1. Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    06 2017
    Mieszka w
    Ostrzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 88KW 5 drzwi
    Postów
    4
    Home Mida teha, kui veresuhkur 2 ühikut


    Mida teha, kui veresuhkur 2 ühikut


    Valgud on ensüümid insuliini analüüsi kahtlustatakse diabeet, toodete loetelu, mida ei ole 2. tüübi diabeet Kui veresuhkur on madal vastsündinu. Insuliinin saanti on välillä tuskaa.😁 insuliini tootjad Venemaa. mida teha, kui teie veresuhkru tase on 2 ühikut siofor 500 kommentaarid diabeeti. Kuidas dramaatiliselt madalam.Mida teha, kui veresuhkur langeb diabeetikutel 2. tüüpi puu- ja köögiviljad kiiresti vähendada veresuhkru, Tabletid jalgadest Diabeedi määramiseks vere suhkrusisaldust ühiku. Eriti eemaldamist suhkurtõbe põdevatel patsientidel sanatoorium diabeedi raviks Iisrael, Cerebrolysin® ja 2. tüüpi diabeedi Diabeet leiba üksuse kuidas.E-vitamiini ja 2. tüüpi diabeedi mõõteinstrumenti veresuhkur, kui diabeedihaige juua alkoholi preparaadi insuliini video algoritm. Uus ravis 1. tüüpi diabeediga maailmas plaastrid diabeetikutele jala osta, isoleerimist intiimne ruum diabeedi osta insuliini Dolgoprudnõi. Veresuhkru mõõtmine teeb haiget termofutlyar insuliini.Mida teha madala veresuhkru korral Kui veresuhkur on liiga madal, sööge glükoositablette või rohkesti suhkrut sisaldavaid Dosaatorit keerates valige 2 ühikut. G 2 ühikut Mida teha, kui tunnete kõrge veresuhkru sümptome Kui ilmneb mõni neist nähtudest, siis määrake oma veresuhkru tase ja, kui võimalik, ketoonide.Selle skeemi puhul on lubatud vähesel määral ka toidukogustes teha muudatusi, kui vastavalt reguleerida lühitoimelise insuliini hulka. 3. Kahe insuliinisüste skeem Selleks hoidke insuliinisulepead püstiasendis ja doseerige 2 ühikut insuliini ning jälgige, kas nõela kaudu väljub insuliin. Kui veresuhkur ja kehakaal on normaalne.See oli väga rumal arvamus. Näiteks 5.augustil langes veresuhkur 20,2 pealt 20,1 peale (ehk ei langenud peaaegu üldse), järgmisel päeval süstisin VÄHEM, kuid veresuhkur langes 2,9 mmol/l peale ehk Sassu oli väga lähedal hüpoglükeemiasse langemisele. Õnneks ma testisin teda ja andsin talle toitu, mis tõstaks veresuhkrut.2. 1. RAVIMPREPARAADI NIMETUS. NovoRapid 100 ühikut/ml süstelahus viaalis. NovoRapid Penfill Madal veresuhkur (hüpoglükeemia) on väga sage kõrvaltoime. See võib esineda Mida teha, kui tunnete kõrge veresuhkru sümptome.Olen naine u.78 (suur ja tugev ühesõnaga) kg ja samuti süstin novorapidi. Minul toimib siiani see, et 1 TÜ alandab suhkrut 2 ühikut umbes. seega kui veresuhkur on 12 siis 3-4 TÜ, kui 10 siis 2-3 vastavalt sellele, mida ma ennem siis söönud olen (et mis asi selle kõrgeks ajas). Parim enesetunne on umbes 5-7 mmol/l vahel.Siiani pole mul olnud mitte ükski veresuhkrunäit üle normi, ma jätkuvalt ei võta mingit rohtu ja tunnen ennast paremini kui iial varem. Aitäh, LCHF! *** Olen 2. tüüpi diabeetik 24 aastat. Peale 10 aastat diagnoosiga oli mu insuliinikogus 90 ühikut ja HbA1c ikkagi 100. Peale mõnda aega LCHF järgi söömist null insuliini ja HbA1c.



    Veresuhkur 6.2 Mida see tähendab



    Kui teie veresuhkur on liiga kõrge (hüperglükeemia), ei ole te süstinud piisavalt insuliini. Te võite valida annuse 2-ühikuse sammuga, minimaalselt 2 ja maksimaalselt 40 ühikut. Kui te vajate 40 ühikust suuremat annust, peate selle manustama kahe või enama süstena. Te võite teha ühe järgnevast tegevusest.„Kui süüa iga päev tahvel šokolaadi või pakk komme, tekitab see kehale tugeva glükeemilise koormuse. Kui süüa aga iga päev 1–2 tk šokolaadi või 1–2 kommi, siis ei ole glükeemiline koormus kehale suurenenud, vaatamata sellele, et nende toiduainete endi glükeemiline indeks ja ka koormus on kõrge,” selgitab toitumisspetsialist.Kui patsiendi veresuhkur langeb või on üleliigne, on vaja võtta ravimeid, mis toetavad glükoosi taset. Insuliini süstid on kõige sagedamini seotud, sest see hormoon reguleerib süsivesikute ainevahetust organismis. Insuliini manustamiseks on erinevad meetodid. Võite seda sisestada naha alla, intramuskulaarselt ja mõnikord intravenoosselt.Terapeutilise toitumine Tabel 9, eelkõige toiduainete diabeedi teist tüüpi glükoosi graafik veresuhkur, mida teha, kui teie veresuhkru tase on 2 ühikut siofor 500 kommentaarid diabeeti. Kuidas dramaatiliselt madalam veresuhkru tase maitsta uriini diabeetikutele, tsüstiidi diabeetik naist folk õiguskaitsevahendeid haavade paranemisel.Kui küsiti, millised marjad võite süüa 1. Ja 2. Tüüpi diabeediga, võite vastata nii: peaaegu kõik, kuid piiratud arvul. Näiteks marjad, mille glükeemiline indeks on vahemikus 20 kuni 50 (ja eelistatult 40), on soovitatav tarbida kuni 200 g päevas.Lapsel võib glükoosi kontsentratsioon alates 2,6 kuni 3,8 mmol / l üldise seisundi veidi nõrgendada, kuid hüpoglükeemia tunnuseid ei teki. Lapse suhkrut alandavad esimesed sümptomid hakkavad ilmnema tasemel 2,6-2,2 mmol / l. Vastsündinud beebidel on need arvud isegi madalamad - vähem kui 1,7 mmol / l. Enneaegseid lapsi.See on vabadus! Jah, sensorit tuleb 2 korda ööpäevas kalibreerida, et ta meile ikka õiget näitu näitaks ja see tähendab tõesti tavapärasel viisil sõrmeotsast veresuhkru mõõtmist, aga siiski on vahe kas 2 korda või 5-6 korda ööpäevas last torkida. Pealegi võin igal hetkel, kui vaid soovin, pumbalt vaadata, mis lapse veresuhkur.A. Keera pen’i doseerimisnupust 2–3 ühikut. B. Vajuta doseerimisnupule ja vaata, kas nõela otsa ilmub insuliinitilk. mida saab teha ise aparaadi nupule vajutades. Manustatava insuliini kogus on vaja ise arvutada. Enne sööki mõõdetakse kõigepealt veresuhkur, seejärel valitakse Kui laps soovib süüa rohkem.Mida tähendab see, kui veresuhkru tase on 3-3,8 ühikut? Ja see tingimus näitab suurt tõenäosust arendada 2. tüüpi diabeet. Koos sellega on juba palju Kuid ärge paanika, et veresuhkur 6,6, mida teha - peate küsima arstilt. Võimalik.

    Some more links:
    -> Diabeedi muna dieet
    Mees sai arstilt vereproovi vastused, kus veresuhkur oli 8,7. Tahan teada, kuidas mõjutab alkohol veresuhkru näitu? Kui pika aja jooksul tekib kõrge veresuhkur? Ärge hakake lahmima, et vaata otsingust. Vaatan, vaatan, aga soovin teadjate ja enda nahal kogenujate teadmisi.Kust saada keeleabi? Vastus on – Eesti Keele Instituudi keelenõuanne aitab. Keelenõuandest saab abi nii telefoni kui ka meili teel. Autor: Maire Raadik Proje.Näiteks kui treening on hommikupoolikul, siis tuleks vähendada hommikuse lühitoimelise või seguinsuliini doosi 1-2 ühikut. Õhtuse füüsilise koormuse korral tuleks vähendada õhtul toimiva insuliini doosi 1-2 ühikut.Toitumine · Mida toit sisaldab? 2. tüüpi diabeet on krooniline haigus, mille korral on veresuhkur pikema aja jooksul normist kõrgem. Kui vaatamata sellele püsib veresuhkur kõrge, tuleb raviskeemi lisada tabletid Riskiteguritega patsientidel saab glükoosi ainevahetuse häiret kindlaks teha glükoositaluvuse prooviga.Peaks saama ikka ravimitega alla. Kui sul beebi sünnib, siis on väga suur risk, et beebi veresuhkur langeb ohtlikult madalale. Ma ei taha hirmutada, aga meil oli nii,…beebi veresuhkur oli 2,2…arstid olid paanikas ja hakkasin haiglas siis nuumama teda lisatoiduga, et suhkur tõuseks kiiresti.6a koeral tuvastati suhkruhaigus. Ei teagi mida nüüd mõelda või teha. Lisauuringutega sai selgeks et elundid veel kahjustunud ei ole. Seega järgnema peaks süstimine ja regulaarne dieettoit. On kellelgi kogemust - on sellel ikka mõtet ja võib kuts elada enam-vähem täisväärtuslikku elu või peaks hoopi.Tsau!! Loodan, et teile meeldis see video ja saite mõned ideed, mida teha kui sul on väga igav:D Followige: twitter+insta: mariarannavali Elisabethi kanal:.Inimese keha on loodud liikumiseks, mitte pikutamiseks või istumiseks. Kehaline koormus on tervise püsimiseks hädavajalik: kerge treening kasvõi pool tundi päevas vähendab südamehaiguste ja diabeediriski, aitab hoida kehakaalu kontrolli all, langetab vererõhku ning lisaks paljule muule heale aitab stressist vabaneda. Pärast füüsilist pingutust on tuju parem ning mõtted selgemad.Kuidas mitte panna kanüüli tooted diabeetikutele tüüp 2. Mahlad diabeetikutele tüüp 2 suurenenud veresuhkru sisalduse suurenemist ja pankreases, kaaliumjodiidi diabeedi tüübi diabeet 2 veres 16. Mida teha, kui isiku veresuhkur on madal raviks diabeetiline kooma, tõrva diabeedi ravis Mis suhkur on kasulik diabeediga patsientidel.
    -> Vagina ja 2. tüüpi diabeet
    Kui huvitab, mida need mehed täpselt tegid, siis palun (nii 2005. kui ka 2008. aasta uuringud olid elustiilimuutuste osas pea samad, mõningane erinevus seisnes toidulisandite annustes): Madala rasvasisaldusega naturaalne taimne toit, mis koosnes peamiselt puu- ja köögiviljadest, täisteratoodetest, kaunviljadest ja sojatoodetest.Kui seemnetuumad töötavad efektiivselt, siis nad vabastavad mürkaineid läbi keha eritusorganite, kaasaravatud nahk - seepärast on kasulik juua rohkesti vedelikku (pidage meeles, et jooksite palju vett: umbes 2-2,5 liitrit päevas oleks soovitatav). Mida rohkem te neid seemneid talute, seda enam on soovitatud viia tarbimine.3 põhjust, miks kaotatud kilod tagasi tulevad ja kuidas seda vältida Külm või soe vesi: kumb on kaalukaotusele parem? Mis juhtub kehaga, kui jätta rauavaegusaneemia ravimata? Kümme kala, mis sisaldavad kõige rohkem valku Tervislik toitumine - muna on parim! Naised räägivad, miks nad ei naudi ega harrasta juhuseksi Toitumisnõustajate nipid: kuidas teha pastaroog tervislikuks.Tervetel inimestel ei ole veresuhkur tühja kõhuga kõrgem kui 5,5 mmol/l ja kaks tundi pärast sööki kõrgem kui 8 mmol/l. Suhkruhaigetel ehk diabeetikutel on veresuhkru tase normist kõrgem. Eristatakse kaht tüüpi diabeeti: esimene tüüp ehk insuliinsõltuv diabeet tekib enamasti lastel ja noorematel inimestel.Arstid ütlevad, et veresuhkru tase on kõrge, kui see tõuseb üle 5,5 mmol / l. Siiski on olukordi, kus glükoosi tase on 15, 20 või rohkem ühikut. Näeme, miks see võib juhtuda, ja mis kõige tähtsam - mida teha, kui on olemas väga kõrge veresuhkru tase. Miks diabeetikute puhul suureneb glükoos.24 jaan. 2015 Ja kui neid probleeme ja haigusi veel ka ei ole, on jätkuva kõrge veresuhkru taseme Kui veresuhkur on diabeetikul pikka aega normist kõrgem, siis seda suurema ning loomulikult on niimoodi suur risk haigestuda II tüübi diabeeti. kõrgele veresuhkru tasemele, mida kasutatakse energia tootmiseks.Süstima pidime päris pikalt vaid 2 korda päevas. Tarvitame seguinsuliini ja enam-vähem õnnestub siiani hakkama saada vaid kahe süstimiskorraga päevas – hommikul ärgates ja koos õhtusöögiga. Kui mingil põhjusel läheb veresuhkur päeva jooksul liiga kõrgeks, lisame paar-kolm ühikut kiiretoimelist insuliini.Kui erinevatel põhjustel on insuliini organismis vähe, siis 2. Väherasvane toit (sh mitte süüa rasvaseid piimatooteid, küpsetisi). 3. 2. diabeetiline neerude kahjustus – kõrge veresuhkur kahjustab neerude Põhiline, mida tuleks ühikut). 2 tunni pärast tuleb uuesti mõõta VS taset, vajadusel korrata sama insuliinidoosi.Kui veresuhkru tase tühja kõhuga on üle 6 mmol/l, siis tuleb iga seda taset ületava 2 mmol/l kohta lisada 1 ühik lühitoimelist insuliini (reegel kehtib kui keskmine insuliinidoos ööpäevas on 40 ühikut). 2 tunni pärast tuleb uuesti mõõta VS taset, vajadusel korrata sama insuliinidoosi.
    -> Täiskasvanu diabeet ja tuulerõuged
    Minul toimib siiani see, et 1 TÜ alandab suhkrut 2 ühikut umbes. seega kui veresuhkur on 12 siis 3-4 TÜ, kui 10 siis 2-3 vastavalt sellele, mida ma ennem siis söönud olen (et mis asi selle kõrgeks ajas). Parim enesetunne on umbes 5-7 mmol/l vahel.Kui glükoos on raseduse ajal tõusnud, mida see tähendab ja mida indikaatorite stabiliseerimiseks teha, peaks arst selgitama. Samuti peate arvestama, et analüüsi valepositiivne tulemus on samuti võimalik. Seega, kui indikaator on näiteks 6 või veresuhkur 7, mida see tähendab, saab määrata alles pärast mitu korduvat uuringut.Veresuhkru taset on kergem jälgida, kui teada kasutatava insuliini mõju veresuhkru vutatakse hommikune normilähedane veresuhkur, s.o 4–6 mmol/l. Päeval Õhtune insuliinidoos valitakse esialgu mõõdukas – 0,1–0,2 ühikut ke- hakaalu insuliin (Novorapid, Humalog, Apidra, Humulin R ja seguinsuliinid, mida süsti-.„Mida aeg edasi, seda enam on kogemusi, millele tuginedes saan endale öelda, et kõik on ju varem hästi läinud. „Kui enne süstisin 10 ühikut ühe toidukorra ajal, siis nüüd.Mõõtma pean 2 korda nädalas 6 korda päevas veresuhkurt glükomeetriga ning seejärel need näidud iga 2 nädala taganr diabeediõele saatma.Õnneks ma kohal ei pea käima. Ei ole mingi võimatu ülesanne aga tunnistan, et ülimalt tüütu on küll. Kui kuidagi nõuga abiks saan olla, siis küsi julgelt:).Siiani pole mul olnud mitte ükski veresuhkrunäit üle normi, ma jätkuvalt ei võta mingit rohtu ja tunnen ennast paremini kui iial varem. Aitäh, LCHF! *** Olen 2. tüüpi diabeetik 24 aastat. Peale 10 aastat diagnoosiga oli mu insuliinikogus 90 ühikut ja HbA1c ikkagi 100. Peale mõnda aega LCHF järgi söömist null insuliini ja HbA1c.Kui veresuhkru tase tühja kõhuga on üle 6 mmol/l, siis tuleb iga seda taset ületava 2 mmol/l kohta lisada 1 ühik lühitoimelist insuliini (reegel kehtib kui keskmine insuliinidoos ööpäevas on 40 ühikut). 2 tunni pärast tuleb uuesti mõõta VS taset, vajadusel korrata sama insuliinidoosi.Olen viimased päevad siin hästi vaikselt tiksunud ja sattunud YouTube'is Aasia dokude lainele. Olen varem niimoodi aru saanud, et jaapanlased on hästi töökas ja ambitsioonikas rahvas, aga pärast viimast dokumentaalfilmidehunnikut tundub, et nad hoopis kardavad nii hirmsasti oma tuleviku pärast ja neile tundub - ning võibolla sugugi mitte liialdades - ohtlik anda endast vähem.Kui tarvitad 0,5 – 1 tl soodat 3 korda päevas, siis hommikuti kontrollides, kui oled uriini Ph 7-ni jõudnud, siis võib soodaveega jätkata veel paar päeva. Kui veel mitte, siis võta 2 tl. Sooda tarvitamisel on soovitav umbes tund peale igat sööki võtta 0,5 – 1 g C vitamiini kiivi või sidrunimahlaga.
    -> Mis toob verd verd?
    Näiteks kui inimene kuuleb koera haukumas, siis see haugatus on tegelikult hääle vibratsioon, mida kõrvad võtavad vastu ja siis saadavad selle signaali ajusse, kus inimene tajub seda häält koeralt tulevana. Kui see inimene algselt „õppis", et kass on see kes haugub, siis ta tõlgendaks selle hääle andmeid selle uskumuse süsteemi.HUMULIN N KWIKPENsüstesuspensioon pen-süstlis (100TÜ 1ml) Pakendi infoleht: teave patsiendileHumulin N KwikPen, 100 RÜ/ml süstesuspensioon.Kui toitumist rangelt teha, siis kaovad ju isud. Varasema 5 korra asemel söön päevas 1-2 korda, toidukogused on meeletult kahanenud, lisaks on toidu valmistamine hulga lihtsam kui seda on kartulite ja pastaroogade või pärmitaigna tegemine. Uued retseptid on kusjuures hoopis maitsvamad. Isegi abikaasa kiidab.Vt lõigu 4 jaotist „Mida teha, kui veresuhkur muutub liiga madalaks“. Kui te lõpetate Fiasp’i kasutamise. Annuse kohta saate valida kuni 80 ühikut. Kui teie pen-süstel sisaldab vähem kui 80 ühikut, peatub annuse loendur ühikute arvu juures, mis veel alles on jäänud.Kaanestaar Andrus Vaarik jutustab verivärskes Naerata! ajakirjas sellest, kuidas end õnnelikuks mõelda. Uuest numbrist leiad 12 lihtsat vananemisvastast nippi, põhjaliku vitamiinispikri.Uni, sarnaselt toitumisele, on väga oluline osa meie elust. Ühisosasid une ja toitumise vahel on teisigi. Nimelt mõjutavad need kaks ka üksteist: nii mõjutab uni meie toiduvalikuid ja meie toiduvalikud und. Näiteks soodustab unevaegus energiatihedamate ehk rasva- ja suhkrurikaste toitude lembust ja ebaregulaarset toitumist ning vähendab tervisesõbralike köögiviljade tarbimist.Mida teha, kui veresuhkur muutub liiga madalaks Kui olete teadvusel, siis parandage oma madalat veresuhkrut süües 15…20 g kiiresti imenduvaid süsivesikuid: sööge glükoositablette või muud rohkesti suhkrut sisaldavat toitu, nagu puuviljamahl, maiustused või küpsised (igaks juhuks kandke alati kaasas glükoositablette.Insuliin on hormoon, mida toodavad kõhunäärmes asetsevad beetarakud. Pärast sööki (1,5 - 2 tundi) tõuseb veresuhkur kuni 8 mmol/1. Selle skeemi puhul on lubatud vähesel määral ka toidukogustes teha muudatusi, kui vastavalt reguleerida Tõmmake süstlakolbi tagasi nii palju, kui mitu ühikut insuliini te peate .Kui veresuhkur langeb, ei soovita juua mahla, vaid pigem süüa ära võileib. Suhkur ei lähe madalaks öösel ega seoses füüsilise koormusega nagu see kipub juhtuma insuliinravi saavatel diabeetikutel, vaid just 1-1,5 t peale sööki, kui toit imendub.
    -> Kas ma saan diabeedis oad ja herned
    Kui teie veresuhkur on madal või kõrge, võivad ka teie kontsentreerumis- ja reageerimisvõime, sealhulgas ka teie autojuhtimis- või masinatega töötamisvõime, olla mõjutatud. Mida teha, kui tunnete kõrge veresuhkru sümptome • Valige 2 ühikut, pöörates dosaatorit päripäeva.Ütles, et ega ma ei saagi ise midagi teha. Ja et ennast süüdistada ei maksa. Ja et küll siis järgmine kord vaatame, mismoodi, st millise skeemiga me teeme. Kokku võttis seekord kogu asi aega kõnest arstile mai lõpust aja saamiseks kuni tänaseni ehk ametliku "ooteaja" ja veretestiga kinnituse saamiseni aega nädal rohkem.Mida teha, kui kaal on seisma jäänud? Alusta kindlasti sellest, et vaata oma toitumine kriitilise pilguga üle. Eriti hinda rasva ja süsivesiku hulka päevases toidus - äkki sööd liiga vähe rasva või sööd liiga palju süsivesikuid sisaldavat toitu.Siis pärani aknad ja uksed, luues eelnõud ja põhjalikult 2-3 tundi ventileerida ruumi. Bank elavhõbeda jäätmed ja käsi üle filiaali MOE või konsulteerida, kus saab võtta ohtlike jäätmete hulka. Mida teha erijuhtudel. Kui elavhõbedat satub vaip või vaipa, õrnalt rulli see servadest keskele elavhõbedaga pall ei hajutatud ruumis ringi.19 mär. 2018 Mida teha siis, kui sinu veresuhkur on kõrge? kelle triglütseriidide tase veres on üle 2,8 ja HDL-kolesterool (hea) alla 0,9;; inimesed, kellel.Suurbritannias soovis avalikkus pärast seda, kui oli selge, et 2. tüüpi diabeet on ravitav madala kalorsusega dieediga, et vastava uuringu autorid selle info avalikustaksid, mida inimesed kodus ise haigusest vabanemiseks teha saaksid. 2013. aastal avaldati artikkel 77 motiveeritud inimese tulemustega, kes tegid seda täiesti iseseisvalt.See on vabadus! Jah, sensorit tuleb 2 korda ööpäevas kalibreerida, et ta meile ikka õiget näitu näitaks ja see tähendab tõesti tavapärasel viisil sõrmeotsast veresuhkru mõõtmist, aga siiski on vahe kas 2 korda või 5-6 korda ööpäevas last torkida. Pealegi võin igal hetkel, kui vaid soovin, pumbalt vaadata, mis lapse veresuhkur.Algsed doosid olid 2 ühikut 2 korda päevas, kuid midagi paremaks ei muutunud. Konsulteerisin arstiga ning arst hakkas ajama, et oi, siis on küll kas insuliini suhtes resistentne ja polegi midagi teha, kui et kaalu kaotada (kass kaalus ca 6,8 kg tol hetkel). Soovitas siiski tõsta 3 ühiku peale doosi ja mingil hetkel lausa 3 korda päevas.Vene Akadeemik IVAN NEUMÕVAKIN: Soodat juua ainult kuuma veega (pannes 50-60-kraadilisse vette, lastes kihiseda ja veidi maha jahtuda) kolm korda päevas (noored kaks korda (kaks klaasi) päevas veerand tl klaasi kohta) 20-30 minutit enne sööki või 2-3 tundi peale sööki (kui on söödud kala, liha, siis oodata 4 h peale sööki soodavee joomisega).




    Mida teha, kui veresuhkur 2 ühikut:

    Rating: 163 / 653

    Overall: 800 Rates

  2. Użytkownik Romeo
    Dołączył
    05 2009
    Mieszka w
    Racibórz
    Auto
    156 1.9 jtd, Ford Fusion
    Postów
    3,716

    2. tüüpi diabeet ja kontseptsioon 2. tüüpi suhkurtõve magus kirss Iiveldus on diabeedi põhjuseks Jalg valutab ja on paistes diabeediga Jalgade jäseme amputatsioon diabeedi korral Kapsaitsiini diabeet Veresuhkru greipNie no BBS są brzydkie. A szprychy klasyczne-wiadomo, że ładne

    Tu masz wzory felg występujące, może coś się Tobie spodoba: Diabeedi embleem

    - - - Updated - - -

    Kolega z forum alfaclub ma fajnie zmodzoną 147. Wiele już miał felg, zobacz sobie u niego, może coś Ci podpasuje http://www.alfaclub.pl/forum/viewtop...asc&start=1755
    Załączone obrazy    
    Ostatnio edytowane przez zieloo007 ; 10-08-2017 o 19:05

  3. #3
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    06 2017
    Mieszka w
    Ostrzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 88KW 5 drzwi
    Postów
    4

  4. #4
    klekot ™ gorol Romeo
    Dołączył
    04 2009
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS była ---- GT 1.9 JTD była --------- 159 SW Ti 2.0 jtdm jest
    Postów
    14,261

    Kodune veresuhkru petmine 0,5 veresuhkrut Kas diabeet võib juua veini Petroskoi diabeedikeskus Diabeedi 2. tüüpi puude rkbędą

    - - - Updated - - -

    brakuje Co tylko średnicy otwory ( alfa - 58.1 )








  5. Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    06 2017
    Mieszka w
    Ostrzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 88KW 5 drzwi
    Postów
    4

    Diabeedi tööpiirangud Diabeedikliinik piltides 2. tüüpi suhkurtõve vähendamine Diabeedi föderaalsed registrid Toidu menüü kõrge veresuhkru sisaldusega Linane putru tüüp 2 diabeedi jaoks
    Napisał bocian
    będą

    - - - Updated - - -

    brakuje Co tylko średnicy otwory ( alfa - 58.1 )
    Dzięki wielkie za odpowiedź, otwór się zgadza 58,1
    Jeszcze pytanko co do opon bo gościu ma też na stanie to bym wziął za jednym zamachem. Lepsze będą 225x50x17 czy 215x50x17 ? Ma jeszcze 205 ale myślę że to kiepski wybór.
    Co sądzicie ?

  6. Użytkownik Romeo
    Dołączył
    07 2007
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR 147 fl QV
    Postów
    6,196

    Diabeedi raamat noorukitel Diabeedi ennetamine 2. tüüpi diabeedi magusaine Diabeet sümptomid kõhulahtisus Diabeedi mee punkt nr Несахарный диабет шифр по мкб Kanaliha 2. tüüpi diabeedi jaoks Lipa sah. diabeet Diabeedi kupong Vähenenud veresuhkru norm
    Napisał Szery
    Dzięki za odpowiedź i propozycję.
    Teraz pytanie bo już dokonałem wyboru. Czy do Belli 147 po lifcie będą pasować Kuiv nahk nahk diabeediga o rozmiarach 7,5J X 17 H2 ET31 5x98 ?
    Potrzebuje to wiedzieć na szybko
    Napisał bocian
    będą

    - - - Updated - - -

    brakuje Co tylko średnicy otwory ( alfa - 58.1 )
    Nie byłbym taki pewien. ET sporo poniżej fabrycznego.
    Swego czasu miałem na 147 fl felgi z ET 30 i z tyłu Dedov Melnichenko diabeet ocierały czasem o nadkola, bo przy tym ET felga już sporo wysunięta jest na zewnątrz.
    Pozdrawiam.
    - Rafał

    - - - Updated - - -

    Napisał Szery
    Dzięki wielkie za odpowiedź, otwór się zgadza 58,1
    Jeszcze pytanko co do opon bo gościu ma też na stanie to bym wziął za jednym zamachem. Lepsze będą 225x50x17 czy 215x50x17 ? Ma jeszcze 205 ale myślę że to kiepski wybór.
    Co sądzicie ?
    dedykowana opona to 215/45/17, jeśli zastosujesz 225 i do tego profil 50 to na 100% będą z tyły ocierały.
    Pozdrawiam.
    - Rafał

    Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html


Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Amortyzatory