1. Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    06 2017
    Mieszka w
    Ostrzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 88KW 5 drzwi
    Postów
    4
    Homepage Diabeedi tugevus


    Diabeedi tugevus


    DIABEEDI OLEMUS. Peamist tähtsust diabeedi tekkes etendab insuliin. Oma igapäevasteks tegevusteks ja töödeks vajab iga inimene pidevalt energiat, mille ta saab toidust. Toit koosneb erinevatest toitainetest - süsivesikutest, valkudest ja rasvadest. Seedimise käigus muutuvad toidus olevad süsivesinikud glükoosiks.Karjala gabro-diabeedi vastupidavus ja tugevus ei pea kahtlustama. Tema kodumaa on Karjala Vabariik, kelle kliima on üsna karm, nagu see on riigi loodeosas. Väga tõsised külmad, lumesadu, külmad tuuled, temperatuuri langus, nõrk vihm ei ole selle kivi jaoks kohutavad, saades sellistes tingimustes sajandeid karmistusi.Diabeet on süsteemne patoloogia mõjutavate veresoonkonnale keha ja seega diabeedi ja kangus on omavahel seotud. Kuna tugevus sõltub paljuski vaskulaarsete funktsioonide seisundist. Tähelepanu! Diabeet mõjutab närvide ja veresoonte peenise, mille tulemuseks on välimus rikkumise mehhanismi erektsioon, kuigi seksuaaliha ei kannata.Leedsi Ülikooli psühho-bioloogia professor John Blundell ja juhtivteadur ütles: "Mis oli silmatorkav ravimi toime tugevus. Nägime tulemusi 12 nädala jooksul, mis võib kuluda kuus kuud teiste rasvumise vastu ravimeid. "Ravim vähendas nälga, aga ka toiduga kaasnevat soovi ja söömise soovi - ja need olid varem arvatud aju erinevatest.A1C on diabeedi standardseks diagnoosiks, kuid mõnel inimesel võib haiguse tuvastamine puududa. Getty Imgaes. Te võite arvata, et 2. tüübi diabeedi diagnoosimine on sama lihtne kui arsti visiit, kuid selgub, et nende teadmiste saamine võib mõnedel inimestel olla lihtsam kui teistel.Madal libiido, depressiooni ja lihaste massi vähenemine ja tugevus on vaid mõned sümptomid madal testosterooni. Nagu kulturistid, testosteroon on üks meie peamisi hormoone pakkimiseks lihas- ja viibivad kuju. Kuidas sa tead, kui teil on olnud madal testosterooni tase? Millised on mõned märgid? Kuidas saab üks tõsta oma testosterooni.Näidustus muutub (artikkel seisuga 22-12-2009) Näidustus muutub järgmistel humaanravimitel. Müügiloa hoidja Ravimi tootjapoolne nimetus ATC kood Toimeained Ravimivorm, tugevus, pakendi suurus Müügiloa number Kuuluvused Uus registreeritud näidustus; Actavis Group Hf: IRINOTECAN ACTAVIS.Emerging evidence from biological and epidemiological studies has suggested that body iron stores and heme-iron intake may be related to the risk of type 2 diabetes (T2D). We aimed to examine the association of body iron stores and heme-iron intake with T2D risk by conducting a systematic review.DiabeetReferaat2006SISUKORD1 SISSEJUHATUSDiabeedihaigeks ei saa jääda inimene kes sööb palju suhkrut Samas ülearusest maiustuste tarbimisest tuleneb ülekaal.



    Diabeedi inimesed



    10 juuli 2018 laste ja noorte diabeedi ühingu (ELDÜ) juhatuse liige Kristi Peegel oma Maasikas: Eesti on algusest peale EL-is mõistnud, et liidu tugevus .Kui küsiti, millised marjad võite süüa 1. Ja 2. Tüüpi diabeediga, võite vastata nii: peaaegu kõik, kuid piiratud arvul. Näiteks marjad, mille glükeemiline indeks on vahemikus 20 kuni 50 (ja eelistatult 40), on soovitatav tarbida kuni 200 g päevas.Anti-rasvumise pulber on turul populaarne. Nagu näiteks tsetüülitud pulber.Nad aitavad paljudel inimestel kaotada kaalu vastavalt tsetilisaadi ülevaatustele.Saanud seedetrakti yohimbe vereringesse ja jõuab mures elundeid ja kudesid. Kestus oma tegevust umbes kaks tundi. Yohimbe väljund läbi neerude ja seedetrakti varem lagunevatest maksa.Magnetilised nanoosakesed on osakesed, mille mõõtmed jäävad nanomeetrite suurusjärku, ja mis reageerivad magnetväljale.Tüüpilisteks materjalideks on nende puhul raud, nikkel, koobalt ja nende keemilised ühendid.Kui nanoosakesteks nimetatakse osakesi, mis on läbimõõdult väiksemad ühest mikromeetrist, tavaliselt 5–500 nanomeetrit, siis osakesi, mille läbimõõt jääb vahemikku.Orgasmi-pagoodipuu ekstraktidel on teadusuuringute kohaselt tsütotoksiline toime (tugevus sõltub taimesaaduste kogumise aastaajast; suvel ja talvel korjatutel on see suurem) mitmetele inimese vähitüübi rakkudele, näiteks HeLa rakuliini rakkudele. Viited.Mis on PhenQ? Kasutades pillid kehakaalu kiire võib olla kasulik, milleni pill on lihtsalt töötavad vähendada PhenQ Doctoraccumulated rasva sees oma keha.How to Take a Clenbuterol T3 Cytomel Stack. What are the effects of Stacking Clen with T3 for a weight loss cycle? Dosages to use and Typical Results.Jooga jalgadele – Lisa Tugevus ja paindlikkus. Jalad on oluline stabiliseeriv roll keha. Jooga mitte ainult võimaldab jalad pakkuda tugeva aluse ka kaitseb neid probleeme ja nihestused. Pikad tööpäevad seistes ja / või jalgsi saab SAP võimu välja oma jalgu. Jooga aitab taastada jõudu ja tugevdab jalgu.

    Some more links:
    -> Kas õlu tõstab veresuhkru taset
    I tüüpi diabeedi esimeseks tunnuseks on: Suurenenud söögiisu, vajadus süüa palju, kuid samal ajal ei võta inimene kehakaalu ega toitumise ilma kehakaalu ega kaalust alla. See on tingitud energia puudusest rakkudes, mis on tingitud glükoosisisalduse vähenemisest.Et välja tuua, teadlased ei tea kõike lekkiva soole kohta ja kuidas see põhjustab diabeedi, kuid nad hakkavad rohkem õppima. On kindlasti rohkem uuringuid, kuid on ilmne, et ebatervislik soolestik ei mõju mitte ainult seedimisele, vaid võib avaldada kehahooldusele ka kõrvaltoimeid. Kuidas ma tean, kas mul on lekkiv soolestik.Diabeedi impotentsuse ravis on vaja eristada orgaanilisi häireid ja soovid vähendada psühholoogilisi probleeme. Orgaanilisi häireid võib eeldada pärast ühte või mitut diabeetilist com ja dekompenseeritud haigust. Kui testosterooni test on normaalne ja meesel pole raskeid vaskulaarseid probleeme, siis saab seksuaalfunktsiooni taastada.Nimetus Tugevus Ravimvorm Manustamisviis Belgia International Pharmaceutical Services (IPS), Jozef Nellenslei 10, 2100 Deurne, Belgium Nifedipine TEVA 30/60 mg retard 30 mg / 60 mg Toimeainet prolongeeritult vabastav tablett Peroraalne Holland Pharmamatch BV, Stationsweg Oost 281-D, 3931 ER Woudenberg, The Netherlands Nifedipine Pharmamatch.tugevus sõltub patsiendi varem võetud diabeediravimite annustest ja ketoatsidoos või diabeetilise kooma eelseisund (ohtlik seisund, mis võib diabeedi korral .Kapsleid kasutatakse II tüüpi diabeedi raviks. Ma ei tea, kuidas sa oled, aga mul on hea. Ma unustasin isegi toitumisharjumustest ja nendest lollistest leivast leibast! Luigi, 48 aastat vana, Itaalia. Suganorm Mulle meeldib see, et seda on lihtne võtta. Ma kannan alati oma kottides kapsleid “igaks juhuks.” Tänan.If you have diabetes, you re at higher risk for many related health problems, including foot or leg amputation. That s when you have surgery to remove a limb or a digit like a toe or finger.DIABEEDI OLEMUS. Peamist tähtsust diabeedi tekkes etendab insuliin. Oma igapäevasteks tegevusteks ja töödeks vajab iga inimene pidevalt energiat, mille ta saab toidust. Toit koosneb erinevatest toitainetest - süsivesikutest, valkudest ja rasvadest. Seedimise käigus muutuvad toidus olevad süsivesinikud glükoosiks.35 µg D3-vitamiiniToetab lihaste, luude ja hammaste normaalset funktsiooniMaksimaalne tugevus Tõhus „päikesevitamiin“ ilma želatiinitaSuur annus looduslikku D-vitamiini Eriti oluline vitamiin pimedal ajalPõhjamaades elavatele inimestele, kus päikesevalgus on piiratud. D-vitamiin on vajalik luude, lihaste ja hammaste jaoks.
    -> Toitumisalane toitumine diabeedi raviks
    Kasutatava tableti tugevus sõltub patsiendi varem võetud diabeediravimite diabeetiline ketoatsidoos või diabeetiline prekooma (diabeedi ohtlikud tüsistused).See annab teile julguse, parandada oma aju, soodustada ainevahetust, vähendab vähiriski. Sa näed parem, lihtsam kontrollida teie kehakaalu, kui sa sööd korralikult. Ja kui on vale (see on tasakaalustamata, mittetoimivate), siis on teie toidu lisab naela teile, aitab kaasa diabeedi vallandab vähki, vähendab ajaks.riikides on diabeedi levimusmäär ligikaudu 6% ning 90% sellest moodustab II tüüpi suhkurtõbi. toime tugevus glükohemoglobiini suhtes on sarnane.Diabeedi koera väga ilmselge ja tavaline märk on janu äkiline suurenemine. Hea on olla teadlik oma kutsika tavapärastest joomise harjumustest, nii et kui nende muster muutub, saab teid jälgida ja järgida asjakohaseid meetmeid, et diabeet jääks lahku. 2. Going For Endless Paigutused väljaspool.Puu kasvab 6–20 meetri kõrguseks. Nahkjad kitsalt munajad lehed on 9–20 cm pikad ja asuvad enamasti 5–8 kaupa sõrmjalt. Leherootsud on 1–3 cm pikkused.Eestlaste tervis kui riigi tugevus / Autor Tuuli Taimur / siis üha sagedasem on insuliinsõltumatu diabeedi diagnoosimine noorematel inimestel. Eesti tervisestatistika kohaselt on alates 2010. aastast suurenenud esmashaigestumine nii üle 55 aastaste, aga ka 15-19 aastaste seas. Alates 2004. aastast on teise tüübi diabeeti haigestumine.On teada, et podagra tekkimisse annavad oma panuse alkohol, kõrge puriinisisaldusega toit (rupskid, liha, pärm, kanaliha jne), rasvad, rafineeritud süsivesikud, toidu kõrge kaloraaž. Tihti on podagrat põdevad inimesed ülekaalulised ning ka südame-veresoonkonna haiguste ja diabeedi riskigupis.artriidi (lehtede etanooliekstrakt artriidiga laborirottidel), põletiku-, diabeedi- on teadusuuringute kohaselt tsütotoksiline toime (tugevus sõltub taimesaaduste .tugevus oleks optimaalne ja seda tohib muuta ainult arsti korraldusel. Annust tuleb järk-järgult vähendada väikseima annuseni, mille puhul püsib tõhus kontroll haigusnähtude üle. Relvar Ellipta 184/22 mikrogrammi kasutamist tuleks kaaluda täiskasvanutel ja noorukitel alates.
    -> Diabeediga lapse kasu
    Diabetes mellitus, often simply diabetes, is a syndrome characterized by disordered metabolism and inappropriately high blood sugar (hyperglycemia) resulting from either low levels of the hormone.Taastav jalakreem 10% uureaga. pH 4- sisaldab 10% uureat, niisutab sügavuti, kaitseb kahjustunud nahka- pehmendab ja taastab kuiva ja lõhenenud jalanahka- kooriva toimega, ennetab nahapaksendite ja seenhaiguste tekkimist- sobib regulaarseks kasutamiseks diabeedi ja atoopilise naha korral- väldib jalgade higistamist- ennetab varbavahede.See muutus võib raskendada mõtlemist harjutamise ja sobivuse kohta, kuid eduka diabeedi haldamine on endiselt prioriteediks ja see nõuab vähemalt 30 minutit tegevust viis päeva nädalas. Isegi kui olete jäseme kaotanud, peavad teie keha teised liigesed olema aktiivsed, nii et teie eesmärk on diabeedi juhtimine ja ka ülejäänud.Tugevus piimatoodetest Tervisliku toitumise nõustajad on seisukohal, et piim ja piimatooted peaksid koguseliselt moodustama veerandi meie igapäevasest toiduvalikust. Alandavad diabeedi.Liikumise mõju tugevus on varieeruv. Selle põhjuseks võib olla näiteks vanus, sugu ja varasem kehaline aktiivsus. diabeedi jt ohtu vähendavate tegurite hulgas on liikumine vähemalt keskmise tugevusega riski vähendav faktor. Näiteks lihasmassi, -jõu, -energia, -vastupidavuse suurendamiseks ja säilitamiseks on liikumine hädavajalik.FÜÜSILISE AKTIIVSUSE MÕJU Langetab kuni 83% langetab osteoartroosi riski Langetab kuni 50% 2 tüübi diabeedi riski Langetab kuni 50% soolevähi riski Langetab kuni 35% isheemiatõve ja insuldi riski Langetab kuni 68% reieluu murru riski Langetab kuni 20% rinnavähi riski Langetab kuni 30% kukkumise riski vanemaealistel.Peamist tähtsust diabeedi tekkes etendab insuliin. Kõrge veresuhkru tase on diabeedi peamisi tunnuseid, kuid diabeedile Füüsilise koormuse tugevus.Diabeedi, kõrgvererõhktõve ja teiste südame ja veresoonkonna haiguste, potentsiaalselt neeru kahjustava süsteemse haigusega ning regulaarselt nefrotoksilisi ravimeid kasutavaid patsiente on soovitatav kroonilise neeruhaiguse suhtes sõeluda vähemalt üks kord aastas.Dysplastic nevus syndrome refers to individuals who have high numbers of benign moles and also have dysplastic nevi. A small percent of these individuals are members of melanoma kindreds. Inherited dysplastic nevus syndrome is an autosomal dominant hereditary condition.
    -> Kõrgeim veresuhkur
    Kuigi suhkruta diabeedi tavalisteks põhjusteks on kasvajad, traumad, ajuripatsi operatsioonid, põletikuprotsessid, ei õnnestu alati haiguse kindlat põhjust leida. peab arst saama enam infot peavalude kohta, s.h. nende tugevus, sagedus, kõik peavaluga kaasuvad/mööduvad sümptomid ning peab vaatama haiget ka Loe edasi. Tiriv tunne.Kasutatava tableti tugevus sõltub patsiendi varem võetud diabeetiline ketoatsidoos või kooma eelseisund (diabeedi korral esineda võivad ohtlikud seisundid).26 sept. 2017 Kuigi II tüüpi diabeeti haigestumist on peetud pigem vanema elanikkonna haiguseks, siis üha sagedasem on insuliinsõltumatu diabeedi .Kiire väsimus ja nõrkus. Ainevahetushäirete tõttu ei võta laps nõutava energiahulga, sest sellega on tal puudu kogu päeva tugevus ja sellest tulenevalt on nõrkus. Selline rikkumine põhjustab ka arengut. Noorte diabeedi areng takistab täiemahulist suhtlemist eakaaslastega ja koolieelarve täitmist.DiabeetReferaat2006SISUKORD1 SISSEJUHATUSDiabeedihaigeks ei saa jääda inimene kes sööb palju suhkrut Samas ülearusest maiustuste tarbimisest tuleneb ülekaal.Tugevus tuleb valida nii, et patsient saaks kokku 10 mg dapagliflosiini sisaldus veres) või diabeetiline prekooma. (diabeedi korral esineda võiv ohtlik seisund).Osta Black Market Steroidid. Mõned anaboolsed ravimid, mida inimesed soovivad, ei loeta juriidilise teatud riikides. Selleks, et neid kasutada seetõttu, et nad peavad kasutama ostavad neid mustal turul kauplevate selliseid ravimeid.Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.Diabetes:M is an award-winning diabetes logbook app that was first published in Google Play in April 2013. It was developed by diabetics to meet the needs of people who want to manage all aspects of their condition.
    -> Diureetikum diabeedi ja hüpertensiooni korral
    Neuropaatia on ühe või mitme perifeerse närvi haigus või düsfunktsioon, millega kaasnevad valu, nõrkuse ja tuimusulatus. Kuigi füüsiline trauma, infektsioon või kokkupuude toksiinidega võib põhjustada neuropaatiat, peeti neuropaatia kõige sagedasemaks põhjuseks diabeedi.siirdamist (soovituse tugevus C, kuna tõenduseks on kohordipõhised uuringud) (Diabetes Canada 2018 Clinical Practice Guidelines for the Prevention and Management of Diabetes in Canada). Sama ravijuhis soovitab 1. tüübi diabeedihaigetele, kellel esinevad olulised.Müügiloa hoidja Ravimi tootjapoolne nimetus ATC kood Toimeained Ravimivorm, tugevus, pakendi suurus Müügiloa number Kuuluvused Uus registreeritud näidustus.Enam kui 70% diabeedi impotentsuse kliinilistest juhtumitest on Viagra, Cialis, Levitra ja sellised ravimid tõhusad lahendused. Kuid nende ravimite mõju on natuke madalam kui meestel, kellel ei ole diabeedi. Seetõttu annavad arstid sageli mehed-diabeetikutele ravimi topeltdoosi.Mõnes riigis, HGH on reguleeritud on retseptita ravimeid ja ei ole juriidiline osta käsimüügist või Interneti. Teada, millist HGH on juriidiline osta enne lugemist. Legal HGH Online IGF-1 on lühend insuliini sarnane kasvufaktor-1. Määratletud kui peptiidi hormoon, IGF-1 on valmistatud maksas.Kui rääkida, mida süüa, tulebki küsida aga mis on sinu eesmärk - vastupidavus, kiirus, jõud, tugevus või lihtsalt olesklemine, kuidagi ära elamine, läbi venitamine. Kas sinu jaoks on üldse oluline, et sinu keha oleks tugev ja vastupidav, et ta jõuaks kiiresti käia, joosta, et jõuaks tantsida, hüpata.Kuigi II tüüpi diabeeti haigestumist on peetud pigem vanema elanikkonna haiguseks, siis üha sagedasem on insuliinsõltumatu diabeedi diagnoosimine noorematel inimestel. Eesti tervisestatistika kohaselt on alates 2010. aastast suurenenud esmashaigestumine nii üle 55 aastaste, aga ka 15-19 aastaste.Osta Black Market Steroidid. Mõned anaboolsed ravimid, mida inimesed soovivad, ei loeta juriidilise teatud riikides. Selleks, et neid kasutada seetõttu, et nad peavad kasutama ostavad neid mustal turul kauplevate selliseid ravimeid.DIABEEDI RAVIJUHTIMISTARKVARA. CareLink™ Pro aruande teatmikjuhend 1 Kuidas seda juhendit kasutada CareLink™ Pro aruande kõiki tüüpe ja selle osi kirjeldatakse alltoodud peatükkides. Näidisaruannete aruandeandmed pärinevad väljamõeldud patsiendilt. Selles juhendis tuuakse ära aruannete näited.




    Diabeedi tugevus:

    Rating: 798 / 814

    Overall: 736 Rates

  2. Użytkownik Romeo
    Dołączył
    05 2009
    Mieszka w
    Racibórz
    Auto
    156 1.9 jtd, Ford Fusion
    Postów
    3,716

    Mitte-suhkru ja diabeedi tunnused 5.1 veresuhkur rasedatel naistel Autoimmuunsed diabeedi sümptomid Punetus diabeedi kätte 1. ja 2. tüüpi diabeet on hullem Vere glükomeetri veresuhkru mõõtmise määrad Tabel 5 II tüüpi diabeedi puhulNie no BBS są brzydkie. A szprychy klasyczne-wiadomo, że ładne

    Tu masz wzory felg występujące, może coś się Tobie spodoba: Mis on kõige ohtlikum diabeet

    - - - Updated - - -

    Kolega z forum alfaclub ma fajnie zmodzoną 147. Wiele już miał felg, zobacz sobie u niego, może coś Ci podpasuje http://www.alfaclub.pl/forum/viewtop...asc&start=1755
    Załączone obrazy    
    Ostatnio edytowane przez zieloo007 ; 10-08-2017 o 19:05

  3. #3
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    06 2017
    Mieszka w
    Ostrzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 88KW 5 drzwi
    Postów
    4

    Diabeediga, käte nahaga Päevavalik diabeediga Kuidas võtta Kombuchat diabeedi raviks Teil ei ole diabeedi mune Vutimunad 1. tüüpi diabeedi raviks 2. tüüpi diabeedi nahahaigused Diabeet mellitus tüüpi kaks etappi Mis peaks olema normaalne diabeet Vt veresuhkru taset Suguelundite suhkurtõbiDzięki za odpowiedź i propozycję.
    Teraz pytanie bo już dokonałem wyboru. Czy do Belli 147 po lifcie będą pasować felgi o rozmiarach 7,5J X 17 H2 ET31 5x98 ?
    Potrzebuje to wiedzieć na szybko

  4. #4
    klekot ™ gorol Romeo
    Dołączył
    04 2009
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS była ---- GT 1.9 JTD była --------- 159 SW Ti 2.0 jtdm jest
    Postów
    14,261








  5. Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    06 2017
    Mieszka w
    Ostrzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 88KW 5 drzwi
    Postów
    4

    Millises vanuses on neil diabeet? Hea salv diabeedi raviks Parees diabeedi korral Diabeedi esinemissagedus Venemaal Hirss veresuhkruga Hypericum ja I tüüpi diabeet
    Napisał bocian
    będą

    - - - Updated - - -

    brakuje Co tylko średnicy otwory ( alfa - 58.1 )
    Dzięki wielkie za odpowiedź, otwór się zgadza 58,1
    Jeszcze pytanko co do opon bo gościu ma też na stanie to bym wziął za jednym zamachem. Lepsze będą 225x50x17 czy 215x50x17 ? Ma jeszcze 205 ale myślę że to kiepski wybór.
    Co sądzicie ?

  6. Użytkownik Romeo
    Dołączył
    07 2007
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR 147 fl QV
    Postów
    6,196

    Mesi diabeedi ajal Milline on suhkru tase suhkurtõve korral? Diabeedi roheline esimees Piratsetaami süstimine suhkurtõve korral Rasedate diabeedi ülesanne Diabeet kassidel on remissioonis Sobivad diabeedi tabletid Küpsised ja diabeet Koporsky tee diabeedi jaoks Urineerimise tunne diabeediga
    Napisał Szery
    Dzięki za odpowiedź i propozycję.
    Teraz pytanie bo już dokonałem wyboru. Czy do Belli 147 po lifcie będą pasować Diabeet ja rasvumine on esmane o rozmiarach 7,5J X 17 H2 ET31 5x98 ?
    Potrzebuje to wiedzieć na szybko
    Napisał bocian
    będą

    - - - Updated - - -

    brakuje Co tylko średnicy otwory ( alfa - 58.1 )
    Nie byłbym taki pewien. ET sporo poniżej fabrycznego.
    Swego czasu miałem na 147 fl felgi z ET 30 i z tyłu Mis on südameinfarkt diabeedi korral ocierały czasem o nadkola, bo przy tym ET felga już sporo wysunięta jest na zewnątrz.
    Pozdrawiam.
    - Rafał

    - - - Updated - - -

    Napisał Szery
    Dzięki wielkie za odpowiedź, otwór się zgadza 58,1
    Jeszcze pytanko co do opon bo gościu ma też na stanie to bym wziął za jednym zamachem. Lepsze będą 225x50x17 czy 215x50x17 ? Ma jeszcze 205 ale myślę że to kiepski wybór.
    Co sądzicie ?
    dedykowana opona to 215/45/17, jeśli zastosujesz 225 i do tego profil 50 to na 100% będą z tyły ocierały.
    Pozdrawiam.
    - Rafał

    Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html


Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Amortyzatory