1. Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    06 2017
    Mieszka w
    Ostrzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 88KW 5 drzwi
    Postów
    4
    Start Page Diabeet ja hepatiidi dieet


    Diabeet ja hepatiidi dieet


    Ma olen dieedil, ja ma olen kurb » myoma dieedi Dieet vein suhkruga ja endometrioos Kroonilise neerupuudulikkusega patsientide teadmised kodusest peritoneaaldialüüsravist By Pirgit Palk. Topics: peritoneaaldialüüs. Patsiendid, kellel on krooniline gastriit peaks arsti järelvalve all ja oma tervist 2 korda aastas kohandada ravi ja dieet.Kuid need ei ole kõik kalorivabad ja need erinevad sõltuvalt nende mõjust veresuhkru tasemele. Mittetoituvad magusained ei paku kaloreid ega muutusi, mis sobib ideaalselt diabeetikutega. Kuus magusat võimalust kaaluda on Splenda, sahhariin, aspartaam, Stevia ja Agave. Splenda on hea diabeedi jaoks.Diabeet ja alkohol. 2. tüüpi diabeet on tõenäoliselt aju, neerude, südame, visuaalse analüsaatori, alajäsemete veresoonte veresoonte tüsistuste tekkeks. Alkoholi tarbimine põhjustab ka selliste tingimuste arengut. Võib järeldada, et alkoholi ei tohi kasutada diabeedi taustal, kuna see kiirendab angiopathiate esinemist.Kuid need ei ole kõik kalorivabad ja need erinevad sõltuvalt nende mõjust veresuhkru tasemele. Mittetoituvad magusained ei paku kaloreid ega muutusi, mis sobib ideaalselt diabeetikutega. "Kuus magusat võimalust kaaluda on Splenda, sahhariin, aspartaam, Stevia ja Agave. Splenda on hea diabeedi jaoks.Fakt on see, et rasv ei ole lihtsalt ladu , mis ladestatakse maos ja puusades, kui me sööme palju ja liigutame natuke. Rasvrakud toodavad mõningaid hormoone ja muid aineid, mis vähendavad kõigi keha kudede tundlikkust insuliini suhtes, ja ilmneb 2. tüüpi diabeet. Diabeedi pärilikkus ja diabeet.Atsetooni uriini ja raseduse määr atsetooni rasedate naiste uriinist Augmentin raseduse ajal Bakteriaalse vaginoosi - sümptomid, ravi, ennetamine, põhjused, varajasi märke.Kes vajab test on geneetiline eelsoodumus diabeet. Kui lõigata kaloreid kaotada kaalu, siis ilmselt tunne nälga. Üks põhjusi, et ma soovitan rasva dieedi ja taimetoidule on nii võite süüa peenraha tosina, mitte kaloreid ja saada piisavas koguses kiudaineid.amekanskie slaidid Dieet; Mul on toitumine nr 9 ja nr 5, kuidas olla; kaalus elena vilinova; pankreatiidi Dieet ägenemine; zhelochnom põiekivid Dieet; Ayurveda vata toitumine; toitumine Malysheva ja bochkarjovoj; Dieet IBC inimestel; toitumine palleolita; integreeritud viis kaalust alla võtta; Dieet kaalulangus 5 kg; lihtne ja efektiivne.



    Kas diabeet haiget kurgu?



    Teiseks peaksid hepatoosiga patsiendid sööma palju puuvilju ja eriti kasulikud on puuviljad nagu viinamarjad ja õunad. Toitumine on vaja ka teha mõned pähklid, nagu mandlid ja pähklid, kõrvits ja kasutada vähe pere väike pere ja päevalill( kuivatatud, mitte praetud). Sweetheadidele soovitatakse asendada suhkur meega.Ühe kontoga samaaegselt mitmest brauserist lugemise limiit on ületatud. Meditsiiniuudiste lugemisõigus on personaalne ja selle edasiandmine teistele isikutele ei ole lubatud. Täiendavate lugemisõiguste tellimiseks pöörduge Äripäeva klienditoe poole telefonil 667 0099 või aadressil tellimiskeskus@aripaev.ee.Ginkgo Biloba on ginko (hõlmikpuu) looduslik toode, mis sisaldab unikaalset kombinatsiooni hõlmikpuu ja viirpuu ekstraktidest ning ta mitte ainult ei toeta inimese südant ja veresooni, parandades mälu ja kontsentreerumisvõimet, vaid aitab ka tõsta organismi üldtoonust ning kaitseb igapäevase stressi.Dieet ja tänased toidud. Hei Tegelikult olen ma suhteliselt tagasihoidlik ja ei talu väga tähelepanu ja igasugune avalik esinemine on minu jaoks. Maitsev salat tomati ja juustuga Suvi on tulnud kas ta sobib oma suve dieet menüü. Ja kui te ei sobi, võid lisada selle retsepti pidulaud. Koostis.Dieet poolt Pevzner tabelis esimene: menüü nädalal ; Dieet esimene tabel on lisatud rühma viisteist arsti tundi enne magamaminekut juua sooja piima. Avaleht / Raamatud / Tervis ja meditsiin / Toitumine ja dieet / DIABEET. ÕIGE TOITUMINE ENNETAB JA RAVIB. Autor TIINA LANG. Suhtlusvõrkude arvustused.Die kookboek Diabetic Recipes app is alles wat jy wil hê met duisende gesonde resepte regoor die wêreld. Hierdie Diabetic resepte app bied jou vinnig, maklike, eenvoudige en gesonde suikervrye resepte gratis vir jou diabetiese dieet.Diabetes Type 1 and Type 2 facts. Diabetes is a chronic condition associated with abnormally high levels of sugar (glucose) in the blood. Insulin produced by the pancreas lowers blood glucose. Absence or insufficient production of insulin, or an inability of the body to properly use insulin causes diabetes.Ketogeenne dieet on selgitatud; mis on hepatiidi klassikaline sümptom ja muud maksatalitlused. Vähem teadaolev on naha tumenev hõrenemine ja vanad armid, mis võivad näidata neerupealiste probleemi, nagu Addisoni haigus. Diabeet ja krooniline valu Krooniline valu. TMD ja fibromüalgia enesehooldusmeetodite eelised.

    Some more links:
    -> Isuuria diabeedi korral
    Loodan, et olete saanud oma blogi postitusi mitmesuguste tervise-, toitumis- ja vigastustega seotud teemade kohta. Palun ärge kõhelge oma või ise kutsudes, kui teil on küsimusi, kui tekib vajadus hoolitsuse järele. Helistage kontorisse või ise. Kontor 915-850-0900 - mobiili 915-540-8444 suurepäraselt.Enterokokid ja stafülokokid ei tooda nitraatreduktaasi ja nitritite analüüs jääb negatiivseks sõltumata bakterite sisaldusest uriinis. Positiivse tulemuse eelduseks on ka see, et uuritav isik tarvitaks piisavalt taimetoitu, et nitraadid satuks uriini ja et uriin seisaks põies küllalt.Alkohol kahjustab maksa seinu ja põhjustab selle paistetust, mis võib halvimal juhul muutuda surmavaks tsirroosiks. 2. Söö tervislikult ja tee piisavalt trenni. Sinu maks tänab sind, kui hoiad kontrolli all kaalu ja hoidud seeläbi rasvase maksa haigustest. Üldine rasvumine võib põhjustada ka maksa rasvumist.Kõige tavalisem pahaloomulise muutuse inimrakkude eksponeeriti, kellel on haigus hepatiidi Kroonilised haigused - sapikivid, maksatsirroos, hemokromatoos, süüfilis, diabeet. parasiidid. Helminthid võivad asuda maksakudedesse, häirides rakkude struktuuri ja elundite funktsioneerimise muutumist. Chemicals , millel on suur kantserogeenide.Fakt on see, et rasv ei ole lihtsalt "ladu", mis ladestatakse maos ja puusades, kui me sööme palju ja liigutame natuke. Rasvrakud toodavad mõningaid hormoone ja muid aineid, mis vähendavad kõigi keha kudede tundlikkust insuliini suhtes, ja ilmneb 2. tüüpi diabeet. Diabeedi pärilikkus ja diabeet.Dieet veresuhkru suurem kui normaalne tase - normaalne tervislik toitumine välja arvatud süsivesikute dieeti, piirates rasva, praetud ja soolast toitu. Selleks, et saada toidust süsivesikuid sai ühtlaselt kogu päeva, siis tuleb süüa vähe ja sageli. Veresuhkru ja toitumine - mis on seotud.Inimeste vajadused on väga erinevad ja muutuvad elu jooksul. 125 ml valget veini 1 l velouté kastet Suhkur kuumutada potis kuiva puulusikaga segades. luban omale pudeli valget kuiva veini. ja ehk Lisan, et minu toitumine pole mingi dieet, ja võimalikud vahepalad saab veel päeva jooksul tarbida.2. tüüpi diabeet on krooniline haigus, mille korral on veresuhkur pikema aja Esmane ravi on dieet, kehakaalu kontroll ja füüsilise koormuse suurendamine.
    -> Vere suhkrusisaldus insuliinis
    olen kuulnud, et võib tegemist olla mingi maksa ületalutlusega. mul on nii umbusklik arst, kes ei võtta mind eriti tõsiselt. äkki pean mingi puhastuskuuri tegema? samas need apteegi maksapuhastamis pillid ei aita. äkki on asju mida ei tohi süüa ja millega äkki üle pingutan? Ette Tänades.Kui raboaet laisk Dieet. toitumine tervis Kuidas lose kaalu toitumine populaarsed dieedid kaalulangus Malysheva Читать дальше.Dieet veresuhkru suurem kui normaalne tase - normaalne tervislik toitumine välja arvatud süsivesikute dieeti, piirates rasva, praetud ja soolast toitu. Selleks, et saada toidust süsivesikuid sai ühtlaselt kogu päeva, siis tuleb süüa vähe ja sageli. Veresuhkru ja toitumine - mis on seotud.Ühe kontoga samaaegselt mitmest brauserist lugemise limiit on ületatud. Meditsiiniuudiste lugemisõigus on personaalne ja selle edasiandmine teistele isikutele ei ole lubatud. Täiendavate lugemisõiguste tellimiseks pöörduge Äripäeva klienditoe poole telefonil 667 0099 või aadressil tellimiskeskus@aripaev.ee.B- või C-hepatiidi puhul on ravi kõrval Näiteks zone-dieet keelab diabeetikutele porgandi Kuna kapsas on madala süsivesikute sisaldusega. Gluteenivaba dieet, hapupiim, pett, keefir, jogurt, või, hapukoor, rõõsk koor, kohupiim, kõik piima baasil valmistatud juustud, (madala sagedusega). Aga tervis on selgelt selline dieet.Dieet kõrge küllastunud rasva, transrasvad, kolesterooli ja / või kõrge kalorsusega toidu. Need avaldavad mõju ka sellele, kui kergesti dieet võib südame isheemiatõbi, aju veresoonte haigused ja jalgade suurte veresoonte haigused. Toitumine ja dieet; Sport ja HJERTEMAGNYL TBL 150MG+21MG N100. 30. september.parasiidid. Helmintid paiknevad maksas koes, häirivad elundi rakkude funktsioone ja terviklikkust. viirused. Hepatiidi viirus on kogu organismi jaoks ohtlik. kroonilised haigused. Tsirroos, sapiteede seisund, koletsüstiline põletik, diabeet, süüfilis avaldavad otsest kahjulikku mõju maksale. kemikaalid. Tubakas Hallitusseente.Question Posted by: Mariette | 2005/08/28 D ieet vir diabeet. Ek he t n vriendin wat n diabeet is en pille moet gebruik. Sy is 59 jaar oud en ons volg n vetverbrandings oefenprogram.
    -> Corvalolil võib olla diabeet
    Energeetiline väärtus toitumine kohandatud üksikute tellimuste jääb piiridesse 1800-4100 kcal. Menüüs kaloreid ja toitumine toitumine №9 ka näitab ära teravilja tükki tassi. Dieet - kolm korda igasuguseid dieedid, nagu näidatud (haiguste maos, diabeet) - neli või viis korda päevas. Kelnerid teenida mugavaks. Kui palju maksab pilet.Madal kehatemperatuur on üks nendest sümptomitest, mille ravimine on võimalik ainult ravitava toimega haigustele, mis seda põhjustavad. Arstid määravad ravimeid ja kohaldada meetodeid kõigil juhtudel: nakkus- kopsupõletik vaja antibiootikume, diabeet - hüpoglü aineid ja dieetravi, onkoloogias - kiiritusravi ja tsütostaatikumide.Kaks levinumat diabeedi tüüpi on 1. ja 2. tüüpi diabeet. Diabeetiku dieet sobib igale tervisliku eluviisi harrastajale, piirama peab kergesti omastatavate .Kuidas kaalust alla võtta, pärast paigaldamist stentide Dieet igal inimesel on Teepuuõli on tõhus ägeda ja kroonilise hepatiidi, pankreatiidi ja võibolla Aga kui gastriidiga kaasneb erosioon, siis peaks olema säästev dieet.Dieet pankreatiit hõlmab süüa semi-viskoosne pudrud erinevatest tangud (tatar, kaerahelbed, manna, riis) ja pasta keedetud. Või tarbitakse 30 grammi päevas.Dieet pankreatiit, pankrease vähk, nagu me oleme kirjutanud üle, ei ole nii hirmus.Sa pead lihtsalt süüa ja süüa keelatud toidud.Käesolevas artiklis.Diabeet Diabeet ehk suhkruhaigus on mitmesugustel põhjustel tekkiv energiaainevahetushäire, millele on iseloomulik pikka aega kõrgel tasemel püsiv vere suhkrusisaldus ja häired süsivesikute -, rasva ja valguainevahetuses. Diabeet on tingitud kas insuliini vähesusest või insuliini toime nõrgenemisest või neist mõlemast.2. tüüpi diabeedi dieet: parim toidulugu haiguste ennetamiseks või raviks Diabeedi sõbralik toitumine on haiguse tõhusa juhtimise võti. Loe edasi, et teada saada, milliseid toiduaineid süüa ja milliseid piirata või vältida.Energeetiline v rtus toitumine kohandatud ksikute tellimuste j b piiridesse 1800-4100 kcal. Men s kaloreid ja toitumine toitumine №9 ka n itab ra teravilja t kki tassi. Dieet - kolm korda igasuguseid dieedid, nagu n idatud (haiguste maos, diabeet) - neli v i viis korda p evas. Kelnerid teenida mugavaks.
    -> Honey ja prig diabeet
    Dit klink dalk vergesog dat diabetes oog probleme kan veroorsaak, tog is dit die grootste oorsaak van blindheid by mense bo die ouderdom.Vitamiinid diabeetikutele terve saate torkima insuliini raseduse, ingverijuurt ja diabeet on võimalik, et on 2. tüüpi diabeedi pähklid. Kooma diabeedi ja kuidas see juhtub Dieet köögiviljade salatid diabeedi, Vitamiin C süstid Diabeedi diabeet ja kondenspiima. Varajane loote ehhokardiograafia kakaovõi-diabeet.Kasutage seda mükoplasma, seened, klamüüdia, herpes simplex viirus, HIV - haigus ja B-hepatiidi hea näitaja omaduste ravimiks on, et tal on hetke mõju kahjustatud piirkonda ja selle toime kestab üks tund. Oktenysept pole toksiline toime ja ei imendu kehasse läbi puutumata limaskesta.Kui inimesel ei käi kõht korralikult läbi, siis on mõttetu alustada ravi ülevaltpoolt, alustada tuleks ikka alt. Seedesüsteemi korral on väga oluline teada töö algoritmi: manustamine, töötlus ja väljutamine. Hoolimata sellest kui palju on seedetrakti haigusi, nad alluvad kindlale seadusele. Põhilised probleemid tekivad toidu töötlemisel.Pankreatiiti põhjustab alatoitumine ja mürgistus. Õrn dieet pankreatiidi jaoks. Esimestel päevadel pärast pankreatiidi ägenemist peate oma kõhunääre puhata. 3. Päeval lubatakse magustamata teed ja praetud liblikõbe. Alates 5 päevast lisatakse porgandipüree ja kartulipüree.Tere! Otsustasin siia kasutaja teha, kuna loodan, et siin leidub mõni teadja kes aitab ja kui vaja ka lohtuab. Sümptomid kestnud üle poole aasta, elukvaliteeet ikka alla igasuguse normi. Esiteks muidugi metsik väsimus ja nõrkus, tõsine kooma langemise tunne, tihti käed ja jalad nõrgad ning külmad, ka kehatemp langeb tihti isegi.FSH ja LH on hüpofüüsi eessagaras produtseeritud glükoproteiinid, mis alluvad hüpotalamuse mõjule gonadotropin releasing hormone (GnRH) vahendusel. Gonadotropiinide FSH ja LH ülesandeks on folliikulite kasvu ja küpsemise ning steroidhormoonide (östrogeenid, gestageenid, androgeenid) biosünteesi stimuleerimine munasarjade kollaskehas.SUHKRUHAIGUS E. DIABEET. Suhkruhaigus on ainevahetushaigus, mille puhul on häiritud süsivesikute omastamine. Suhkruhaigus ehk diabeet on krooniline haigus, mida tuleb ravida kogu elu. Suhkruhaiguse põhjuseks on insuliinierituse häired. Insuliin on eluks vajalik hormoon,. mis tekib kõhunäärmes ja on vajalik toitainete omastamiseks.
    -> Diabeediravi yakubovich
    KALTSIUM Probleem: Veganism, kaltsiumi omastamine ja luude tervis on olnud paljude Uuringute aluseks. EPIC-Oxford uurimusest selgub et veeganitel, kes tarbivad 525mg või vähem kaltsiumi päevas on suurenenud luumurdude risk Kui aga veeganid tarbivad rohkem kui 525 mg päevas oli luumurdude tekke oht sarnane semi-vegeraarlaste ja segatoiduliste rühmadele.Patsiendiinfo materjalid tähestikulises järjekorras.Taimne preparaat maksahaiguste toetavaks raviks täiskasvanutel. Kasutatakse kroonilise hepatiidi ja maksa toksilis-toitumusliku kahjustuse (nt alkoholist jne tingitud kahjustused) korral. Ei asenda vajadust vältida maksa kahjustavaid aineid (nt alkohol).Ketokehade ilmuda raske diabeet, ja paastu, palavik, glycoprivous (ketogenic) dieet Orgaanilised neerude hematuuria on täheldatud ägeda peritoniit.dieet madala kiudaine sisaldus ja kõrge suhkrusisaldusega, et lapsed saavad arendada nii ägeda ja kroonilise korduva peritoniit, periappendikulyarnym.Dieet divertikuliit meenutavad ägeda.Hepatiidi ravi ravimites ja rahvatervise ravimid. Praegu on välja töötatud skeemid interferooni, proteaasi inhibiitorite ja polümeraaside spetsiifiliste viirusevastaste preparaatide manustamiseks, kuid hepatiidi raviks rahvavedemetega on jätkuvalt populaarne meetod. See on tingitud eelkõige ravimite kõrgest hinnast ja kõrvaltoimete.Question Posted by: Karin | 2007/10/04 D ieet vir kinders. My seun is 13 jaar oud en ongelooflik oorgewig. Hy het in n jaar se tyd seker verdubbel op sy normale gewig.Proovi ühe päeva menüü Dieet number 5; toidu toitumine terapeutiliste ja ennetavate toitumine nõu 7; Mis dieeti sa võid mida saate ja mida ei saa. Ikka päris töine see tavaline prooviaeg Üks asi, millega me kuidagi hakkama ei saa Aga tantsud, mida ei tantsi, tuleb meil toitumine ja lõpetamine. Dieet 5 laud, mida sa ei suuda.30 nov. 2016 2. tüüpi diabeet on raske ja progresseeruv krooniline haigus, mis tekib, kui inimese kõhunääre ei tooda piisavalt insuliini või kui organism.




    Diabeet ja hepatiidi dieet:

    Rating: 859 / 182

    Overall: 77 Rates

  2. Użytkownik Romeo
    Dołączył
    05 2009
    Mieszka w
    Racibórz
    Auto
    156 1.9 jtd, Ford Fusion
    Postów
    3,716

    Ingver ja kõrge veresuhkur Diabeedi toitumisülevaated Kui veresuhkur on suurem kui 7 Vesi eemaldab suhkru verest Kyst al hindi diabeedi eest Karlovy Vary diabeedi sanatoorium Diabeet vanglasNie no BBS są brzydkie. A szprychy klasyczne-wiadomo, że ładne

    Tu masz wzory felg występujące, może coś się Tobie spodoba: Anda vere suhkrule vanas Oskolas

    - - - Updated - - -

    Kolega z forum alfaclub ma fajnie zmodzoną 147. Wiele już miał felg, zobacz sobie u niego, może coś Ci podpasuje http://www.alfaclub.pl/forum/viewtop...asc&start=1755
    Załączone obrazy    
    Ostatnio edytowane przez zieloo007 ; 10-08-2017 o 19:05

  3. #3
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    06 2017
    Mieszka w
    Ostrzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 88KW 5 drzwi
    Postów
    4

    Veresuhkru päevik Diabeedi hingamise video Suu haavandi diabeet Dienai tooted diabeedi raviks Mitte-suhkru ja diabeedi tunnused Diabeedi tunnus 1. tüüpi diabeediga laps Kõhuvalu diabeediraviga Kuidas rakendada võilill diabeedi korral Greipfruud diabeedigaDzięki za odpowiedź i propozycję.
    Teraz pytanie bo już dokonałem wyboru. Czy do Belli 147 po lifcie będą pasować felgi o rozmiarach 7,5J X 17 H2 ET31 5x98 ?
    Potrzebuje to wiedzieć na szybko

  4. #4
    klekot ™ gorol Romeo
    Dołączył
    04 2009
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS była ---- GT 1.9 JTD była --------- 159 SW Ti 2.0 jtdm jest
    Postów
    14,261








  5. Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    06 2017
    Mieszka w
    Ostrzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 88KW 5 drzwi
    Postów
    4

    Tüdrukute veresuhkru norm 14 Mis vähendab veresuhkru taset Rasedate kõrge veresuhkru tase Puudega lapse diabeet Diabeedi 2 loorberi ravi I tüüpi diabeediravi viimased uudised
    Napisał bocian
    będą

    - - - Updated - - -

    brakuje Co tylko średnicy otwory ( alfa - 58.1 )
    Dzięki wielkie za odpowiedź, otwór się zgadza 58,1
    Jeszcze pytanko co do opon bo gościu ma też na stanie to bym wziął za jednym zamachem. Lepsze będą 225x50x17 czy 215x50x17 ? Ma jeszcze 205 ale myślę że to kiepski wybór.
    Co sądzicie ?

  6. Użytkownik Romeo
    Dołączył
    07 2007
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR 147 fl QV
    Postów
    6,196

    Kuidas kitsepiim mõjutab veresuhkrut Lõikab diabeediga jalad Menüü diabeediga paastumiseks Veresuhkru tase pärast sööki on normaalne Diabeet päevikus Diabeet, milline elund Kõik diabeedi taimed IBD diabeedi korral Valgevene sanatoorium diabeedi raviks Kuulsad inimesed diabeedi kohta
    Napisał Szery
    Dzięki za odpowiedź i propozycję.
    Teraz pytanie bo już dokonałem wyboru. Czy do Belli 147 po lifcie będą pasować 2. tüüpi diabeedi kliinilised sümptomid o rozmiarach 7,5J X 17 H2 ET31 5x98 ?
    Potrzebuje to wiedzieć na szybko
    Napisał bocian
    będą

    - - - Updated - - -

    brakuje Co tylko średnicy otwory ( alfa - 58.1 )
    Nie byłbym taki pewien. ET sporo poniżej fabrycznego.
    Swego czasu miałem na 147 fl felgi z ET 30 i z tyłu Diabeet mellse ekseem jalgadel ocierały czasem o nadkola, bo przy tym ET felga już sporo wysunięta jest na zewnątrz.
    Pozdrawiam.
    - Rafał

    - - - Updated - - -

    Napisał Szery
    Dzięki wielkie za odpowiedź, otwór się zgadza 58,1
    Jeszcze pytanko co do opon bo gościu ma też na stanie to bym wziął za jednym zamachem. Lepsze będą 225x50x17 czy 215x50x17 ? Ma jeszcze 205 ale myślę że to kiepski wybór.
    Co sądzicie ?
    dedykowana opona to 215/45/17, jeśli zastosujesz 225 i do tego profil 50 to na 100% będą z tyły ocierały.
    Pozdrawiam.
    - Rafał

    Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html


Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Amortyzatory