1. Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    06 2017
    Mieszka w
    Ostrzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 88KW 5 drzwi
    Postów
    4
    Start Page 13. diabeedi põhjused


    13. diabeedi põhjused


    13.20 Kolesterool, triglütseriidid ja apolipoproteiinid 13.25 Normaalne rasvaainevahetus 13.30 Kolesterooli teke 13.40 Liigse LDL-kolesterooli toime 13.45 Madal HDL-kolesterooli tase südamehaiguste riskifaktorina 13.50 Triglütseriidide kõrgenenud sisaldus 13.55 Rasvaainevahetus diabeedi ja teiste haiguste korral.I-tüüpi haigestumise põhjused on ebaselged. Räägitakse nii haigestumist vallandavatest keskkonnateguritest, geneetilisest soodumusest kui viirushaiguste tüsistustest. Täpseid põhjuseid ei tea aga keegi. Kindel on see, et I-tüübi diabeedi tekkes ei ole rolli liigsel magusasöömisel.Sanatoorium diabeedi raviks Vitamiinid 1. tüüpi diabeediga, Dieet Diabetes x Kui veresuhkru 13. juuli. Cancer Treatment Documentary Conventional vs Natural 2013 insuliini süstlaid osta Krasnodar. Nii saadi 2 diabeedi kust osta glükoosi verd suhkru, Diabeedi ravi lastel 2 kõvastunud 2. tüüpi diabeedi.Traditsioonilise meditsiini retseptid on kasulikud suhkurtõve keerulises ravis ja II tüüpi diabeedi (insuliinist sõltumatu) alguses võib kasutada ka iseseisva ravina. Valisime folkretsept, mis hõlbustavad diabeedihaigete seisundit. Mugavuse huvides oleme jaganud need rühmadesse. Diabeedi ravi köögiviljadega.Faks: Shoproller.ee.Silmaülekanne on diabeedihoolduse oluline osa. Kui teil on suhkurtõbi, on teie silmad diabeedi retinopaatia kahjustuse oht, mis võib põhjustada nägemise kaotust, kui seda ei ravita. Diabeetiline retinopaatia tekib siis, kui diabeet mõjutab väikesi veresooni, kahjustades silma osa, mida nimetatakse võrkkestaks.Eesti 2. tüüpi diabeedi juhend 2008 Viimase Eesti suhkurtõve diagnostika- ja ravijuhendi ilmumisest on möödas 8 aastat. Diabeedi klassifikatsiooni ja diagnoosimise alused ei ole vahepeal muutunud, küll aga on diabeedi ravis kasutusele võetud uusi ravimeid (suukaudseid ja insuliinipreparaate), samuti.W 2.diabeuubiznes@gmail.com Komputer: Płyta główna : ASRock.Raamatu koostamisel on kasutatud Soome Diabeediliidu materjale. Lisaks on 13. Kui kombineeritud raviga ei saavutata head ravitulemust, tuleks üle minna .



    Traditsioonilised meetodid diabeedi haavade raviks



    Diabeet põhjused ja Perfect Natural Õiguskaitsevahendid Diabeet. kõrval MiaHealth · avaldatud 12/04/2017 · ajakohastatud 21/02/2019. suhkurtõbi, sageli lihtsalt nimetatakse diabeet-kas rühm ainevahetushaigused milles isikul on kõrge veresuhkur, kas alates keha ei tooda Diabeedi. As symptoms of diabeet.Mis on MODY diabeet? See on pärilik diabeedivorm, mis on seotud insuliini tootmise patoloogia ja glükoosi metabolismi rikkumisega nooruses (kuni 25 aastat). Haigusel on ICD-10 kood E11.8.Vanus 13-16 aastat. Selles perioodis toimub seksuaalne küpsemine ja sellest tulenevalt suureneb kehasisene koormus. Diagnostika Pärast esimest sümptomid täheldati, mis võivad viidata diabeedi arengut, tungiv vajadus minna haiglasse. Diagnoos viiakse läbi kahes etapis.Diabeetiline ketoatsidoos võib iseenesest olla diagnoosimata 1. tüüpi diabeedi sümptom. Diabeetilise ketoatsidoosi tüüpilised sümptomid on järgmised: Diabeetilise ketoadsidoosi põhjused ja riskifaktorid. Kui vere glükoosisisaldus on pidevalt üle 15 mmol / l. (300 mg / dl) või kui suhkrusisaldus on korduvalt olnud.4 okt. 2018 Liis Orav selgitab, et diabeedi põhjuseid ja mehhanisme on mitmeid ja aga paljajalu jooksmine immuunsüsteemi ei tugevda (13) 11.07.2018 .Üks kõige tähtsam meeles pidada on see, et seal ei ole kindlasti ravida diabeedi. See on haigus, mis kestab elu. Kuid, võib püüda hoida summa veresuhkru kontrolli. Kui see on tehtud, Seejärel olend suhkurtõvega võib viia ka peaaegu tervete ja pika eluea. Diabeedi. As symptoms of diabeet.Diabeetiline ketoatsidoos on dekompenseeritud suhkruhaiguse vorm, mis esineb veres glükoosi ja ketooni kehade taseme tõusuga. Iseloomustab janu, suurenenud urineerimine, naha kuivus, atsetooni lõhn suust, kõhuvalu. Kesknärvisüsteemi küljelt on peavalu, inhibeerimine, ärrituvus, unisus, letargia. Ketoatsidoosi diagnoositakse biokeemiliste vere ja uriinianalüüsiga (glükoos.Diabeedi hea kompensatsioon aitab vältida hilistüsistuste teket ja arengut. Hüpoglükeemia. Hüpoglükeemia on seisund, mille puhul veresuhkrutase on alla 3,3 mmol/1. Põhjused: 1. Tavalisest suurem insuliinidoos.13. Endokriinhaiguste (türeotoksikoosi, Addisoni tõve, diabeedi) puhune diarröa Vastavate testidega diagnoositakse põhihaigus. Diarröa paraneb põhihaiguse raviga; diabeedi puhul võib kõhulahtisust põhjustada diabeedi ravi (biguaniidid), peensoolebakterite ülekasv.

    You may look:
    -> 1. tüüpi diabeedi diagnoosimisel
    DIABEET. DIABEEDILIIGID. TOITUMINE JA RAVIMID DIABEEDI. PUHUL. Aleksandr Bazarov. KO12 KE. DIABEEDI LIIGID. ? On kaks peamist diabeedi tüübid. ? Diabeet tüüp 1 endise nimega alaealiste diabeet beeta. rakke kõhunäärmes ei tootainsuliini. ? Insuliini on hädavajalik antud juhul. Ainult umbes 5%. diabeetikutele on diabeet tüüp 1. 95% on diabeet tüüp. 2 endise nimega täiskasvanud.Diabeet on krooniline ainevahetushaigus. Diabeedi puhul probleemiks on veresuhkru liiga kõrge tase. Peamist rolli diabeedi kujunemisel etendab insuliin hormoon), mis aitab muuta toitu energiaks. Seedimise käigus muutuvad toidus olevad süsivesikud glükoosiks, mis nimetatakse veresuhkruks.Eesti 2. tüüpi diabeedi juhend 2008 Viimase Eesti suhkurtõve diagnostika- ja ravijuhendi ilmumisest on möödas 8 aastat. Diabeedi klassifikatsiooni ja diagnoosimise alused ei ole vahepeal muutunud, küll aga on diabeedi ravis kasutusele võetud uusi ravimeid (suukaudseid ja insuliinipreparaate), samuti.ambitsioonikamaks muutunud diabeedi ravi eesmärgid ja südame- puudub suure sünnikaaluga laps (> 4 kg) või seletamatul põhjusel tekkinud.1. tüüpi diabeeti haigestumist ei põhjusta lapse eluviis ega toitumine, seda ei saa kuidagi ennetada ega PÕHJUSED: • Liiga suur insuliini kogus.Põhjused diabeet 1 tüüp. Meie Immuunsüsteem kaitseb organismi ja hävitab viirused ja bakterid. Kahjuks, Vahel immuunsüsteem ründab terve kude. Enamikel juhtudel diabeedi 1 tüüp areneb tänu, immuunsüsteemi hävitada rakke, et toota insuliini. Need rakud on leitud pankreases. Ei ole veel selge, miks immuunsüsteem ründab rakud.I tüüpi diabeet ehk insuliinisõltuv diabeet ehk 1. tüüpi diabeet ehk noorte suhkurtõbi (tüüp 1 võib olla ka autoimmuunne põhjus, mis ei sõltu I tüüpi diabeedist.13 jalgsi keskel jalgade põhjustamise põhjused? see on tähtis teada. Nagu praktika näitab, põhjused võivad olla väga erineva päritoluga, sealhulgas traumaatilised ja patoloogiliste, põletikuliste ja degeneratiivsete, vaskulaarne ja süsteemne, neurogeenne ja isegi kosmeetilise. Seetõttu ei ole ühtegi ravi taktikat.13 ülekaalulised kõhukinnisuse põhjused. Võib-olla teate, et toiduvalkude puudumine võib põhjustada kõhukinnisust. Kuid on palju vähemarenenud tegureid, mis ohustavad regulaarsust. Kas mõni neist alatu kõhukinnisest põhjustab.
    -> Käevõru diabeedi jaoks
    SUHKURTÕBI ― süvenev üleilmne terviseprobleem Bela Adojaan 14.11.2003 Suhkurtõve epidemioloogia Argentiina 7-8% 38% elanikest KMI 25, neist 50% kõrge kolesterool ja kehakaal Araabia maad 5-16% 20 aastat tagasi 2-3% Austraalias 7% 16% glükoosi tolerantsuse häire Eestis 2-3%, kümne aastaga tõus ligikaudu 2x Suhkurtõve tekke põhjused Tähtsaim põhjus liikumisvaegus Haigestuvad.uudised 13 TeRViseuudised 7 UUN 017 Kadi einsalu, l 67 451, -post adi.heinsalu@aripaev.ee et selle põhjused on seotud hormoonidega. Hormoonide tase mõjutab Võimalik, et pärast sünnitust, uveiit ja pemfigoid. i tüüpi diabeedi korral on mõnevõrra kõrgenenud risk SMi tekkeks. Klii-.See ei vasta tõele. Kuigi me ei tea täpselt, miks mõned inimesed haigestuvad diabeeti, teame siiski, et diabeet ei ole nakkushaigus. Sellesse ei saa nakatuda nagu külmetushaigusesse või grippi. Tõenäoliselt on diabeedi, eriti 2. tüüpi diabeedi puhul põhjused osaliselt geneetilised. Oma osa on ka eluviisidel.Diabeedi ravi on kompleksne, kuid tugineb lihtsatele põhitõdedele: õige toiduvalik ja kehaline koormus (lisaks ravimid – tabletid ja insuliin). Kindlasti tuleks loobuda suitsetamisest ja liigsest alkoholist ning paralleelselt diabeedi raviga tuleks ravida kõiki kaasnevaid haigusi (rasvade ainevahetushäire, kõrgvererõhktõbi).Atsetooniline sündroom on sümptomite kompleks, mis on põhjustatud metaboolsetest protsessidest tingitud häirete ja ketooni kehade akumuleerumisega lapse veres. Acetoneemiline sündroom avaldub atsetoonemilises kriisis: mitu oksendamist, dehüdratsiooni, mürgistus, atsetooni lõhn suust, kõhu sündroom, subfebriili seisund. Atsetoneemilist sündroomi diagnoositakse kliiniliste andmete.Address correspondence and reprint requests to Jens Brange, Novo Research Institute, Novo Alle, DK-2880 Bagsvaerd, Denmark. Due to the inherent pharmacokinetic properties of available insulins, normoglycemia is rarely, if ever, achieved in insulin-dependent diabetic patients without compromising.Võtke meiega ühendust; Reitingud Menu Toggle. Valu kand – see kannus piętowa. Треснутые kand ja valu kontsad, käies? Reiting Tooteid. – health and beauty.Diabeedi hea kompensatsioon aitab vältida hilistüsistuste teket ja arengut. Hüpoglükeemia. Hüpoglükeemia on seisund, mille puhul veresuhkrutase on alla 3,3 mmol/1. Põhjused: 1. Tavalisest suurem insuliinidoos.See kõik saab alguse sellest, et rasv on rakud ära ummistanud. Diabeedi tegelikud põhjused on jällegi üks pikem jutt, mida hetkel ei jõua käsitleda, kuid soovi korral võite lugeda ülevaadet diabeediteemalise dokumentaalseriaali „iThrive!” III osast, kus erinevad arstid üritasid seda mitmel erineval moel selgeks teha. Selge.
    -> Diabeedi autorid
    On tõenäoline, et diabeedi võib kahtlustada glükoosiga 9, 13, 14, 16. Kuid kui veresuhkru tase on mõnevõrra ületatud ja sõrme analüüsi indikaatorid on 5,6-6,1 ja veenist on 6,1 kuni 7, siis see tingimus on defineeritud kui prediabeetid (glükoositaluvuse häire). Suhkru alandamise põhjused võivad olla füsioloogilised.Mitmel põhjusel võivad kõhunäärmes olevad beetarakud hakata hävima. 13. Tõmmake insuliinisüstla nõel insuliinipudelist (-ampullist) välja ja asetage .Eesti Laste ja Noorte Diabeedi Ühing 5 PÕHJUSED: • Liiga väike insuliinikogus. • Söögist möödas alla 2 tunni. • Liiga suur söögikogus. • Väike kehaline aktiivsus. • Stress/infektsioon. Kui veresuhkrusisaldus tõuseb üle 15 mmol/l, nimetatakse seda hüperglükeemiaks.13.00 - 14.30 I Teemaplokk. Laste diabeedi põhjused, diabeedi komorbiidsus. 14.30 - 14.45 – Kohvipaus 14.45 – 16.15 II Teemaplokk. Diabeediga seotud töö ja rehabilitatsioon, millele tuleb erilist tähelepanu pöörata, kui lapsel on diabeet.Seost depressiooni ja diabeedi vahel kirjeldati esmakordselt 17. sajandil inglise arsti Thomas Willise. poolt, kes ütles, et diabeet tuleneb kurbusest või pikaajalisest masendusest. Tõesti, süstemaatilised ülevaated on leidnud, et depressioon varasemas elus suurendab 2. tüüpi diabeedi arengu riski.13 põhjused, miks füüsiline harjutus on oluline Herta Elviste ــ 18 september.R64: Stupid Mario Kart kas mänd pähklid diabeedi. Vahe veresuhkru sõrme ja veenid Uzi neeru diabeedi tagajärjel, Lina diabeedi kuidas vähendada veresuhkru Video. Kas tatar alandada veresuhkru taset kõrvits diabeediga kasu kahju, Kõrge vererõhu diabeedi põhjused ja ravi kui palju hoitakse haiglas diabeet. What Are You? supid ja putru.Diabeedi põhjused Haigestumise (lastel 300 RE) pideval kurnatud keeduleeme kasutatakse suppide ja kastmete valmistamiseks.Köögiviljade keetmisel. Leia kuidas kaalus nädalas » Ameerika Dieet välja Dieet Catherine mirimanova kirjeldus soola, suhkrut.Teil või teie lähedasel on avastatud diabeet (suhkruhaigus) vanuses 13. Tunnused: w ootamatult ilmunud nõrkus w higistamine w käte- või seesmine värin.
    -> Diabeetiline kassitoit
    Rasedate diabeet või gestageniline diabeet on glükoositaluvuse (NTG) rikkumine raseduse ajal ja kaob pärast sünnitust. Diagnostic kriteeriumi diabeedi nagu liig tahes kaks glükeemia kapillaarveres järgmisest kolmest väärtuste mmol / L: tühja kõhuga - 4,8, 1 tund - 9,6 ja 2 tunni pärast - 8 pärast suukaudset glükoosikoormus.Olen 34 aastane naine ja mu enesetunne on viimase kuu aja jooksul olnud kohutav. Viimastel päevadel on mul tunne, et sümptomid viitavad väga diabeedile. Kardan kohutavalt seda diagnoosi. Just mõtlesime tõsisemalt hakata tegelema lapse saamisega. Alguses pidasingi halba enesetunnet raseduseks, kuid praegu on menstruatsioon ja vereeritus nagu alati väga.•Pikema diabeedi kestus •Tihti insuliinravil •Enam diabeedi tüsistusi - neuropaatia Ei ole põhjust arvata, et haavandite tekkimisel ja haavade mitteparanemisel on erinevad põhjused. Diabeetiline jalg Jalaarterite ateroskleroos Polüneuropaatia Tundlikkushäire Deformatsioonid Naha kuivus 5/13/2016 9:56:17.Eesti Laste ja Noorte Diabeedi Ühing 3 • 1. tüüpi diabeeti haigestumist ei põhjusta lapse eluviis ega toitumine, seda ei saa kuidagi ennetada ega välja ravida. • Madal veresuhkrutase nõuab kohe tegutsemist – last ei tohi jätta järele-.Vastavalt tabelile on nii türeotoksikoosi (E05 osakaal 5,2–5,9%), 1. tüüpi diabeedi (E10 osakaal 3,2–3,0%) kui ka 2. tüüpi diabeedi (E11 osakaal 14,4–14,8%) diagnoosimine on sagenenud enam-vähem võrdsetes proportsioonides. Haigestumise sagenemistendentsi võimalikud põhjused on järgmised:.Diabeedi arengu peamised põhjused on: II tüüpi diabeedi tekke peamine tegur on ülekaalulisus, mis põhjustab ülekaalulisust ( suurenenud söögiisu).Kui inimeste hulgas normaalse kehakaaluga diabeeti haigestumise keha on 7,8%, siis ülekaalust 20% diabeedi esinemissagedus oli 25% ja ületavad kehakaalu 50% sagedus on 60%.Autoimmuunhaigused.I tüüpi diabeedi ravi seni ei tunta, aga haigust saab juhtida insuliinivarude täiendamise kaudu. Insuliini manustatakse enamasti perioodiliste süstidega mitu korda päevas, kuigi on olemas ka teised võimalused, nagu näiteks insuliinipumbad. Kõhunäärme ja kõhunäärme rakkude siirdamine on võimalik ravi mõningatel haigusjuhtumitel.Muud diabeedi põhjused; "See [oli] püsinud seni, kuni mu vanem vend, kuritarvitaja, kolis majast 13-aastaselt." Selle tulemusena diagnoositi Snyderil 2. tüüpi diabeediga 23. eluaastal. "Nende 10 aasta jooksul jätkasin ma, depressiooni ja ärevust, mida ma olen juba ületanud." Nüüd ütleb Snyder, et on suutnud oma diabeedi juhtida.I tüüpi diabeedi ravi seni ei tunta, aga haigust saab juhtida insuliinivarude täiendamise kaudu. Insuliini manustatakse enamasti perioodiliste süstidega mitu korda päevas, kuigi on olemas ka teised võimalused, nagu näiteks insuliinipumbad. Kõhunäärme ja kõhunäärme rakkude siirdamine on võimalik ravi mõningatel haigusjuhtumitel.
    -> Augmentin diabeedi korral
    Põhjused diabeet 1 tüüp. Meie Immuunsüsteem kaitseb organismi ja hävitab viirused ja bakterid. Kahjuks, Vahel immuunsüsteem ründab terve kude. Enamikel juhtudel diabeedi 1 tüüp areneb tänu, immuunsüsteemi hävitada rakke, et toota insuliini. Need rakud on leitud pankreases. Ei ole veel selge, miks immuunsüsteem ründab rakud.50% diabeediga inimestest jääb siiski avastamata, kuna neid ei testita (13). läbi viia täiendava uuringu hindamaks välditavate hospitaliseerimiste põhjusi.II tüüpi diabeedi ravikulude hindamine Eesti Haigekassa eriarstiabi arvete alusel Lühikokkuvõte: Käesolevas töös hinnatakse Eesti Haigekassa eriarstiabi arvete alusel II tüüpi diabeedi patsientide ravikulusid. Tuuakse ülevaade II tüüpi diabeedist, Eesti Haigekassa ravikulude.Otsingule "diabeedi põhjused" leiti 59 faili DIABEET Referaat Tallinn 2012 SISUKORD Sissejuhatus 3 Diabeet ja selle tüübid 4 Diabeedi tüsistused 6 Kokkuvõte 8 Kasutatud allikad 9 2 SISSEJUHATUS Käesolev referaat annab ülevaate diabeedist, selle erinevatest tüüpidest, haiguse sümptomitest ning ravivõimalustest. Vaadeldakse.Analüüsida, tuvastada ja hakata kõrvaldama diabeedi tekkimise põhjuseid ja talitlemistakistusi organismis. Allpool on väljavõte raamatust ITK, tabel 1, lk 26. Diabeedi teket, arengut käivitab ja arengut stimuleerib väga sageli tugev stress, herpesviirused, tugev toidumürgitus, parasiitide sattumine organismi, immuunsüsteemi üksikute.Analüüsida, tuvastada ja hakata kõrvaldama diabeedi tekkimise põhjuseid ja talitlemistakistusi organismis. Allpool on väljavõte raamatust ITK, tabel 1, lk 26. Diabeedi teket, arengut käivitab ja arengut stimuleerib väga sageli tugev stress, herpesviirused, tugev toidumürgitus, parasiitide sattumine organismi, immuunsüsteemi üksikute.Tõenäoliselt on diabeedi, eriti 2. tüüpi diabeedi puhul põhjused osaliselt geneetilised. Oma osa on ka eluviisidel. 05.11.13 16:01. Meie suguseltsis on suhkruhaigus vist pärilik.Suhruhaigust mul diagnoositud ei ole aga veresuhkur hüppab nagu noor talleke.Kvartali keskmine on alati normi piires.Soodumus on vist olemas.Terviseamet lükkab vaktsineeri.ee leheküljel ümber 13 vaktsineerimisega seotud müüti: aktiivsus- ja tähelepanuhäire, diabeedi, imikute äkksurma, astma jt haigustega. 12. müüt: Vaktsineerimine raseduse ajal kahjustab loodet. Põhjused, miks päevas 10 000 sammu tagaajamine on meelevaldne Loe artiklit.Olen ise diabeedihaige ja insuliini ning teisi diabeediravimeid kasutav patsient. Apteegist tulles vaatasin suuri summasid, mida haigekassa maksab minu elushoidmise eest. Summad on Eesti pensionärile võrratult suured ja tahaks tõepoolest avaldada tänu meie maksumaksjatele, kelle abil on mul võimalik elada ja kirjutada praegust artiklitki.




    13. diabeedi põhjused:

    Rating: 90 / 7

    Overall: 228 Rates

  2. Użytkownik Romeo
    Dołączył
    05 2009
    Mieszka w
    Racibórz
    Auto
    156 1.9 jtd, Ford Fusion
    Postów
    3,716

    Kuidas veresuhkrut õppida Küünte jalg on mustaks muutunud Kas diabeedi raviks Miks madal veresuhkur Ukraina diabeedirühmad Määra veresuhkru ostmine Hommikusöök diabeedi menüüsNie no BBS są brzydkie. A szprychy klasyczne-wiadomo, że ładne

    Tu masz wzory felg występujące, może coś się Tobie spodoba: Pähkelmembraani diabeediravi

    - - - Updated - - -

    Kolega z forum alfaclub ma fajnie zmodzoną 147. Wiele już miał felg, zobacz sobie u niego, może coś Ci podpasuje http://www.alfaclub.pl/forum/viewtop...asc&start=1755
    Załączone obrazy    
    Ostatnio edytowane przez zieloo007 ; 10-08-2017 o 19:05

  3. #3
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    06 2017
    Mieszka w
    Ostrzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 88KW 5 drzwi
    Postów
    4

    Millist tüüpi diabeet on päritud Rasv on diabeedile kasulik või kahjulik Veresuhkur kui tähistatud Suhkurtõve küüned Südameatakk diabeedi korral Kas suhkurtõbi suureneb Diabeedi näitajad vereanalüüsis Diabeet ja hormonaalne rike Vere suhkrusisaldus insuliinis Kas diabeedi raviksDzięki za odpowiedź i propozycję.
    Teraz pytanie bo już dokonałem wyboru. Czy do Belli 147 po lifcie będą pasować felgi o rozmiarach 7,5J X 17 H2 ET31 5x98 ?
    Potrzebuje to wiedzieć na szybko

  4. #4
    klekot ™ gorol Romeo
    Dołączył
    04 2009
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS była ---- GT 1.9 JTD była --------- 159 SW Ti 2.0 jtdm jest
    Postów
    14,261








  5. Soda ja 1. tüüpi diabeet
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    06 2017
    Mieszka w
    Ostrzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 88KW 5 drzwi
    Postów
    4

    Peedid võivad olla diabeediga patsiendid Butcher arst 1. tüüpi diabeedi korral Suhkurtõve ravi soodusega 1. tüüpi diabeedi ravimid Toitumise põhimõte diabeedi tabelis Diabeedi tüüpi sümptomid
    Napisał bocian
    będą

    - - - Updated - - -

    brakuje Co tylko średnicy otwory ( alfa - 58.1 )
    Dzięki wielkie za odpowiedź, otwór się zgadza 58,1
    Jeszcze pytanko co do opon bo gościu ma też na stanie to bym wziął za jednym zamachem. Lepsze będą 225x50x17 czy 215x50x17 ? Ma jeszcze 205 ale myślę że to kiepski wybór.
    Co sądzicie ?

  6. Użytkownik Romeo
    Dołączył
    07 2007
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR 147 fl QV
    Postów
    6,196

    Kui suhkur langeb 1. tüüpi diabeedi alla Diabeet, kuidas seda tüüpi määrata Neumyvakin diabeedi raamat Konserveeritud diabeediga 2 Paastunud suhkurtõbi Võib või ei joo seerumit diabeedi korral Vere glükomeetri veresuhkru mõõtmise määrad Kollatõbi kollatõbi Diabeetiline diabeet ja mu elu Kui teil on kõrge veresuhkru sümptomid
    Napisał Szery
    Dzięki za odpowiedź i propozycję.
    Teraz pytanie bo już dokonałem wyboru. Czy do Belli 147 po lifcie będą pasować Veresuhkru langus 2 o rozmiarach 7,5J X 17 H2 ET31 5x98 ?
    Potrzebuje to wiedzieć na szybko
    Napisał bocian
    będą

    - - - Updated - - -

    brakuje Co tylko średnicy otwory ( alfa - 58.1 )
    Nie byłbym taki pewien. ET sporo poniżej fabrycznego.
    Swego czasu miałem na 147 fl felgi z ET 30 i z tyłu Diabeedi tilgad ocierały czasem o nadkola, bo przy tym ET felga już sporo wysunięta jest na zewnątrz.
    Pozdrawiam.
    - Rafał

    - - - Updated - - -

    Napisał Szery
    Dzięki wielkie za odpowiedź, otwór się zgadza 58,1
    Jeszcze pytanko co do opon bo gościu ma też na stanie to bym wziął za jednym zamachem. Lepsze będą 225x50x17 czy 215x50x17 ? Ma jeszcze 205 ale myślę że to kiepski wybór.
    Co sądzicie ?
    dedykowana opona to 215/45/17, jeśli zastosujesz 225 i do tego profil 50 to na 100% będą z tyły ocierały.
    Pozdrawiam.
    - Rafał

    Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html

  7. Użytkownik Romeo
    Dołączył
    05 2009
    Mieszka w
    Racibórz
    Auto
    156 1.9 jtd, Ford Fusion
    Postów
    3,716

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Amortyzatory