1. Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    06 2017
    Mieszka w
    Ostrzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 88KW 5 drzwi
    Postów
    4
    Home Diabeet ja naha kahjustused


    Diabeet ja naha kahjustused


    Sageli areneb moknushchaya ekseem, mille põhjused on enamikul juhtudel - närvisüsteemi ülekoormus ja haigused, mille hulgas diabeet ja hüpertüreoidism esiteks. Sellise nahahaiguse kujul on papulide ja vesiikulite puhul tursed ja purse, mille kahjustused hakkavad märjaks muutuma.Allergia. Sageli on jalgade põletamise põhjustaja allergiline reaktsioon nahale kokkupuutel kudedele ja ainetele. Sellisel juhul on jalad mitte ainult põletavad, vaid ka kaetud iseloomuliku allergilise lööbega, mis intensiivistatakse naha ja allergeeni tiheda kokkupuute kohtades.Efektiivne kõrgtehnoloogia suuremate rasvaladestuste korral! Tänaseks on Rotermannis ja Magdaleenas asuval Skinmed Ilukliinikul rõõm pakkuda Teile uut tselluliidi ja liigsete rasvladestuste mahu vähendamise efektiivset, invasiivitut ja ohutut ravimeetodit kahekordse mittekirurgilise rasvaimu efekti ja infrapuna lasersüsteemiga, mis on saanud auhindu ja tunnustusi üle maailma.Naha-ja limaskestahaiguste ravimine,dermatiit, ekseem, troofilised haavandid ning kiirgusega seotud naha ja nahaaluskoe haigusseisundite ravimiseks valmistatakse tõmmis, arvestades 20g astelpajumarju 1 kl vee kohta. Keedetakse 15 min, lastakse o,5 tundi seista, kurnatakse ja tarvitatakse päeva jooksul 100g seespidiselt või kompressi kujul.Naha ülemine kiht märgatavalt paksub, sellel on käe silmapilk, kuivus ja pinna koorimine. Ravi puudumisel ähvardab haigus epidermise atroofia. Kui käte dermatiit on põhjustatud mehaanilistest kahjustustest, siis on kahjustatud piirkondades hõreneme jäljed. Mõnikord on turse ja villid, täidetud seroosse vedelikuga.Antiseptika on meetod, miille eesmärgiks on haigustekitajad haavad, naha pinnal, arsti kätel ja meditsiinilistel instrumentidel hävitada ja võimalusel hävitada. Põhimeetod on desinfitseerimine, mis vähendab küll mikroobide hulka, ent ei inaktiveeri baktereid ega viiruseid.Naha lööbed võivad esineda nii primaarsetel (insuliinsõltuv ja insuliinisõltuv diabeet) kui ka sekundaarsed (pankrease kahjustused joobeseisundi, kirurgilise sekkumise.Lümfiteipimine zSild erinevate kehapiirkondade vahel, lümfaatiliste piirkondade vahel zSeroom zTekib kuni 80% pt-l rinnavähi opi järgselt-Aspireeritakse – oht lisapõletiku ja ödeemi tekkeks-Teip – ennetada või vähendada serooma kujunemist-Uuring (Holland): Päev pärast opi pandi peale teip.Vahetati iga 5 p tagant.-Möötmised tehti 5., 9. ja 16. päeval.



    Diabeedi analüüsi hind



    1. tüüpi diabeet kuulub haiguste rühma,mida nimetatakse autoimmuunhaigusteks. See tähendab, et immuunsüsteem, mis tavaliselt aitab teie organismil võidelda bakterite ja viiruste vastu, ründab nüüd teieenda organism. Sellisesse diabeeti haigestuvad enamasti lapsed ja noored täiskasvanud.Kogu maailmas levinuim on 2. tüüpi diabeet, mis esineb täiskasvanutel ja sageli just üle-kaalulistel inimestel. Lastel diagnoositakse 2. tud neerude kahjustused, mis võivad lõppeda kroonilise neerupuudulikkuse ja neerusiirda- liini lapse naha alla. Söögiaegadel saab diabee-.Diabeet on haigus, mis puudutab seitset protsenti maailma elanikkonnast. Diabeediga kaasneb hulk terviseprobleeme ja haigusi: kolesteroolisisalduse ja vererõhu tõus, veresoonte kahjustused ja vereringehäired, närvisüsteemi ja neerude kahjustus, ateroskleroos, ajuvereringehäired, nägemise halvenemine, jalgade tundlikkuse vähenemine.Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.Farmakodermia on naha ja keha reaktsioonide komplekt, mis on põhjustatud ravimite kasutamisest ja mis võivad ilmneda mitmel viisil, näiteks naha punased laigud, tükkid, lööbed või isegi naha eraldumine. väga tõsine.Ka krooniliste haiguste korral võivad tekkida jalaprobleemid. Nendeks on näiteks diabeet, reuma, alajäsemete vereringehäired, närvisüsteemi kahjustused, aneemia ja neeruhaigused. «Olenevalt põhihaigusest võivad tekkida tursed, krambid, valu, haavandid. Siin on tähtis põhihaiguse ravi, ilma milleta ei kao ka jalavaevused,» nentis.Näo ultrahelimassaaž võimaldab tugevdada vere- ja lümfiringlust, suurendada naha elastsust, kõrvaldada lihasspasmid ja tursed, siluda armid, samuti avaldab see nahale bakteritsiidset toimet. Pärast mitut seanssi suureneb naha süvakihtides kollageeni süntees kuni 30%, mille tagajärjel toimub kortsude silumine ning samuti naha pinguldumine.Sarkoidoos on koondnimetus osadel inimestel (harvemini kassidel ja koertel) põlvede turse, hägune nägemine, hingeldus, kuiv köha või nahakahjustused. ning harvemini tubulaarfunktsiooni häired ja neerutekkene suhkruta diabeet.

    Some more links:
    -> Kas porgandid võivad olla diabeediga rasedad
    Trofiline haavand (ulcus) on naha või limaskesta defekt, mida iseloomustab krooniline kurss, millel pole kalduvust spontaansele ravile või korduvale kordumisele. Tervete levikute ja ravi keerukuse tõttu on troofilised haavandid paljude alajäsemete hulga-nekrootiliste haiguste hulgas eriline.Efektiivne ja ohutu! Kavitatsioon on efektiivseim meetod esteetilises meditsiinis, mis mõjub rasvkoele nagu kirurgiline rasvaimu. Spetsiaalse aparaadiga tekitatavad ultrahelilained lõhestavad rasvarakukaitse membraani, mille tulemusena lauguneb rasvasäilitamise reservuaar ning selles kohas ei ole enam selle ladestumine võimalik.Rohke joomise tagajärjel suureneb uriinieritus, ka öösiti. Sagedased on suu kuivamine, väsimus- ja nõrkustunne, kuid need sümptomid arvatakse sageli kas stressi, elumuutuste või vananemise süüks. II tüüpi diabeedile võivad viidata ka isumuutused, kehakaalu kõikumine ja naha sügelemine.Närvikiudude kahjustused annavad endast kõige sagedamini märku jalgade tundlikkuse häiretena. Seetõttu on soovitav oma jalgade eest erilist hoolt kanda ning jalad iga päev üle vaadata. Tuleb uurida, kas esineb naha pragunemist, hõõrdumisi või ville – need võivad olla infektsiooni allikaks ja tõsise põletiku tekkepõhjuseks.ite ja ravimite tagamisega jatoimetulekuõpetusega on võimalik säilitada diabeetikute elu ja töövõimet.DIABEEDITÜÜBID.Diabeedil eristatakse nelja erinevat vormi: I tüübi diabeet II tüübi diabeet Sekundaarne diabeet tingitud nt kõhunäärme kahjustustest Rasedusaegne diabeet ehk gestatsioonidiabeet I tüüpi diabeet kuulub haiguste rühma, mida nimetatakse autoimmuunhaigusteks.Naha ja nahaaluskoe kahjustused Sage sügelus lööve põletustunne nahal Aeg-ajalt psoriaasi ägenemine nahavalu või nahaärritus dermatiit erüteem follikuliit manustamiskoha pigmentatsiooni muutused Harv pustuloosne psoriaas Üldised häired ja manustamiskoha reaktsioonid Teadmata tagasilöögi efekt - vt lõik.Muud vallandab võib olla operatsiooni silmadele, akne ja teiste naha kahjustused. Lisaks sisehaigused, nagu diabeet, närvide, veresoonte ja seedetrakti juhtima immuunsuse langus ning aidata kaasa üksikjuhul parasiitidesse nahahaigused. Lemmik Kohad vigastatud Akne - nägu ja servad silmalaud, tihti peanaha ja muud nahka.Esimest tüüpi diabeet tekib reeglina lastel ja noortel inimestel. märkamata ja edasi areneda mitmesugused naha-kahjustused nagu hõõrumised ja villid.
    -> Suhkur võib suureneda, kui diabeet puudub.
    Uriini jõuab viisteist liitrit päevas või rohkem. See on väga heledad ja sisaldab väga vähe lisandeid. Sage urineerimine öösel mures, mis viib välja unetus. Fades söögiisu ilmub keemiline naha ja limaskestade, higistamine peaaegu peatub. Häiritud tööl ja suhkruta diabeet ja seedetrakt. Vähendatud tootmine sapi ja maomahla.Contextual translation of "pöörlemistunne" from Estonian into Finnish. Examples translated by humans: MyMemory, World's Largest Translation Memory.Mittediabeetikutel leitakse neid geenivariante vaid 50 %-l. Seega on ilmne, et HLA-DR3 ja –DR4 tõstavad diabeediriski. Mõned valgud, mida HLA-süsteem I tüüpi diabeedi puhul immuunsüsteemile esitab, on teada (nt. seesama insuliin). Samas on selgusetu, miks ja kuidas immuunsüsteem aktiveerub ning organismi enda kudet hävitama.Ülekaal Luude kahjustused Günekoloogilised probleemid kellel diagnoositakse diabeet, arvavad, et head sööki polegi enam võimalik nautida. Palju müüte on säilinud selle kohta, millist dieeti peaks pidama. Neerude, naha ja hingamissüsteemi kõrval osalevad organismist jääkainete ja toksiinide väljutamises vahetult.Akne, katusesindlid, külm hinded, tüükad ja infektsioonid on mõned tingimused, mis võivad kahjustada naha kihti ja põhjustada põhjalikke muutusi dermis. Naha kahjustused võivad olla rasked tingimustes, kus uuendamise kohta dermis valgud on aeglane. Kuldne kuma kapsel on üks looduslikke võimalusi nahahaiguste raviks. Chandra Prabha Ubtan aitab parandada naha tervisele ohutul.Diabeet võib kahjustada närve, eelkõige jalalabades ja jalgades, mille tõttu higistate vähem. Higistamine hoiab naha niiskena, kui te higistate vähem, muutub nahk kuivaks. Kuiv nahk lõheneb kergemini, muutudes pisikutele vastuvõtlikumaks. Diabeet kahjustab (ahendab) veresooni, mille tagajärjel verevarustus halveneb.Lamatised ehk naha ja aluskudede sügavad kahjustused tekivad peamiselt hõõrdumisest ning suuremast lokaalsest survest, mis langeb kehaasendist sõltuvalt kindlale kehapiirkonnale. Lamatised põhjustavad patsiendile palju valu ja kannatusi ning takistavad tihti ka põhihaigusest paranemist. Lamatise haavandid arenevad järk-järgult ja esmased sümptomid võivad tekkida kõigest.Prediabet (ja ta on - peidetud diabeet) ilma rakendada piisavaid meetmeid teraapiate keskendunud parandatakse hiljem muutuda diabeeti. Rasedusdiabeet. Seda tüüpi diabeet tekib raseduse ajal ja pärast sünnitust, sest see võib ka kaduda. Diabeet: Sümptomid. Kuni teatud aja diabeet võib olla pikka aega ei näita ennast.
    -> Diabeedi korral, kuidas kiiresti suhkrut kaotada
    22 aug. 2017 Lamatised ehk naha ja aluskudede sügavad kahjustused tekivad raskekujuline diabeet, siis on naha tundlikkus häiritud ja inimene ei tunne .NovoRapid'i süstitakse naha alla kõhu piirkonda, reide, õlavarde, kahjustused Rääkige teistele, et teil on diabeet ja millised tagajärjed sel võivad olla, .Kui Teil on diabeet, võib sellega kaasneda jalgade halb verevarustus. Selle tagajärjel võib iga infektsioon ja haavand Teie jalgadel muutuda Esmasteks kahjustuse või infektsiooni sümptomiteks võivad olla turse, punetus või valu. või arsti poolt soovitatud kreemiga, et hoida nahk pehme ja ennetada naha ketendust.Kaasaegseim ja tõhusaim lasereemaldamise viis tätoveeringu eemaldamiseks! Kui tätoveering on kaotanud oma ilu, see on halva kvaliteediga või oled sellest lihtsalt tüdinenud, siis meie ilukliiniku spetsialistid aitavad saavutada parima tulemuse selle eemaldamisel.Seda kasutatakse ka teatud nahahaiguste ärahoidmiseks ja raviks. ülitundlikkus;; Ainevahetus- ja toitumishäired: diabeet, hüperurikeemia;; Psühhiaatrilised Lihas-skeleti ja sidekoe kahjustused: artralgia, müalgia, seljavalu (eriti lastel.naha kasvajate naha xanthoma - selline haigus on kõige lihtsalt ja kiiresti alluvad ravivariandiga, eemaldamist selliseid hoiuseid, vajadusel lihtsam jaei oma negatiivset mõju tervisele; xanthoma, lokaliseeritud dura , kõõlused ja lihased pinnal. Selline haigus on raskem ja aeglasem raviks, sest hoiused asuvad keha ja ei saa alati diagnoosida.Valutunde kadumise tõttu võivad jääda märkamata ja edasi areneda mitmesugused naha-kahjustused nagu hõõrumised ja villid. Nahatundlikkuse ja temperatuuritundlikkuse nõrgenemise korral esineb jalgade põletuste oht; o jalgade higistamise vähenemise tõttu muutub jalgade nahk kuivaks ja tekivad jalakannalõhed.nägemise piirkond, mis võimaldab meil näha ja lugeda. Kui diabeet on kestnud aastaid ja veresuhkru tasakaal ei ole olnud hea, võivad silmapõhjadesse tekkida kahjustuse tekkepõhjusena esiplaanil, eristatakse närvikahjustusega jalga.
    -> Aneemia põhjused diabeedi korral
    Autoimmuunsete ja autoinflammatoorsete haiguste ravi sõltub paljudest teguritest, eriti aga haiguse vormist ja raskusest, ja teie arst saab anda parimat nõu ja arutada ravi võimalusi. On väga palju erinevaid autoimmuunseid ja autoinflammatoorseid haigusi ja igaüks neist nõuab spetsiifilist.Steroid-diabeet – endokriinset patoloogiat, mis tekivad vereplasma ja süsivesikute ainevahetuse häirete tõttu kõrge neerupealhormoonide sisalduse tõttu. Hüperglükeemia sümptomite ilmnemine: väsimus, suurenenud janu, sagedane urineerimine, dehüdratsioon, isu suurenemine. Spetsiifiline diagnostika, mis põhineb hüperglükeemia laboratoorsel tuvastamisel, steroidide ja nende.Tarvita ohtralt kõrge veesisaldusega melonit, arbuusi, apelsine, õunu, sellerit, kurki, ananassi. Tsitruselised aitavad kaasa kollageeni tootmisele, mis on naha noore ja pringina hoidmisel ülioluline tegur. Puuviljades ja marjades olevad bioflavonoidid hoiavad ära vabade radikaalide kahjustused ja aitavad vitamiinidel paremini imenduda.Perifeerne isheemiline koenekroos - ilmneb keskmise suurusega arterites üle kogu keha, millest tuleneb vaskulaarne puudulikkus ja siis gangreen ning naha ja GI trakti isheemilised haavandid. Ureemia tõttu veresooned vananevad kiirelt Naha haavandid ja sügelemine - viimane Ca2+ sisalduse tõusus ET vedelikus.Järelvahend ei hoolitse seega naha eest mitte ainult päikesepõletuse järel, vaid aitab taastada naha normaalset seisundit peale igasugust vähegi pikemat päikese käes viibimist. Korralik päikesekaitse ja järelvahendi kasutamine annab muide kaunima jumega päevituse, kui järsk kaitsmata kõrbemine.Diabeet ehk suhkruhaigus. Ulvi Tammer EDA president Tallinn. Diabeet ehk suhkurtõbi/ suhkruhaigus. Krooniline ainevahetushaigus - s eisund, millele iseloomulik pikka aega kõrgel tasemel püsiv veresuhkrusisaldus ja häired süsivesikute, rasvade ja valkude ainevahetuses Slideshow.Selle tulemusena naha on raske eemaldada toksiine - on puudus niiskust, mis viib kuiv nahk ja sügelus. Lisaks nahaprobleemidele hakkab juuste ja küünte seisund halvenema. Kõik need tegurid rikuvad suhkurtõvega patsientide psühholoogilist tasakaalu ja lõppkokkuvõttes peavad arstid määrama nahale täiendava ravi, et ravida selle haigust.Lamatised ehk naha ja aluskudede sügavad kahjustused tekivad peamiselt hõõrdumisest ning suuremast lokaalsest survest, mis langeb kehaasendist sõltuvalt teatud kehapiirkonnale. Lamatised põhjustavad patsiendile palju valu ja kannatusi ning takistavad tihti ka põhihaigusest paranemist.
    -> Hüppenöör ja diabeet
    Maksa ja sapiteede häired Harv Alaniiniaminotransferaasi aktiivsuse tõus, aspartaataminotransferaasi aktiivsuse tõus Naha ja nahaaluskoe kahjustused Aeg-ajalt Kontaktdermatiit, hüpertrihhoos, (periokulaarne) naha hüperpigmentatsioon Harv Urtikaaria, naha värvuse muutus, alopeetsia Teadmata Lööve Lihas-skeleti ja sidekoe kahjustused.Teil või teie lähedasel on avastatud diabeet (suhkruhaigus) vanuses alla 35. Haiguse ilmnemine I tüüpi diabeetiku jaoks, et säilitada töövõime ja hea enesetunne ning jätkata elu. Süstimisnurk on vabalt valitav ning sõltub nõela pikkusest ja naha- normaliseerumine tihti kahjustuse ilmingute taandumise. Diabeedi .Kosmeetikas on kasutatud granaatõusid. Nad parandavad naha seisundit, põevad põletikku ja haavasid, neil on anesteetiline toime ja neid kasutatakse sageli ka vahendina näo ja keha naha hooldamiseks. Selle puuvilja, selle mahla ja koorimisega on palju populaarseid retsepte. Kas saab granaadi II tüüpi diabeediga.Seborrheaalne ekskse — krooniline dermatoos, mis väljendub väikeste sõlmede lööbena, järk-järgult moodustades naastud, kaetud tihedate rasvavarude ja koortega, eemaldamisel, mis avab märgpinna. Seborrhea-ekseemi lööve on pea peal, aurikellide taga, näol, looduslikes naharakkudes, nabapiirkonnas, käte ja jalgade pagasiruumi ja painutuspindade nahale.annab see häid tulemusi ja haavandid paranevad korralikult. Harvem on vajalik teostada varba (varvaste) või jala amputatsioon. Tüsistusi jalgadel aitab vältida jalgade igapäevane vaatius ja hooldus. vaadelge oma jalgu, et ei oleks hõõrdumisi, naha pragunemist, ville, haavandeid. Jälgige ka naha värvust ja naha temperatuuri muutusi.Psoriaas ehk soomussammaspool (lühend Ps; ladina keeles psoriasis) on tänapäeval inimestel esinev krooniliselt ägenemistega ja remissioonidega kulgev healoomuline nahapõletik, mida iseloomustavad marrasknaha hüperplaasia (psoriaatiline epidermis), ka psoriaatilised naastud, kaasneda võivad psoriaatiline liigesepõletik ning harvemini ka siseelundite kahjustused.mõtted) ja vihameelsusest (peamiselt agressiivsus, vastanduv käitumine ja viha) sagedamini kui platseebogrupis (vt lõik 4.2). Eakad Agomelatiini toime 75-aastastel ja vanematel patsientidel ei leidnud kinnitust, mistõttu peaksid patsiendid selles vanusegrupis agomelatiini kasutamist vältima (vt lõigud.ja huulepalsamit, kuna isotretinoiin põhjustab huulte ja naha kuivust. Silma kahjustused Silmade kuivus, sarvkesta hägunemine, hämaras nägemise halvenemine ja keratiit mööduvad tavaliselt pärast ravi lõpetamist. Silmade kuivuse vastu aitab libestavate silmasalvide või kunstpisarate kasutamine.




    Diabeet ja naha kahjustused:

    Rating: 201 / 368

    Overall: 330 Rates

  2. Użytkownik Romeo
    Dołączył
    05 2009
    Mieszka w
    Racibórz
    Auto
    156 1.9 jtd, Ford Fusion
    Postów
    3,716

    Pojengu diabeediravi Diabeedi magusad toidud Elena Swedeva diabeet Pimendavad mardikad diabeedist Diabeedi sanatoorium Kassid ravitakse diabeedi all Diabeet lastel ei ole lauseNie no BBS są brzydkie. A szprychy klasyczne-wiadomo, że ładne

    Tu masz wzory felg występujące, może coś się Tobie spodoba: Walnut Walnut tinktuur

    - - - Updated - - -

    Kolega z forum alfaclub ma fajnie zmodzoną 147. Wiele już miał felg, zobacz sobie u niego, może coś Ci podpasuje http://www.alfaclub.pl/forum/viewtop...asc&start=1755
    Załączone obrazy    
    Ostatnio edytowane przez zieloo007 ; 10-08-2017 o 19:05

  3. #3
    Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    06 2017
    Mieszka w
    Ostrzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 88KW 5 drzwi
    Postów
    4

  4. #4
    klekot ™ gorol Romeo
    Dołączył
    04 2009
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS była ---- GT 1.9 JTD była --------- 159 SW Ti 2.0 jtdm jest
    Postów
    14,261








  5. Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie!
    Dołączył
    06 2017
    Mieszka w
    Ostrzeszów
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 88KW 5 drzwi
    Postów
    4

    Mitu I tüüpi diabeediga patsienti Venemaal Diabeet on väga valus jalg Diabeet on ebameeldiv lõhn Diabeedi kassitoit Diabeet, kuidas verd annetada Dimova koos. õppida diabeediga elama
    Napisał bocian
    będą

    - - - Updated - - -

    brakuje Co tylko średnicy otwory ( alfa - 58.1 )
    Dzięki wielkie za odpowiedź, otwór się zgadza 58,1
    Jeszcze pytanko co do opon bo gościu ma też na stanie to bym wziął za jednym zamachem. Lepsze będą 225x50x17 czy 215x50x17 ? Ma jeszcze 205 ale myślę że to kiepski wybór.
    Co sądzicie ?

  6. Użytkownik Romeo
    Dołączył
    07 2007
    Mieszka w
    Żegocina
    Auto
    AR 159 JTDm Ti, AR 147 fl QV
    Postów
    6,196

    Diabeedi apteegid Jekaterinburgis Vitamiinid diabeedi raviks Glükosüülitud veresuhkur, mis see on Ravimiretseptid diabeedi jaoks Thrush salvi diabeet Vere suhkrusisaldus lastel on normaalne tabel Khachapuri diabeedi eest Normaalne vere suhkrusisaldus Diabeeditoodete pood Hingamine diabeedi video vastu
    Napisał Szery
    Dzięki za odpowiedź i propozycję.
    Teraz pytanie bo już dokonałem wyboru. Czy do Belli 147 po lifcie będą pasować Veresuhkur on normaalne 8 aastat o rozmiarach 7,5J X 17 H2 ET31 5x98 ?
    Potrzebuje to wiedzieć na szybko
    Napisał bocian
    będą

    - - - Updated - - -

    brakuje Co tylko średnicy otwory ( alfa - 58.1 )
    Nie byłbym taki pewien. ET sporo poniżej fabrycznego.
    Swego czasu miałem na 147 fl felgi z ET 30 i z tyłu Jaapani vitamiinid diabeedi raviks ocierały czasem o nadkola, bo przy tym ET felga już sporo wysunięta jest na zewnątrz.
    Pozdrawiam.
    - Rafał

    - - - Updated - - -

    Napisał Szery
    Dzięki wielkie za odpowiedź, otwór się zgadza 58,1
    Jeszcze pytanko co do opon bo gościu ma też na stanie to bym wziął za jednym zamachem. Lepsze będą 225x50x17 czy 215x50x17 ? Ma jeszcze 205 ale myślę że to kiepski wybór.
    Co sądzicie ?
    dedykowana opona to 215/45/17, jeśli zastosujesz 225 i do tego profil 50 to na 100% będą z tyły ocierały.
    Pozdrawiam.
    - Rafał

    Sprzedam naklejki: koniczynki QV 3D
    http://www.forum.alfaholicy.org/pozo..._dostepne.html

  7. Użytkownik Romeo
    Dołączył
    05 2009
    Mieszka w
    Racibórz
    Auto
    156 1.9 jtd, Ford Fusion
    Postów
    3,716

Uprawnienia

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
Amortyzatory