raviks on vaja võtta oma lehti, valada neile keeva veega, seejärel kinnitada valus kohale.17 okt. 2018 Teise tüübi diabeedi all kannatajatel parandab see veresuhkru RETSEPT | Ravim, millega saab jagu enam kui 50 tõvest! Drukmo Gyal on pärit joogide suguvõsast ning tema nimi tähendab tiibeti keeles "võidukat .Unenägude seletaja - Tietoja | Facebook.Sellest artiklist saate teada, millised tooted lahjendavad verd ja tugevdavad veresoonte seinu. Miks me vajame sellist dieeti, kuidas ja kellele see võib olla kasulik.
    -> Kas ma saan diabeedis oad ja herned
    Pähklipuu - mitmeaastane igihaljas pool põõsastik, mis on pärit sugukondadest. Peamiseks risoomi levikut mööda maapinda, ning sealt ronida hargnenud varred kuni 20-30 cm. Lehed on väikesed, 1 cm pikkused, 0,6 cm laiused, ellipsikujuline, tihe, tverdokozhistye, läikivad tumeroheliseks kergelt käändunud servadega.Rohelise kohvi diabeedi puhul peetakse kõige kasulikumaks. Ärge kuritarvitage seda jooki. On parem jooma hommikul. Kui sa õhtusööma hakkad ennast tundma hakkama, siis õhtul võite tunda närvilisust ja öösel põhjustab see unetust. Arstidel on lubatud juua mitte rohkem kui 2 tassi päevas, et sellest ainult kasu saada.Väljavõte uuest (ilmus mais 2016) RemedyWay isetervendamise seminaride materjalide/artiklite kogumikust “Isetervendamine: kunst ja praktika”(koostajad V. Mihkelsoo ja N. Vahtramaa) peatükist 5.“Organism vajab õigeid toiduaineid” Virgo Mihkelsoo artiklist “Õiged kurgid – väärtuslik ravivahend ja imerohi”. Teadlaste, arstide ning ravitsejate uuringud, soovitused ja praktika.on lähtutud imperaatorliku perekonna traditsioonilisest retseptist, rakendatud on levialad paiknevad HRV lääneosas, Tiibeti kõrgmäestikus ja [Zinhai]-Tiibeti platool. siis on ta tõhus vahend koos südamehaigusega esineva diabeedi ravil.Kuidas tõsta immuunsüsteemi rahva abinõud. Me kõik teame, et tugev puutumatus on hea tervise, külmetuse ja põletikuliste haiguste puudumise tagamine.Kui aga rauda on organismis palju, on suurem risk süsteemse oksüdatiivse stressi arenguks ning seeläbi haiguste tekkeks, mille arengus on roll oksüdatiivsel stressil (Alzheimeri tõbi, Parkinsoni tõbi, ateroskleroos k.a. südame isheemiatõbi, kroonilised põletikud, diabeedi tüsistused.Pärast seda salvi rakendati ainult väike arm. Siin on lihtne rahvapärase retsept: segage 50 g riivitud röstitud seepi, 50 g rukkijahu, 1 spl. l taimeõli ja 1 spl. l kallis Lahjendage see kogu see 150 g keeva veega, joomake 2-3 minutit, lisage 1 kirikuküünal ilma nööriga.BioTrEM „LIGHT“ – Toitumiskäitumise ja ainevahetuse normaliseerimine Parima kvaliteediga loodustooted kogu perele.10 päevane menüü kaalulangus arvustust toodetest arvustuse põhjal Главная; impedansometring nagu salenemist; kaalus.




    Tiibeti diabeedi retsept:

    Rating: 772 / 821

    Overall: 658 Rates

  2. Użytkownik Romeo
    Dołączył
    05 2009
    Mieszka w
    Racibórz
    Auto
    156 1.9 jtd, Ford Fusion
    Postów
    3,716

    Suhkurtõbi lazarevil koos n-ga Veresuhkur raseduse ajal, mida teha Sööb 2. tüüpi diabeediga patsienti Anneta verd suhkru Engels Diabeediravi pillide algstaadium Liiva neeru diabeet Mandariinid ja sakh-diabeedi tüüp 2Nie no BBS są brzydkie. A szprychy klasyczne-wiadomo, że ładne

    Tu masz wzory felg występujące, może coś się Tobie spodoba: Linane putru tüüp 2 diabeedi jaoks

    - - - Updated - - -

    Kolega z forum alfaclub ma fajnie zmodzoną 147. Wiele już miał felg, zobacz sobie u niego, może coś Ci podpasuje http://www.alfaclub.pl/forum/viewtop...asc&start=1755
    Załączone obrazy    
    Ostatnio edytowane przez zieloo007 ; 10-08-2017 o 19:05

  3. #3
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    06 2017
    Mieszka w
    Ostrzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 88KW 5 drzwi
    Postów
    4

  4. #4
    klekot ™ gorol Romeo
    Dołączył
    04 2009
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS była ---- GT 1.9 JTD była --------- 159 SW Ti 2.0 jtdm jest
    Postów
    14,261








  5. Koostage diabeet
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    06 2017
    Mieszka w
    Ostrzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 88KW 5 drzwi
    Postów
    4

    Lina seemne ravimid diabeedi jaoks Küüslauk kõrgenenud veresuhkruga Kuru grill diabeediga Diabeedi sümptom meestel Lfc diabeet Suhkurtõbi rikub jalgu
    Napisał bocian
    będą

    - - - Updated - - -

    brakuje Co tylko średnicy otwory ( alfa - 58.1 )
    Dzięki wielkie za odpowiedź, otwór się zgadza 58,1
    Jeszcze pytanko co do opon bo gościu ma też na stanie to bym wziął za jednym zamachem. Lepsze będą 225x50x17 czy 215x50x17 ? Ma jeszcze 205 ale myślę że to kiepski wybór.
    Co sądzicie ?

  6. Użytkownik Romeo
    Dołączył
    07 2007
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR 147 fl QV
    Postów
    6,196

    Kuidas kaneel veresuhkru kohta Kas diabeet haiget kurgu? Suhkurtõve nekrootiliste haavade ravi 1. ja 2. tüüpi diabeedi video Kuivatatud kumquat diabeedi jaoks Neumyvakiny ja suhkurtõbi Normaalne suhkru kolesterool inimese veres 1. tüüpi diabeediravi uudised 2015. aastal Kriimustused nahal diabeediga Projekt diabeedi kohta
    Napisał Szery
    Dzięki za odpowiedź i propozycję.
    Teraz pytanie bo już dokonałem wyboru. Czy do Belli 147 po lifcie będą pasować Vabastage diabeedi jalgade turse o rozmiarach 7,5J X 17 H2 ET31 5x98 ?
    Potrzebuje to wiedzieć na szybko
    Napisał bocian
    będą

    - - - Updated - - -

    brakuje Co tylko średnicy otwory ( alfa - 58.1 )
    Nie byłbym taki pewien. ET sporo poniżej fabrycznego.
    Swego czasu miałem na 147 fl felgi z ET 30 i z tyłu Maitsetaimed suhkurtõve ja ocierały czasem o nadkola, bo przy tym ET felga już sporo wysunięta jest na zewnątrz.
    Pozdrawiam.
    - Rafał

    - - - Updated - - -

    Napisał Szery
    Dzięki wielkie za odpowiedź, otwór się zgadza 58,1
    Jeszcze pytanko co do opon bo gościu ma też na stanie to bym wziął za jednym zamachem. Lepsze będą 225x50x17 czy 215x50x17 ? Ma jeszcze 205 ale myślę że to kiepski wybór.
    Co sądzicie ?
    dedykowana opona to 215/45/17, jeśli zastosujesz 225 i do tego profil 50 to na 100% będą z tyły ocierały.
    Pozdrawiam.
    - Rafał

    Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html

  7. Vereanalüüsi uurea suhkur

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Amortyzatory